Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Οπως ΠΑΝΤΑ αλητηριος Τζειμς....Θες σχολιο για την αποφυλακιση των Κορκονεα/Σαραλιωτη?

Βγηκαν εξω-με περιοριστικους ορους-γιατι εληξε το 18μηνο.

Οπως δικαιουνται ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ολοι οι προφυλακισμενοι,συμπεριλαμβανομενων των Κορκονεα/Σαραλιωτη.

Δεν υπαρχει τιποτε παραπανω να ειπωθει:Kαι οι δυο τους αλλωστε εχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ καταδικαστει απο την Ελληνικη κοινωνια πριν απο εναμιση χρονο.

Οποτε,και το εχω ξαναγραψει,το ΠΟΛΙΤΙΚΟ προβλημα που αντιπροσωπευουν πλεον ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

Ας το λυσουν οι Δικαστες και οι προισταμενοι τους.Αν μπορουν.Αν δεν μπορουν στ'αρχιδια μου.

Το προβλημα που θα προκυψει,μικροτερο η μεγαλυτερο δεν εχει σημασια,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.

Κατα τα αλλα ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΖΕΙΜΣ,που νομιζεις οτι μας εγιναν τα μουτρα κρεας.

ΚΑΘΙΚΙ.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Οπως ΠΑΝΤΑ αλητηριος Τζειμς....Θες σχολιο για την αποφυλακιση των Κορκονεα/Σαραλιωτη?

Βγηκαν εξω-με περιοριστικους ορους-γιατι εληξε το 18μηνο.

Οπως δικαιουνται ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ολοι οι προφυλακισμενοι,συμπεριλαμβανομενων των Κορκονεα/Σαραλιωτη.

Δεν υπαρχει τιποτε παραπανω να ειπωθει:Kαι οι δυο τους αλλωστε εχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ καταδικαστει απο την Ελληνικη κοινωνια πριν απο εναμιση χρονο.

Οποτε,και το εχω ξαναγραψει,το ΠΟΛΙΤΙΚΟ προβλημα που αντιπροσωπευουν πλεον ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

Ας το λυσουν οι Δικαστες και οι προισταμενοι τους.Αν μπορουν.Αν δεν μπορουν στ'αρχιδια μου.

Το προβλημα που θα προκυψει,μικροτερο η μεγαλυτερο δεν εχει σημασια,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.

Κατα τα αλλα ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΖΕΙΜΣ,που νομιζεις οτι μας εγιναν τα μουτρα κρεας.

ΚΑΘΙΚΙ.

ποντικάκι μου,εσύ ήρθες για να κλείσεις το καστ των ηλιθίων ή έχει κι άλλους πιο βλάκες από πίσω σου?

Από πότε η ελληνική κοινωνία καταδικάζει ανεξάρτητα απ τη δικαιοσύνη?
άστο.
θα απαντήσει ο πιο ηλίθιος από πίσω σου! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε παπαζόλη!
μ αυτούς ταυτίζεσαι βρε?
έλεος αγορίνα μου!

Επισκέπτης
ποντικάκι μου,εσύ ήρθες για να κλείσεις το καστ των ηλιθίων ή έχει κι άλλους πιο βλάκες από πίσω σου?

Από πότε η ελληνική κοινωνία καταδικάζει ανεξάρτητα απ τη δικαιοσύνη?
άστο.
θα απαντήσει ο πιο ηλίθιος από πίσω σου! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δικαιοσύνη,ωραίο αστειάκι!!! :headbang:

Μία δικαιοσύνη που σε αθωώνει αν έχεις δικηγόρο μπασμένο στην αλητεία κ την ρεμούλα....

Από το δικηγόρος=αγορεύω υπερ δικαίου φτάσαμε στο δικηγόρος=ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!!!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

Μία δικαιοσύνη που σε αθωώνει αν έχεις δικηγόρο μπασμένο στην αλητεία κ την ρεμούλα....

Από το δικηγόρος=αγορεύω υπερ δικαίου φτάσαμε στο δικηγόρος=ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!!!
κοίτα
εδώ και πολλά χρόνια ακούω για δικαιοσύνη και να έχουμε εμπιστοσύνη και άλλαες τέτοιες πίπες!
απ την άλλη ακούμε τη αντίπαλη πλευρά να λέει σε κάθε περίπτωση για διαβλητή δικαοσύνη κοκ

απ τον καιρό του Ανδρέα που πήγε (με τον Κουτσόγιωργα και τον Κοσκωτά για κούτες με πάμπερς γεμάτες λεφτά) στο δικαστήριο και αθωώθηκε!

ειλικρινά δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο!
αυτός που λέει να έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη?
αυτός που λέει όχι

ή...αυτός που τα λέει όπως και όποτε τον συμφέρει...

Επισκέπτης

Τις αποφάσεις δεν τις παίρνει ο δικηγόρος όμως.Και από την στιγμή που μπορεί να πείσει με αποδείξει για κάτι ο δικηγόρος μαγκιά του.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ναι έτσι είναι. Θέλεις κάτι άλλο?
μην ασχολείσαι με τον κλώνο μου ρε πετράκη!
συγκεντρώσου στο χέσιμο εσύ γιατί είναι μακριά ακόμα η νύχτα!

υπάρχουν και κάτι υπόθετα άκουσα......ή κάνα κλίσμα. θα σε βοηθούσε!

Επισκέπτης
κοίτα
εδώ και πολλά χρόνια ακούω για δικαιοσύνη και να έχουμε εμπιστοσύνη και άλλαες τέτοιες πίπες!
απ την άλλη ακούμε τη αντίπαλη πλευρά να λέει σε κάθε περίπτωση για διαβλητή δικαοσύνη κοκ

απ τον καιρό του Ανδρέα που πήγε (με τον Κουτσόγιωργα και τον Κοσκωτά για κούτες με πάμπερς γεμάτες λεφτά) στο δικαστήριο και αθωώθηκε!

ειλικρινά δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο!
αυτός που λέει να έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη?
αυτός που λέει όχι

ή...αυτός που τα λέει όπως και όποτε τον συμφέρει...
Aντέ θυμισέ μου τώρα μία φορά που η δικαιοσύνη έπραξε σωστά,μόνο αν πάει κανένα κλεφτρόνι!!! :P

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

καλά ρε μαλάκα, βρωμάς πριν καν ψοφήσεις? Από το στόμα κλάνεις?

Επισκέπτης

Ξέρεις καλά από υπόθετα εσύ..
Έτσι πουστρίγκο??

Είσαι ο επόμενος μετά τον τραμουντάνα σκατόπουστα..

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μα κ οι δικαστικοί τα ίδια σκατά είναι....

όλοι, ή υπάρχουν και εξαιρέσεις? και δεν αναφέρομαι στα κλεφτρόνια-πορτοφολάδες)
Aντέ θυμισέ μου τώρα μία φορά που η δικαιοσύνη έπραξε σωστά,μόνο αν πάει κανένα κλεφτρόνι!!! :P
εγώ δεν ξέρω.Εσένα ρώτησα και έβαλα και παράδειγμα!
Λάθος έκαναν δηλ οι δικαστές που δεν τον έχωσαν μέσα?

Επισκέπτης
όλοι, ή υπάρχουν και εξαιρέσεις? και δεν αναφέρομαι στα κλεφτρόνια-πορτοφολάδες)εγώ δεν ξέρω.Εσένα ρώτησα και έβαλα και παράδειγμα!
Λάθος έκαναν δηλ οι δικαστές που δεν τον έχωσαν μέσα?
Ελάαα,φοβερή διαπίστωση έκανες!!! :cheesy:

Τραγική ειρωνία πάντως:μία κ μοναδική φορά υπήρξε ποινή για πολιτικά σκάνδαλα κ έγινε λόγω ΝΔ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ(το ΠΑΣΟΚ δεν αξιώθηκε ακόμα να αποδώσει δικαιοσύνη)!!! :P

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
καλά ρε μαλάκα, βρωμάς πριν καν ψοφήσεις? Από το στόμα κλάνεις?
ακόμα ρε φιλαράκι?
τόση δυσκοιλιότητα πια?

δεν κάνουν καλή δουλειά τα φιλαράκια σου!
Ξέρεις καλά από υπόθετα εσύ..
Έτσι πουστρίγκο??

Είσαι ο επόμενος μετά τον τραμουντάνα σκατόπουστα..

μικροτσούτσουνος είσαι ρε!
δες τι δυσκοιλιότητα του προκάλεσες!
ενώ ο Πετράκης μου φαίνεται τιμημένος!

δουλεύει καλά η σουφρίτσα σου!

Ρε μαλάκα περσόνα!
δεν παίρνεις τους μαϊντανούς σου που μου κάτσανε στο σβέρκο?
άιντε, παντρέυεσαι και αμόλησες τα ζωύφια όπου νάναι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom