Επισκέπτης
Χαλάει κ την εικόνα της αριστεράς με τα ΜΜΕ να λειτουργούνε προβοκατόρικα!!!![]()
Δίνεις ρέστα σήμερα.
Το'λιωσες το πετσάκι..
Χαλάει κ την εικόνα της αριστεράς με τα ΜΜΕ να λειτουργούνε προβοκατόρικα!!!![]()
21 είμαι.
Το σύμπαν=;
Κοίτα η αναρχία υπάρχει μόνο για να έχουνε αντιπάλους οι μπάτσοι κ κάτι να κάνουνε,δεν έχει κάποιο άλλο νόημα,για αυτό κ δεν έχει υπάρξει ποτέ ως κυβέρνηση.
Για πες κάποιο σύστημα διακυβέρνησης ή κάτι παρόμοιο που μπορεί να υπάρξει από την αναρχία;;;
Για πες κάποιο σύστημα διακυβέρνησης ή κάτι παρόμοιο που μπορεί να υπάρξει από την αναρχία;;
Δίνεις ρέστα σήμερα.
Το'λιωσες το πετσάκι..
κυβερνηση??? αναρχια???![]()
H αναρχία στοχεύει απλά να γκρεμίσει την υπάρχουσα κατάσταση,μετά όμως;;;πρέπει να διαβάσεις πολύ...εκτίθεσαι...
H αναρχία στοχεύει απλά να γκρεμίσει την υπάρχουσα κατάσταση,μετά όμως;;;
Παταξόν μεν,άκουσον δε!!!Δώσεεεεεεεεεεεε
Υ.Γ. Άστο να ξεχαστεί καλύτερα..έχεις γράψει τεράστιες μαλακίες σήμερα..
ρε μαλακες βρηκατε ενα παρλιακο & ασχολειστε μαζι του???
ελεος..
Σου κάνει πιστεύω:άνοιξε βιβλία...
ΤΕΛΟΣ.
Σου κάνει πιστεύω:
Bλέπω την θεωρία,βλέπω ότι είναι αντίδραση η αναρχία στην υπάρχουσα κατάσταση(θετικό αυτό),απορίπτει όμως τον σοσιαλισμό κ χωρίς σοσιαλισμό μέχρι τον κομμουνισμό δεν νομίζω ότι γίνεται.
Κοίτα γενικά βαριέμαι τις τεράστιες θεωρίες,προτιμώ πολλές φορές μία σύνοψη!!!μου βάζεις σαν σοβαρό επιχείρημα link που μπορεί να γράψει ο οποιοσδήποτε - οτιδήποτε...?
άνοιξε βιβλία λέμεεεεεεεεεεεεεεε.........
Ψαγμενε αναρχικε εχουμε συζητησει και αλλες φορες (οχι μαζι)το θεμα και το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι βρισκουμε την αναρχια ανεφαρμοστη τουλαχιστον για τα προσεχη 200 χρονια. Αν εσυ πιστευεις το αντιθετο, θα ηθελα να μας πεις γιατι.άνοιξε βιβλία...
ΤΕΛΟΣ.
Πες τα ρε συ,αμάν πια!!!Ψαγμενε αναρχικε εχουμε συζητησει και αλλες φορες (οχι μαζι)το θεμα και το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι βρισκουμε την αναρχια ανεφαρμοστη τουλαχιστον για τα προσεχη 200 χρονια. Αν εσυ πιστευεις το αντιθετο, θα ηθελα να μας πεις γιατι.
Επισης θα ηθελα να μου εξηγησεις το σκεπτικο της προσπαθειας σας να φερετε σε λειτουργια το συστημα αυτο δερνοντας μεμονομενα μπατσους και καιγοντας μαγαζια και αυτοκινητα
ειδα στην πεσανε πολλοι και ειπα να βαλω ενα χερακιΠες τα ρε συ,αμάν πια!!!![]()
![]()
Τους προτιμώ πάντως αυτούς από κάτι φασιστάκια(ονόματα δεν λέμε)!!!mclein ο αναρχικος μπομπιρας με δεξιες πλουσιες τσεπες του μπαμπα. . .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλο ε ε ε;;;;![]()
thanks,είχα αρχίσει να φοβάμαι!!!ειδα στην πεσανε πολλοι και ειπα να βαλω ενα χερακι