james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
αφού δεν έμαθες ακόμα τι σημαίνει.Τι το γράφεις?δεν παίζεται ρε λέμε το μουνόπανο. [size=15pt]Θρασύδειλος[/size] μέχρι αηδίας
ξεκαύλωσες αρχιδάκο ή όχι ακόμα?
αφού δεν έμαθες ακόμα τι σημαίνει.Τι το γράφεις?δεν παίζεται ρε λέμε το μουνόπανο. [size=15pt]Θρασύδειλος[/size] μέχρι αηδίας
δεν ξεκαυλώνω τόσο εύκολα. Θα ξεκαυλώσω όταν χέσω και μετά χύσω τα κόκαλά σου.αφού δεν έμαθες ακόμα τι σημαίνει.Τι το γράφεις?
ξεκαύλωσες αρχιδάκο ή όχι ακόμα?![]()
![]()
![]()
ε, αφού εξασφάλισα και χέστη των κοκκάλων μου, μπορώ να πεθάνω ήσυχος!δεν ξεκαυλώνω τόσο εύκολα. Θα ξεκαυλώσω όταν χέσω και μετά χύσω τα κόκαλά σου.
για σένα τζάμπαε, αφού εξασφάλισα και χέστη των κοκκάλων μου, μπορώ να πεθάνω ήσυχος!
πόσα χρεώνεις ρε μάγκα?
για σένα τζάμπα
ευχαρίστησίς μου
το ότι κάποια στιγμή θα βερεθώ να ασχολούμαι μαζί σου και θα σε γράψω στ'αρχίδια μου δεν σημαίνει ότι η σκατοψυχιά σου θα κατέβει επίπεδο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελικά είσαι όντως καλός άνθρωπος!
δεν θα σε ξαχάσω όταν πεθάνω!
νά σαι καλά φιλαράκι!![]()
![]()
![]()
ξεκαύλωσες τώρα ή θες κι άλλο?
πώς σου έδωσα εγώ την εντύπωση ότι εννοούσα κάτι τέτοιο!το ότι κάποια στιγμή θα βερεθώ να ασχολούμαι μαζί σου και θα σε γράψω στ'αρχίδια μου δεν σημαίνει ότι η σκατοψυχιά σου θα κατέβει επίπεδο.
καλό ψόφο κάβλα μου. Και γρήγοραπώς σου έδωσα εγώ την εντύπωση ότι εννοούσα κάτι τέτοιο!
όχι βέβαια!
ζω για να ασχολείσαι μαζί μου!
είδες και το πώς σε φώναξα, αλλά και το πώς άρχισα να σε βρίζω?
το νικ σου μου δινει ζωή!
ειδικά όταν ασχολείσαι με μένα!
και μην αγχώνεσαι!
αφού δεν κρατιέσαι, δε θα δώσω τη δουλειά σε άλλον.Πάμπερς να φοράς μόνο έως τότε.Μην βρωμάς! ;)
θα βγάλεις και το κατιτίς σου!
τώρα νομίζω ότι ξεκαύλωσες πλήρως!
(πρόσεξε μην δε σου ξανασηκωθεί μόνο και πώς θα κάνεις αλλαξοκωλιές με τα φιλαράκια σου)!
καλή σου μέρα χέστη μου!![]()
![]()
![]()
![]()
Αντιδράς κάπως υπερβολικά νομίζω!!!καλό ψόφο κάβλα μου. Και γρήγορα
Αντιδράς κάπως υπερβολικά νομίζω!!!
Χαλάρωσε λίγο,ανώνυμα nick είμαστε!!!![]()
με τον συγκεκριμένο, ναι έχεις δίκιο. Ρώτα τον γιατί.Αντιδράς κάπως υπερβολικά νομίζω!!!
Χαλάρωσε λίγο,ανώνυμα nick είμαστε!!!![]()
συχνά-πυκνά κάνε μου και καμιά ερώτηση μήπως και πέθανα να έρθεις να χέσεις τον τάφο μου!καλό ψόφο κάβλα μου. Και γρήγορα
ναι παπαζολάκο μου!με τον συγκεκριμένο, ναι έχεις δίκιο. Ρώτα τον γιατί.
αν τη έβριζες δεν θα έτρεχε τίποτα θρασύδειλο πουστράκιναι παπαζολάκο μου!
το παραδέχομαι!
είμαι απαράδεκτα σκατόψυχος! *P
πριν 6-7 μήνες έβρισα τη μάνα του έκτορα!
ο χέστης κοκκάλων δε συγχωρεί!
και στην Τροία πήγαμε για την ωραία Ελένη και όχι για το χρήμα!
με εννοάς πιστεύω. ;)
εσύ χέστηκες ή είσαι και δυσκοίλιος?αν τη έβριζες δεν θα έτρεχε τίποτα θρασύδειλο πουστράκι
εσύ χέστηκες ή είσαι και δυσκοίλιος?
αααααααααα
δε θέλω τέτοια!
καλώς τον κι ας άργησε!καλωστον μαλακα. σου πληρωσε ξανα το ιντερνετ η γυναικα σου?
καλώς τον κι ας άργησε!
για σένα μου τη λέει ο πετράκης τόση ώρα ρε!
δεν ντρέπεσαι και δεν μπαίνεις τόση ώρα
να μου πεις ότι είναι δυσκοίλιος?![]()
![]()
![]()
![]()
αι γαμήσου ρε!μια χαρα χεζει ο πετραν μην αγχωνεσαι. κει που θα σε χεσει θαρθω και γω να φυτεψω πατατες μετα. θα τρωμε πατατες και θα σε θυμομαστε.