Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Τους προτιμώ πάντως αυτούς από κάτι φασιστάκια(ονόματα δεν λέμε)!!! :thefinge:

acabmcpmihcopy.jpg

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
mclein ο αναρχικος μπομπιρας με δεξιες πλουσιες τσεπες του μπαμπα. . .
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλο  ε ε ε;;;; :2funny:
Πλακα πλακα ο τελευταιος αναρχικος που μιλησα, ηταν πραγματι ενα πολυ διαβασμενο παλικαρι και εξαιρετικος συνομιλητης. Καποια στιγμη αφου μου ειχε κανει λεπτομερη αναλυση της ανατροπης του συστηματος, τον ρωτησα που μενει και μου ειπε "στο παλαιο ψυχικο, εκει μεγαλωσα" :2funny:

Επισκέπτης
Πλακα πλακα ο τελευταιος αναρχικος που μιλησα, ηταν πραγματι ενα πολυ διαβασμενο παλικαρι και εξαιρετικος συνομιλητης. Καποια στιγμη αφου μου ειχε κανει λεπτομερη αναλυση της ανατροπης του συστηματος, τον ρωτησα που μενει και μου ειπε "στο παλαιο ψυχικο, εκει μεγαλωσα" :2funny:
Εεε εντάξει δεν είπε κ Κολωνάκι!!! :tooth:

Επισκέπτης
Επισης θα ηθελα να μου εξηγησεις το σκεπτικο της προσπαθειας σας να φερετε σε λειτουργια το συστημα αυτο δερνοντας μεμονομενα μπατσους και καιγοντας μαγαζια και αυτοκινητα

μάλλον κι εσύ τους αναρχικούς τους ξέρεις απ'τη Τρέμη..κ τον Εισαγγελάτο...

χαχαχαχαχα

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Από εκεί και πάνω είναι γεννημένοι οι περισσότεροι  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Κηφισιά, εκάλη, δροσιά, και μερικοί που δεν τους ενοχλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση, μένουν και κολωνάκι   :grin:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6

ειναι μοδα γιαυτους ο αναρχισμος...
και μια ακομη διεξοδος στο να σκοτωσουν την ωρα τους....
οταν δε πανε στα στριπτητζαδικα και στα κωλομπαρα :cheesy:

Επισκέπτης
μάλλον κι εσύ τους αναρχικούς τους ξέρεις απ'τη Τρέμη..κ τον Εισαγγελάτο...

χαχαχαχαχα
Εγώ που συζητάω με αναρχικό στο FB πιάνεται;! :grin: :think:

Ρε κουφάλες παραπλανημένοι από τα προβοκάτσια κ αντικομμουνισμό είστε,αλλιώς κομμουνιστές θα ήσασταν κ εσείς!!!!!! :booty: :dancing:

Επισκέπτης
Από εκεί και πάνω είναι γεννημένοι οι περισσότεροι  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Κηφισιά, εκάλη, δροσιά, και μερικοί που δεν τους ενοχλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση, μένουν και κολωνάκι   :grin:

κ τα φασιστόμουτρα απ'τα ίδια μέρη είναι...

αναρχικοί με λεφτά ή χωρίς...φασίστες με λεφτά ή χωρίς...

τυχαίο ? δε νομίζω...

κλείνω γιατί κουβέντα στο bou.tv δεν θα κάνω.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Βλέπω πάντως ότι και χωρίς να έχουν σφίξει οι ζέστες, η  :jerking: :jerking: :jerking: πάει σύννεφο...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μπα, δεν ασχολούμαι αδερφέ...

είμαι αλλού, έτσι κι αλλιώς...

τσάμπα θα κουράζομαι να γράφω...
Eνταξει παντως αν τα λετε μεταξυ σας στα αυτοδιαχειριζομενα και συμφωνειτε, να ξερεις οτι δεν μετραει για πραγματικοτητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom