Επισκέπτης
βρε ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ & Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ λεμε..
Πατόκορφα..
βρε ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ & Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ λεμε..
Εχεις κατι με τους μπατσους??μηπως επειδη γαμανε τους αλλοδαπους ε?ε?αντε χειμωνιαζει σιγα σιγα......KILL A COP.....YOU CAN DO THIS!!!!!
ρε τρυπιε,ναυαγιο,τρακαρισμενε......σαλτα γαμησου.....μη κωλοτριβεσαι συνεχεια......ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ.....Εχεις κατι με τους μπατσους??μηπως επειδη γαμανε τους αλλοδαπους ε?ε?![]()
![]()
![]()
ρε τρυπιε,ναυαγιο,τρακαρισμενε......σαλτα γαμησου.....μη κωλοτριβεσαι συνεχεια......ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ.....
ναι ρε σε εχω αχτι,γιατι απο τη μερα που ξετσιμπουκωσε η αδελφη σου,εχει γεμισει σπυρια το καβλι μου και δεν ξερω τι να κανω.....![]()
![]()
![]()
Ναι ρε κουναβι αλλα ολο ψαρονεις και με βριζεις,και σπαω μεγαλη πλακα με τι παρτι σου!!!μαλακα πακιστανεεεεεεεεεεεεε!!!
den exv aderi malakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaναι ρε σε εχω αχτι,γιατι απο τη μερα που ξετσιμπουκωσε η αδελφη σου,εχει γεμισει σπυρια το καβλι μου και δεν ξερω τι να κανω.....
Ναι οπωςΤο aprilia που έχουν πάρει στην ομάδα [size=9pt]ΔΙΑΣ[/size] είναι σκέτη καύλα![]()
σε ισόβια ο Κορκονέας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με άμεσο δόλο.
πεστααααασε ισόβια ο Κορκονέας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με άμεσο δόλο.
το τι μαλακία είχε γραφτεί εδώ μέσα τότε δεν περιγράφεται.
δεν το ήθελε,
το κωλοπαίδι τον προκάλεσε,
πυροβόλησε στον αέρα.........
μετά απο 2 χρόνια το δικαστήριο με σύνθεση... ιντιμίντια κατέληξε στο προφανές.
αυτό που στην Ελλάδα πρέπει να κρίνεται πλέον από μεικτά ορκωτά δικαστήρια.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τσογλαναριαΤο aprilia που έχουν πάρει στην ομάδα [size=9pt]ΔΙΑΣ[/size] είναι σκέτη καύλα![]()
και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ.πεστααααα
ας κλαψουν ολοι μαζι τωρα
και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ.
To αυτονόητο αργεί πάρα πολύ στην Ελλάδα γιατί λείπει το 2ο συνθετικό από πάρα πολλούς
σε ισόβια ο Κορκονέας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με άμεσο δόλο.
μετά απο 2 χρόνια το δικαστήριο με σύνθεση... ιντιμίντια κατέληξε στο προφανές.
αυτό που στην Ελλάδα πρέπει να κρίνεται πλέον από μεικτά ορκωτά δικαστήρια.......
Ισοβια ε;
Με καλη διαγωγη και προτερο εντιμο βιο ενεκα υπηρεσιας,το περισσοτερο κανα 15αρι χρονια μαλλον
Προτιμω πρακτικες τυπου Ιραν σε τετοιες περιπτωσεις
Μια εννιαρα στον αμηλλιγγα που ελεγαν στο χωριο μου
Με την πραξη του αυτη,δεν εξετελεσε εναν νεο ανθρωπο,αλλα εγινε αιτια να γινουν και καταστροφες
εκατομυριων ευρω σε ιδιωτικες περιουσιες απο την οργη του απλου κοσμου
Ταφ-παφ,και ενα μεροκαματο στον νεκροθαφτη για τα χωστικά
Αει γεια
Δύσκολο να αλλάξει σε εφετείο η ενοχή. μπορεί να παει σε ενδεχόμενο δόλο και να βγει σε καμμιά 10αριά.η ζωή του καταστράφηκες όπως και η ζωή που αφαίρεσε.Υπομονη για οταν σβησουν τα φωτα, και θα γινουν εφεσεις. Εκει να δουμε ποσο παραλογο μπορει να γινει το προφανες.