Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αυριο θα σου βαλω το μαρουλι μες τον κωλο ΟΛΟΚΛΗΡΟ! μαζι με την τρυφερη καρδια του! :birdman:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ..
θα πιαστουν τα σαγονια σου καριολα..
εξωγναθισμο θα παθς..

Επισκέπτης
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ..
θα πιαστουν τα σαγονια σου καριολα..
εξωγναθισμο θα παθς..

σιγα κινγκ κονγκ εσυ! αχαχαχαχαχαχαχα

μην ξεχασεις το τρυφερο φιλετο τονου..

του αρεσει..

δεν τρωμε τονο! θα του παρω κανα ντιουρεξ πλει ε και στην αναγκη θα τον φτυνω. τον εχεις εκπαιδευσει ή θα φωναζει?

κοκκινο μαρουλι προτιμα ή πρασινο? μουμπλε μουμπλε

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εχετε προσεξει ποσο βλαχακια ειναι οι ειδικοι φρουροι?
περιμενετε κατι απο αυτους?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Λες μαλακίες με το συμπάθειο..
Θες να μου πεις γιατί?
Μπορεί και να λέω.
Δεν αρνήθηκα όμως πως το αδίκημα της ανθρωποκτονίας τελέστηκε εν τοις πραγμασι.
Ηθικα γι' αυτό υπάρχει ο Νόμος για να τιμωρεί, αλλα και αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Αυτό που λέω είναι πως επικεντρώνεται μια συσσωρευμένη οργή για το τραγικό αυτό συμβάν στον λάθος άνθρωπο.
Αν και αυτό είναι μαλακία για σένα φίλε μου, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κουβέντα.
Ας αφήσουμε τους υπόλοιπους να σπαμάρουν μαλακίες και να βρίζονται μεταξύ τους...
Έχει πιο πολύ γούστο... :headbang:

Και π.μ. το κουβεντιάζουμε αν προτιμάς, μην ενοχλούμε τις σοβαρες στιχομυθίες που διεξάγονται

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εδω είναι που κάνεις λάθος.
Άσε την Ηθική κατα μέρους γιατί μου φέρνει σε θρησκόληπτο.
Και για να συνεννοηθούμε επιτέλους. Ναι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΊΑ. Αδίκημα. Ναι ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ.
Αυτό που θα διερευνηθούν είναι οι συνθήκες υπό τις οποίες τελέστηκε.
Αυτό που είπα είναι πως υπάρχει η περίπτωση του να αρθεί το άδικο.

Και στην πολύ τελική τί φωνάζετε όλοι για να καταδικαστεί ο μπάτσος όταν γράφετε στα αρχίδια σας τους Νόμους????
Καταδικάστε τον ΗΘΙΚΑ.
Είναι αρκετο αυτό?

+1
Ούτε ο ίδιος ο Μανιτου δεν θα τα έλεγε τόσο σωστά...

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Σωστά...
Τον έναν τον έφαγαν στα Εξάρχεια,ενώ τον άλλον στο Βύρωνα.

Ότι μαλακία θέλουμε λέμε...ΓΤΠ εντελώς δλδ.

Μαλακίες λες εσύ ρε νούμερο, μάλλον μπέρδεψες την πούτσα με τη βούρτσα γιατί ο ένας ήταν ένας ήταν ένας φουκαράς μεροκαματιάρης που βρέθηκε ένας ανεκπαίδευτος μαλάκας και τον έφαγε, οι άλλοί δυο ήταν απλώς δυο χαζά παιδιά που κάποιο κάθαρμα τους γέμισε τα μυαλά με μαλακίες και νόμιζαν ότι με ορμητήριο τα Εξάρχια, μόλοτωφ και σιδερόβεργες θα άλλαζε κάτι. Γιατί ρε παπαρίδι εσύ και κάποιοι άλλοι από εδώ αν είστε τόσο αντιεξουσιαστές, δε μαζεύεστε να κάνετε ένα τρελό ντού στη Βουλή και να τα γαμήσετε όλα? Να σου πω εγώ? Γιατί δεν έχετε αρχίδια ρε. Πετάτε δυο μαλακίες που στα αυτιά των παιδιών που έχουν μηδενική εμπειρία στη ζωή ακούγονται σαν ευαγγέλιο και έτσι στρατολούνται οι νέοι γενίτσαροι. Αλλά είστε τόσο μαλάκες που δεν καταλαβένετε ότι το συστημα που προσπαθείτε να ανατρεψέτε είναι αυτό που σας συντηρεί και σας χρησιμοποιεί. Ζώα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
γαμιεστε πατοκορφα λεμε..
ο πιτσιρικας που κουβαλαει ενα μπουκαλι,τρωει 15 χρονια ακατεβατα με τον αντιτρομοκρατικο & το χοιρινο που εφαγε τον αλεξη,σε 3 το πολυ θα ειναι εξω..
συνεχιστε..
στο καυλι μου σας γραφω..
τα επιχειρηματα σας ειναι ΓΤΠ..

Πότε μωρέ έμεινε πιτσιρικάς για μπουκάλι 15 χρόνια μέσα;
Όσοι του χώρου είναι στη φυλακή είναι για φόνους, ληστείες και απαγωγές, όχι για επεισόδια...

Και αν ο κορκονέας καταδιαστεί για αυτά που κατηγορείται, δεν θα βγει σε τρία χρόνια...
Άσε που θα παρακαλά να μείνει φυλακη διότι έξω τη ριπή από καλάσνικωφ την έχει σίγουρη...

Επισκέπτης
Θες να μου πεις γιατί?
Μπορεί και να λέω.
Δεν αρνήθηκα όμως πως το αδίκημα της ανθρωποκτονίας τελέστηκε εν τοις πραγμασι.
Ηθικα γι' αυτό υπάρχει ο Νόμος για να τιμωρεί, αλλα και αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Αυτό που λέω είναι πως επικεντρώνεται μια συσσωρευμένη οργή για το τραγικό αυτό συμβάν στον λάθος άνθρωπο.
Αν και αυτό είναι μαλακία για σένα φίλε μου, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κουβέντα.
Ας αφήσουμε τους υπόλοιπους να σπαμάρουν μαλακίες και να βρίζονται μεταξύ τους...
Έχει πιο πολύ γούστο... :headbang:

Και π.μ. το κουβεντιάζουμε αν προτιμάς, μην ενοχλούμε τις σοβαρες στιχομυθίες που διεξάγονται

Παρατήρησε ποιο τμήμα απ'τα γραφόμενά σου απομόνωσα και χαρακτήρισα μαλακία και θα καταλάβεις...
Όχι ότι συμφωνώ με τα υπόλοιπα.

Επισκέπτης
Πότε μωρέ έμεινε πιτσιρικάς για μπουκάλι 15 χρόνια μέσα;
Όσοι του χώρου είναι στη φυλακή είναι για φόνους, ληστείες και απαγωγές, όχι για επεισόδια...
οτι πεις..
δεν ασχολουμαι λεμε..
θα σε γαμαω οποτε & αν θελω..
συνεχισε τις παπαριες σου..

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Παρατήρησε ποιο τμήμα απ'τα γραφόμενά σου απομόνωσα και χαρακτήρισα μαλακία και θα καταλάβεις...
Όχι ότι συμφωνώ με τα υπόλοιπα.
Δεν εννοόουσα σε καμία περίπτωση πως είσαι θρησκόληπτος. Παρερμήνευσες τα γραφόμενα μου.
Για τα υπόλοιπα. τί να πώ μάλλον δεν συμφωνείς ούτε στο τελευταίο που σε ρωτάω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom