Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Καλά που υπάρχει και η γαμημένη η  πουστροΑμερική -την οποία και καλά βρίζουν οι διάφοροι αριστερίζοντες- και μπορουν και διαδηλώνουν ελεύθερα χωρίς να φοβούνται συνέπειες Ιραν :grin:

Το πρόβλημα με τους τύπους ζητάνε Ιράν, μελιγαλάδες, γκούλαγκ και κατύν είναι ότι αγνοούν ότι όλα αυτά ενίοτε γυρίζουν και μπούμερανγκ...
Και φυσικά, εκεί που το παίζουν ατρόμητοι τιμωροί, αν τους στραβοκοιτάξει μπατσος, θυμούνται ξαφνικά το σύνταγμα, την ΕΣΔΑ, τον ΟΗΕ, τον κώδικα ποινικής δικονομίας ως και τη μάγκνα κάρτα λιμπερτάτουμ...

Πως καταληγεις οτι θα δικαιολογουσαν τον Κορκο;
 Αυθαιρετα μαλλον ετσι;

Επικροτείς θανατικές ποινές με συνοπτικές διαδικασίες και μετά ζητάς τα ρέστα...
Δες πόσους νεκρούς διαδηλωτές είχαν στο Ιράν πέρυσι και πώς αντιμετωπίζει το Ιράν τους αντιφρονούντες και τους διαδηλωτές και μετά έλα μίλα για αυθαιρεσία δικιά μου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τέλεψε η δίκη παρουσίασα την ετυμηγορία και τώρα άρχισε το γνωστό κλαψομούνιασμα περί αριστερόντων και λοιπών ηλιθίων του σάιτ.

γκάμπα τελικά ίσως και να έχεις δίκαιο.
αλλά θα εμμείνω στην μετριοπαθή μου στάση στο θέμα μιας και το κέρδος ενός μαλάκα που σαπίζει για χρόνια στη φυλακή δεν ξεχνιέται και μένει παράδειγμα ζωντανό για τους συν αυτώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Και φυσικά, εκεί που το παίζουν ατρόμητοι τιμωροί, αν τους στραβοκοιτάξει μπατσος, θυμούνται ξαφνικά το σύνταγμα, την ΕΣΔΑ, τον ΟΗΕ, τον κώδικα ποινικής δικονομίας ως και τη μάγκνα κάρτα λιμπερτάτουμ...

οι μπάτσοι συνήθως το κάνουν αυτό.....όταν αρχίζει η πούτσα από την κοινωνία......
βλέπε Λ.Α., Ν.Υ. κλπ.....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το πρόβλημα με τους τύπους ζητάνε Ιράν, μελιγαλάδες, γκούλαγκ και κατύν είναι ότι αγνοούν ότι όλα αυτά ενίοτε γυρίζουν και μπούμερανγκ...

καθόλου μπούμερανγκ, είναι η ωραία ελληναρίστικη λογική του τα θέλω όλα δικά μου
και να έχω τον πολιτισμό της σουηδίας και να εκτελώ τους δολοφόνους με λιθοβολισμό

εμ, φιλαράκι, για να φτάσεις είτε στο ένα είτε στο άλλο περάσαν κάποια χρόνια και κάποια γεγονότα, πού πα ρε καραμήτρο τώρα ξυπόλητος

μπάι δε χουέι, αυτό είναι χαρακτηριστικό και των δύο πλευρών, αυτό είναι που δεν μπορούν να καταλάβουν όσοι φωνάζουν πχ πούτσο και ξύλο στους μετανάστες, κανένα σεβασμό στους μουσουλμάνους, αυτοί θα σέβονταν στη χώρα τους τους αλλόθρησκους αρρρρρρρ

δε θυμάμαι τη δική σου στάση σε αυτό το θέμα, να σου πω την αλήθεια, θέλω να ελπίζω για το καλύτερο  :cheesy:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
οι μπάτσοι συνήθως το κάνουν αυτό.....όταν αρχίζει η πούτσα από την κοινωνία......

μπα... οι "κοινωνικοί αγωνιστές" (κλεφτρόνια και δολοφόνοι), Δημητράκης, Μαζιώτης, Ξηρός κλπ κλπ που επικαλούνται τα σχετικά μπάτσοι είναι ??  :think: :think: :think: :think: :think:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
από το ότι στο ιράν οι μπάτσοι κάνουν ό,τι γουστάρουν

ή θες να γίνουμε ιράν ή καταδικάζεις όλες τις πρακτικές του ιράν
αν θες δημόσιες εκτελέσεις πρέπει να γίνεις ιράν
θες?
γουστάρ'ς?

αυτό λέει

Ρε Μπουμπα,καταλαβα τι λεει
 Εσυ πως ξερεις οτι οι μπατσοι κανουν οτι γουσταρουν στο Ιραν;
 Εχεις παει και εχεις δει ιδιοις ομμασι ή καποιος καπου κατι σου ειπε και ετσι φαση;

Θεοκρατικο καθεστωστος οχι αστυνομοκρατια εχουν εκει....
 Και οι δημοσιες εκτελεσεις και οι λοιπες δημοσιες τιμωριες απορρεουν απο την ερμηνεια του Κορανιου
 και πως την σερβιρουν οι μουλαδες τους.....

Εσενα σε αρεσει που ο Κορκο θα την σκαπουλαρει σε κανα 7-8 χρονακια,καθαρος σαν περιστερα;

Επισκέπτης
Eπιτέλους μπάτσος στην στενήηηη!!! :rockon: :headbang2:

Τώρα θα γίνει ο κώλος του καινούργιος( :fuck1:) yeaaah!!! :sunglasses:

Eδώ πληρώνονται όλα!!! :s&m_3:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
είσαι μαλάκας.
υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να βλέπω τον τραμουντάνα να κλαίει και να πηγαίνει καθημερινά επισκεπτήριο στον κορκονέα με ταπεράκι κεφτεδάκια;

Αποκλείεται να έχει τόσο γέλιο όσο εσύ όταν σε ένα επισκεπτήριο προσπαθείς να προλάβεις Κουφοντίνα, Ξηρούς, Μαζιώτη, Δημητράκη και Σειρηνίδη!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τέλεψε η δίκη παρουσίασα την ετυμηγορία και τώρα άρχισε το γνωστό κλαψομούνιασμα περί αριστερόντων και λοιπών ηλιθίων του σάιτ.

αλλά θα εμμείνω στην μετριοπαθή μου στάση στο θέμα μιας και το κέρδος ενός μαλάκα που σαπίζει για χρόνια στη φυλακή δεν ξεχνιέται και μένει παράδειγμα ζωντανό για τους συν αυτώ.

Κανά σχόλιο για αυτούς που κλαίγονταν για συγκάλυψη, στημενη δίκη, συνομωσίες των τσέων έχεις να κάνεις ή τώρα όλα καλά;

Καλά...
Το ποιος είναι θρασύδειλος, άσε να το ξέρουν τα ντουβάρια των αει και οι αίθουσες των δικαστηρίων...
Και άσε το la και τη ny...
Εκεί κάποιοι δεν θα είχαν που να κρυφτούν αν έκαναν ό,τι κάνουν στην ελλάδα...
Οι ταραχές του 90 κάτι ήταν εξαίρεση για αυτό και δεν επαναλήφθηκαν...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καθόλου μπούμερανγκ, είναι η ωραία ελληναρίστικη λογική του τα θέλω όλα δικά μου
και να έχω τον πολιτισμό της σουηδίας και να εκτελώ τους δολοφόνους με λιθοβολισμό

εμ, φιλαράκι, για να φτάσεις είτε στο ένα είτε στο άλλο περάσαν κάποια χρόνια και κάποια γεγονότα, πού πα ρε καραμήτρο τώρα ξυπόλητος

μπάι δε χουέι, αυτό είναι χαρακτηριστικό και των δύο πλευρών, αυτό είναι που δεν μπορούν να καταλάβουν όσοι φωνάζουν πχ πούτσο και ξύλο στους μετανάστες, κανένα σεβασμό στους μουσουλμάνους, αυτοί θα σέβονταν στη χώρα τους τους αλλόθρησκους αρρρρρρρ

δε θυμάμαι τη δική σου στάση σε αυτό το θέμα, να σου πω την αλήθεια, θέλω να ελπίζω για το καλύτερο  :cheesy:

στην ελλάδα η ελπίδα έχει χαθει εδώ και καιρό για όλους.
αριστερούς και δεξιούς.
το θέμα είναι πως ο κορκονέας πήρε τομπούλο που δικαιούτο.
αυτόν που δεν πήραν τα λαμόγια που έσπασαν στις μάπες τον Κύπριο φοιτητή.

πρόσφατα μιλούσα με γνωστό του πατέρα του.
ο πατέρας -ελληνας με τεράστια αγάπη για την μαμά πατρίδα- όπως όλοι άλλωστε που δεν έχουν ζήσει καθημερινά το κατάντημα, έχει υποστείο ψυχικό σοκ. Αυτός που από μικρός μεγάλωσε με το όραμα της ένωσης με τη μαμά πατρίδα και ως ανταπόδωση η μαμά πατρίδα τού στειλε πακετο τον παιδί του σακατεμένο ψυχικά και άρρωστο σωματικά.

τραμουντάνα συνουσιάζεσαι παρεμπιπτόντως εσύ και η πατρίδα σου.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αλλά θα εμμείνω στην μετριοπαθή μου στάση στο θέμα μιας και το κέρδος [size=16pt]ενός μαλάκα που σαπίζει για χρόνια στη φυλακή[/size] δεν ξεχνιέται και μένει παράδειγμα ζωντανό για τους συν αυτώ.

αμ δεν θα σαπισει το αρχιδι
 γι'αυτο και λεω φυτεμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

δε θυμάμαι τη δική σου στάση σε αυτό το θέμα, να σου πω την αλήθεια, θέλω να ελπίζω για το καλύτερο  :cheesy:

Η δικιά μου στάση είναι ότι ο μετανάστης προσαρμόζεται στη χώρα και όχι η χώρα στο μετανάστη (νόμιμο εννοείται, ο παράνομος απελαυνεται κατά τα προβλεπόμενα)...
Η θρησκεία του είναι σεβαστή όπως και τα ήθη και έθιμά του από τη στιγμή που δεν συγκρούονται με την ισχύουσα νομοθεσία...
Πχ κλειτοριδεκτομές, γάμοι ανηλίκων, γυναίκες να ζουν σαν σκλάβες και άλλα τινά, είναι για πολλές απελάσεις.
Απλό είναι, εκτός αν κυνηγά κανείς δεξιές μάγισσες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
 Ρε Μπουμπα,καταλαβα τι λεει
 Εσυ πως ξερεις οτι οι μπατσοι κανουν οτι γουσταρουν στο Ιραν;
 Εχεις παει και εχεις δει ιδιοις ομμασι ή καποιος καπου κατι σου ειπε και ετσι φαση;

Θεοκρατικο καθεστωστος οχι αστυνομοκρατια εχουν εκει....
 Και οι δημοσιες εκτελεσεις και οι λοιπες δημοσιες τιμωριες απορρεουν απο την ερμηνεια του Κορανιου
 και πως την σερβιρουν οι μουλαδες τους.....

Εσενα σε αρεσει που ο Κορκο θα την σκαπουλαρει σε κανα 7-8 χρονακια,καθαρος σαν περιστερα;

εγώ δε ζητάω αίμα, δεν είμαι μοβόρα  :rolleyes: :rolleyes:

από ό,τι ξέρω την ίδια τύχη θα είχε και κάποιος άλλος που δε θα ήταν μπάτσος, άντε ίσως μερικά χρονάκια παραπάνω.
αυτή η τιμωρία προβλέπεται, και του αποδόθηκε.
τιμωρήθηκε, του έμεινε η ρετσινιά, ως μπάτσος έχει γαμηθεί. και έγινε παράδειγμα για τον επόμενο.

Επισκέπτης
Τσίμπησε κ ο Κούγιας μία αποτυχημένη δίκη στο ενεργητικό του( :2on1:),όλε κ πάλι!!! :rockon: :headbang2:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
 Πως καταληγεις οτι θα δικαιολογουσαν τον Κορκο;
 Αυθαιρετα μαλλον ετσι;
Με το τρόπο που δικαιολογησαν αυτους που εξαφάνισαν/φυτεψαν δεκάδες στις τελευταιες διαδηλώσεις.Η αναφορα σου στο Ιραν είναι αστοχη..
.....  κυρίως αγνοούν ποια θα ηταν η θέση τους ως Τζεφροαντεξουσιαστές σε αυτά ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τσίμπησε κ ο Κούγιας μία αποτυχημένη δίκη στο ενεργητικό του( :2on1:),όλε κ πάλι!!! :rockon: :headbang2:

Τελείωσε εσύ πρώτα τη νομική, βρες πρώτα κανέναν να σε πάρει ασκούμενο με βαθμό πτυχίου 5,00001 στα 8 χρόνια, βρες και κανέναν απελπισμένο να σου αναθέσει υπόθεση και μετά κρίνε τον κούγια ως δικηγόρο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ποιός σου είπε οτι είναι αποτυχία ??? το σκόρ είναι 4-3 που σημαίνει ότι στο εφετείο η απόφαση θα αλλάξει κατά 99%... επιτυχία και μάλιστα μεγάλη ήταν του "μοντελοπνίχτη" λαμβανομένων υπόψιν και των συνθηκών και τουκλίματος που επεκράτησε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom