Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για πες κάποιο σύστημα διακυβέρνησης ή κάτι παρόμοιο που μπορεί να υπάρξει από την αναρχία;;;

πρέπει να διαβάσεις πολύ...εκτίθεσαι...

Χαλάει κ την εικόνα της αριστεράς με τα ΜΜΕ να λειτουργούνε προβοκατόρικα!!! :tickedoff:

αριστερά ? χα χα χα...

ποιά αριστερά, αυτή που κατεβαίνει χωρισμένη στις πορείες ?

χαχαχαχαχα

Επισκέπτης
ρε μαλακες βρηκατε ενα παρλιακο & ασχολειστε μαζι του???
ελεος..

Επισκέπτης
Δίνεις ρέστα σήμερα.
Το'λιωσες το πετσάκι..
κυβερνηση??? αναρχια??? :huh:
πρέπει να διαβάσεις πολύ...εκτίθεσαι...
H αναρχία στοχεύει απλά να γκρεμίσει την υπάρχουσα κατάσταση,μετά όμως;;;

Επισκέπτης
άνοιξε βιβλία...

ΤΕΛΟΣ.
Σου κάνει πιστεύω:

Bλέπω την θεωρία,βλέπω ότι είναι αντίδραση η αναρχία στην υπάρχουσα κατάσταση(θετικό αυτό),απορίπτει όμως τον σοσιαλισμό κ χωρίς σοσιαλισμό μέχρι τον κομμουνισμό δεν νομίζω ότι γίνεται.

Ο ανρχισμός για να υπάρξει πρέπει να πετύχει σε παραπάνω από 2-3 ΙΣΧΥΡΕΣ χώρες,αν γίνεται οκ,δεν το πιστεύω!!! :P

Επισκέπτης
Σου κάνει πιστεύω:

Bλέπω την θεωρία,βλέπω ότι είναι αντίδραση η αναρχία στην υπάρχουσα κατάσταση(θετικό αυτό),απορίπτει όμως τον σοσιαλισμό κ χωρίς σοσιαλισμό μέχρι τον κομμουνισμό δεν νομίζω ότι γίνεται.

μου βάζεις σαν σοβαρό επιχείρημα link που μπορεί να γράψει ο οποιοσδήποτε - οτιδήποτε...?

άνοιξε βιβλία λέμεεεεεεεεεεεεεεε.........

Επισκέπτης
μου βάζεις σαν σοβαρό επιχείρημα link που μπορεί να γράψει ο οποιοσδήποτε - οτιδήποτε...?

άνοιξε βιβλία λέμεεεεεεεεεεεεεεε.........
Κοίτα γενικά βαριέμαι τις τεράστιες θεωρίες,προτιμώ πολλές φορές μία σύνοψη!!! :rolleyes:

Όπως έγραψα και παραπάνω κ σε αυτό μένω:Ο ανρχισμός για να υπάρξει πρέπει να πετύχει σε παραπάνω από 2-3 ΙΣΧΥΡΕΣ χώρες,αν γίνεται οκ,δεν το πιστεύω!!! :P

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
ετσι θα τρεχετε ξεκωλιασμενα αναρχικο-απλυτα πουστρακια
98999195.jpg

cvcxbvb.jpg

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
άνοιξε βιβλία...

ΤΕΛΟΣ.
Ψαγμενε αναρχικε εχουμε συζητησει και αλλες φορες (οχι μαζι)το θεμα και το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι βρισκουμε την αναρχια ανεφαρμοστη τουλαχιστον για τα προσεχη 200 χρονια. Αν εσυ πιστευεις το αντιθετο, θα ηθελα να μας πεις γιατι.
Επισης θα ηθελα να μου εξηγησεις το σκεπτικο της προσπαθειας σας να φερετε σε λειτουργια το συστημα αυτο δερνοντας μεμονομενα μπατσους και καιγοντας μαγαζια και αυτοκινητα

Επισκέπτης
Ψαγμενε αναρχικε εχουμε συζητησει και αλλες φορες (οχι μαζι)το θεμα και το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι βρισκουμε την αναρχια ανεφαρμοστη τουλαχιστον για τα προσεχη 200 χρονια. Αν εσυ πιστευεις το αντιθετο, θα ηθελα να μας πεις γιατι.
Επισης θα ηθελα να μου εξηγησεις το σκεπτικο της προσπαθειας σας να φερετε σε λειτουργια το συστημα αυτο δερνοντας μεμονομενα μπατσους και καιγοντας μαγαζια και αυτοκινητα
Πες τα ρε συ,αμάν πια!!! :rockon: :headbang2:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
mclein ο αναρχικος μπομπιρας με δεξιες πλουσιες τσεπες του μπαμπα. . .
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλο  ε ε ε;;;; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom