ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αι γαμήσου ρε!
οι πατάτες δεν ήταν στη συμφωνία!![]()
να φυτέψετε στο δικό σας τάφο κύριε!![]()
δεσμευτηκαμε στη γυναικα σου, δε γινεται αλλιως. μας ορκισε σε αυτο.
αι γαμήσου ρε!
οι πατάτες δεν ήταν στη συμφωνία!![]()
να φυτέψετε στο δικό σας τάφο κύριε!![]()
υπογραφές έπεσαν ή σου την έσκασε πάλι?δεσμευτηκαμε στη γυναικα σου, δε γινεται αλλιως. μας ορκισε σε αυτο.
Οπως ΠΑΝΤΑ αλητηριος Τζειμς....Θες σχολιο για την αποφυλακιση των Κορκονεα/Σαραλιωτη?
Βγηκαν εξω-με περιοριστικους ορους-γιατι εληξε το 18μηνο.
Οπως δικαιουνται ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ολοι οι προφυλακισμενοι,συμπεριλαμβανομενων των Κορκονεα/Σαραλιωτη.
Δεν υπαρχει τιποτε παραπανω να ειπωθει:Kαι οι δυο τους αλλωστε εχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ καταδικαστει απο την Ελληνικη κοινωνια πριν απο εναμιση χρονο.
Οποτε,και το εχω ξαναγραψει,το ΠΟΛΙΤΙΚΟ προβλημα που αντιπροσωπευουν πλεον ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.
Ας το λυσουν οι Δικαστες και οι προισταμενοι τους.Αν μπορουν.Αν δεν μπορουν στ'αρχιδια μου.
Το προβλημα που θα προκυψει,μικροτερο η μεγαλυτερο δεν εχει σημασια,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.
Κατα τα αλλα ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΖΕΙΜΣ,που νομιζεις οτι μας εγιναν τα μουτρα κρεας.
ΚΑΘΙΚΙ.
Δικαιοσύνη,ωραίο αστειάκι!!!ποντικάκι μου,εσύ ήρθες για να κλείσεις το καστ των ηλιθίων ή έχει κι άλλους πιο βλάκες από πίσω σου?
Από πότε η ελληνική κοινωνία καταδικάζει ανεξάρτητα απ τη δικαιοσύνη?
άστο.
θα απαντήσει ο πιο ηλίθιος από πίσω σου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το ότι κάποια στιγμή θα βερεθώ να ασχολούμαι μαζί σου και θα σε γράψω στ'αρχίδια μου δεν σημαίνει ότι η σκατοψυχιά σου θα κατέβει επίπεδο.
κοίταΔικαιοσύνη,ωραίο αστειάκι!!!
Μία δικαιοσύνη που σε αθωώνει αν έχεις δικηγόρο μπασμένο στην αλητεία κ την ρεμούλα....
Από το δικηγόρος=αγορεύω υπερ δικαίου φτάσαμε στο δικηγόρος=ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!!!
ναι έτσι είναι. Θέλεις κάτι άλλο?ούτε σημαίνει ότι θα είσαι λιγότερος μαλάκας όμως![]()
Δικαιοσύνη,ωραίο αστειάκι!!!
Μία δικαιοσύνη που σε αθωώνει αν έχεις δικηγόρο μπασμένο στην αλητεία κ την ρεμούλα....
Από το δικηγόρος=αγορεύω υπερ δικαίου φτάσαμε στο δικηγόρος=ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!!!
Μα κ οι δικαστικοί τα ίδια σκατά είναι....Τις αποφάσεις δεν τις παίρνει ο δικηγόρος όμως.Και από την στιγμή που μπορεί να πείσει με αποδείξει για κάτι ο δικηγόρος μαγκιά του.
μην ασχολείσαι με τον κλώνο μου ρε πετράκη!ναι έτσι είναι. Θέλεις κάτι άλλο?
πιπέρι στο στόμα. Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφοΜα κ οι δικαστικοί τα ίδια σκατά είναι....
Aντέ θυμισέ μου τώρα μία φορά που η δικαιοσύνη έπραξε σωστά,μόνο αν πάει κανένα κλεφτρόνι!!!κοίτα
εδώ και πολλά χρόνια ακούω για δικαιοσύνη και να έχουμε εμπιστοσύνη και άλλαες τέτοιες πίπες!
απ την άλλη ακούμε τη αντίπαλη πλευρά να λέει σε κάθε περίπτωση για διαβλητή δικαοσύνη κοκ
απ τον καιρό του Ανδρέα που πήγε (με τον Κουτσόγιωργα και τον Κοσκωτά για κούτες με πάμπερς γεμάτες λεφτά) στο δικαστήριο και αθωώθηκε!
ειλικρινά δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο!
αυτός που λέει να έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη?
αυτός που λέει όχι
ή...αυτός που τα λέει όπως και όποτε τον συμφέρει...
καλά ρε μαλάκα, βρωμάς πριν καν ψοφήσεις? Από το στόμα κλάνεις?μην ασχολείσαι με τον κλώνο μου ρε πετράκη!
συγκεντρώσου στο χέσιμο εσύ γιατί είναι μακριά ακόμα η νύχτα!
υπάρχουν και κάτι υπόθετα άκουσα......ή κάνα κλίσμα. θα σε βοηθούσε!
μην ασχολείσαι με τον κλώνο μου ρε πετράκη!
συγκεντρώσου στο χέσιμο εσύ γιατί είναι μακριά ακόμα η νύχτα!
υπάρχουν και κάτι υπόθετα άκουσα......ή κάνα κλίσμα. θα σε βοηθούσε!
Μα κ οι δικαστικοί τα ίδια σκατά είναι....
εγώ δεν ξέρω.Εσένα ρώτησα και έβαλα και παράδειγμα!Aντέ θυμισέ μου τώρα μία φορά που η δικαιοσύνη έπραξε σωστά,μόνο αν πάει κανένα κλεφτρόνι!!!![]()
Ελάαα,φοβερή διαπίστωση έκανες!!!όλοι, ή υπάρχουν και εξαιρέσεις? και δεν αναφέρομαι στα κλεφτρόνια-πορτοφολάδες)εγώ δεν ξέρω.Εσένα ρώτησα και έβαλα και παράδειγμα!
Λάθος έκαναν δηλ οι δικαστές που δεν τον έχωσαν μέσα?
ακόμα ρε φιλαράκι?καλά ρε μαλάκα, βρωμάς πριν καν ψοφήσεις? Από το στόμα κλάνεις?
Ξέρεις καλά από υπόθετα εσύ..
Έτσι πουστρίγκο??
Είσαι ο επόμενος μετά τον τραμουντάνα σκατόπουστα..