You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνική Αστυνομία...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 408K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πάρα πολυ καλό αρχείο έυγε ρουφιάνε αρχιφωτογράφε του Θεοχάρη.Απο τα κεντρικά τις στελνουνε μήπως τουσ στηρίξει
κανένας οπισθοδρομοκός η οσφυοκάμπτης....
αδελφε walker γελαω με το αρχιφωτογράφε του Θεοχάρη!!
φιλε moutse13, βαρεθηκα τον απολυτο τροπο προσεγγισης και τη περιθωριοποίηση η την ασυλοποιηση καποιων απο καποιους. Δεν μπορω να ακουω (πια) οι μπατσοι/βαζελες/χανουμες/φασιστες /κκεδες/παπαδες/gay/οι οχι gay/νεοδημοκρατες/πασοκτζηδες κλπ κλπ ειναι ζωα και εμεις ειμαστε οι σωστοι και σουπερ. Καπου πρεπει να κανουμε κρατει. Ασ δουμε τα πραγματα και απο την αλλη μερια.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
. Δεν μπορω να ακουω (πια) οι μπατσοι/βαζελες/χανουμες/φασιστες /κκεδες/παπαδες/gay/οι οχι gay/νεοδημοκρατες/πασοκτζηδες κλπ κλπ ειναι ζωα και εμεις ειμαστε οι σωστοι και σουπερ. Καπου πρεπει να κανουμε κρατει. Ασ δουμε τα πραγματα και απο την αλλη μερια.
Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα. Μακαρι να ενεργουσαμε ολοι μας ετσι!!!
Ισως και να'ταν η τέλεια κοινωνια...
΄Ετσι, ε; Ήσουνα μπροστά όταν σκότωσε; Και αν ναι, γιατί δεν πήγες να το καταθέσεις στο δικαστήριο; Γιατί αν ήσουνα μπροστά και δεν το έκανες, είσαι απλώς κότα. Αν όμως δεν ήσουνα, είσαι απλώς συκοφάντης. Και κάτι άλλο: είναι ποινικό αδίκημα να αμφισβητείς νόμιμη δικαστική απόφαση, ηλίθιε φασίστα!Το βοσκό τον συνέλαβαν , τον φυλάκισαν και θα την πληρώσει ακριβά. Αναρχικός δεν έχει καταδικαστεί ποτέ. Ο Λεσπέρογλου που είχε σκοτώσει ένα μπάτσο μπροστά σε μάρτυρες, δικάστηκε από ορκωτό δικαστήριο, όπου οι 3 δικαστές τον καταδίκασαν αλλά οι ένορκοι φοβούμενοι για τη ζωή τους τον αθώωσαν, επειδή κυκλοφορούσε η φήμη ότι είχε σχέσεις με τη 17Ν. Έτσι ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν εγκληματίας, βγήκε ελεύθερος, κάτι πρωτοφανές που δεν έχει γίνει παρά μόνο σε αναρχικούς.
Επισκέπτης
Και κάτι άλλο: είναι ποινικό αδίκημα να αμφισβητείς νόμιμη δικαστική απόφαση, ηλίθιε φασίστα!
Μπα,σάς πήρε ο πόνος για τις δικαστικές αποφάσεις;Ότι βρίζετε θεούς και δαίμονες,παραβιάζετε το άσυλο αφού οι περισσότεροι δεν είναι φοιτητές,καταστρέφετε περιουσίες,λεϊλατείτε κλπ...Δε σάς απασχολούν;
Δεν μίλησα για σένα dstp, εσύ τουλάχιστον, πριν αρχίσεις να αφρίζεις, έδειχνες σκεπτόμενος άνθρωπος. Σκέψου όμως πως τα πράγματα δεν είναι κατ' ανάγκην όπως τα έχεις στο κεφάλι σου. Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή εγώ η όποιος άλλος διαμαρτυρόμαστε για την κρατική καταστολή να έιμαστε φρικιά η να έχουμε προβεί σε πράξεις με τις οποίες κανείς δεν συμφωνεί. Αλλά δεν σε τιμά νομίζω να συντάσσεσαι με ανθρώπους που θεωρούν την 21η Απριλίου ως "εθνική εορτή", σαν την 28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου κλπ. Τόσο πολύ τυφλώθηκες και έχασες το μέτρο;Μπα,σάς πήρε ο πόνος για τις δικαστικές αποφάσεις;Ότι βρίζετε θεούς και δαίμονες,παραβιάζετε το άσυλο αφού οι περισσότεροι δεν είναι φοιτητές,καταστρέφετε περιουσίες,λεϊλατείτε κλπ...Δε σάς απασχολούν;
Φιλικά
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Μιας και μιλαμε για μπατσους, ας ριξω και εγω το δηλητηριο μου
Το βραδυ της δευτερας ειχαμε εμπρησμους.
Αυτα εγιναν, ουτε σε 1, ουτε σε 2, ουτε σε 3 ,αλλα σε 11 διαφορετικα σημεια της Αθηνας, οπου καιγανε καφαο των καμερων κυκλοφοριας και η αστυνομια δεν εκανε ουτε μια συλληψη αλλα ουτε καν μια προσαγωγη.Θα μου πειτε πρωτη φορα ειναι!!!! Απ αυτό και μονο (να ταν μονο αυτό.. καλα θα ταν ;) ) συμπεραίνουμε ότι το βραδυ η Αθηνα είναι ξεφραγο αμπελι οπου ο καθενας κανει ότι θελει? και η αστυνομια τον υπνο του δικαιου.
Γιατι το αλλο.. ακουσον ακουσον!!!! Στου Ζωγραφου το αστυνομικο τμημα θα μετακομισει απο το σημειο που βρισκεται τωρα γιατι δεν αντεχει πια τις συνεχεις επιθεσεις απ τους γνωστους αγνωστους!!!
Αυτα εγιναν, ουτε σε 1, ουτε σε 2, ουτε σε 3 ,αλλα σε 11 διαφορετικα σημεια της Αθηνας, οπου καιγανε καφαο των καμερων κυκλοφοριας και η αστυνομια δεν εκανε ουτε μια συλληψη αλλα ουτε καν μια προσαγωγη.Θα μου πειτε πρωτη φορα ειναι!!!! Απ αυτό και μονο (να ταν μονο αυτό.. καλα θα ταν ;) ) συμπεραίνουμε ότι το βραδυ η Αθηνα είναι ξεφραγο αμπελι οπου ο καθενας κανει ότι θελει? και η αστυνομια τον υπνο του δικαιου.
Γιατι το αλλο.. ακουσον ακουσον!!!! Στου Ζωγραφου το αστυνομικο τμημα θα μετακομισει απο το σημειο που βρισκεται τωρα γιατι δεν αντεχει πια τις συνεχεις επιθεσεις απ τους γνωστους αγνωστους!!!
Επισκέπτης
Δεν μίλησα για σένα dstp, εσύ τουλάχιστον, πριν αρχίσεις να αφρίζεις, έδειχνες σκεπτόμενος άνθρωπος. Σκέψου όμως πως τα πράγματα δεν είναι κατ' ανάγκην όπως τα έχεις στο κεφάλι σου. Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή εγώ η όποιος άλλος διαμαρτυρόμαστε για την κρατική καταστολή να έιμαστε φρικιά η να έχουμε προβεί σε πράξεις με τις οποίες κανείς δεν συμφωνεί. Αλλά δεν σε τιμά νομίζω να συντάσσεσαι με ανθρώπους που θεωρούν την 21η Απριλίου ως "εθνική εορτή", σαν την 28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου κλπ. Τόσο πολύ τυφλώθηκες και έχασες το μέτρο;
Φιλικά
Όχι αγαπητέ,δε θεωρώ την 21η Απριλίου "Εθνική γιορτή",αλλά επειδή δεν είμαι φιλοχουντικός,δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαι και "φιλοαναρχικός" ή να το θέσω καλύτερα,φίλος των βανδάλων.Η δημοκρατία πρέπει να έχει ως βασικό συστατικό την ασφάλεια των πολιτών,και την ελεύθερη έκφραση.Οι "αναρχικοί" δε σέβονται την άλλη άποψη,και όποιος τολμήσει να πει κάτι εναντίον τους θα τον φάει μαύρο φίδι...Αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να απαιτούν δημοκρατία.Δημοκρατία δε σημαίνει ασυδοσία.
Επισκέπτης
Όταν ο κάθε επιχειρηματίας έχει 4-5 αστυνομικούς,οι βουλευτές πολλαπλάσιους,και τους έχουν σαν φιλιπινέζες,τα τμήματα λογικό είναι να μην έχουν προσωπικό.Ακόμη και ο Νικολαΐδης έχει 4 αστυνομικούς μήπως τον δείρει ο Χατζηχρήστος...
Το πρόβλημα είναι απλό. Αν η Αστυνομία είχε τη βούληση, θα μπορούσε εύκολα να έχει απομονώσει εδώ και χρόνια αυτούς που συστηματικά κάνουν επεισόδια, να τους τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί και να τους οδηγήσει στον εισαγγελέα. (Και όταν λέω να τους συλλάβει, δεν εννοώ βέβαια να αρχίσει να τους δέρνει δεμένους κλπ, σπορ στο οποίο ασκούνται τελευταία οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης). Είναι όμως ηλίου φαεινότερον ότι δεν έχει προκρίνει αυτή τη λύση, γιατί και την Αστυνομία συμφέρει τελικά να διαιωνίζονται τα επεισόδια, έτσι ώστε να αναβαθμίζεται στην κοινή γνώμη μέσα απο την κόντρα με τους "αναρχικούς". Και δεν με πείθει (η Αστυνομία) οτι "καίγεται" και τόσο για τα αυτοκίνητα που καταστρέφονται, το αντίθετο μάλιστα. Όσο πιο πολλές καταστροφές, τόσο περισσότερος κόσμος που θα αναζητά την "προστασία" στην αγκάλη της.
Για να κανω κ'εγω τον δικηγορο του εξω απ'εδω (φτου φτου) βρηκα οτι οι αστυνομικοι περνουν τα παρακατω extra επιδοματα:
Επίδομα αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας
Αποζημίωση σε αθλητικές εκδηλώσεις
Ειδική αποζημίωση για απασχόληση πέραν του πενθημέρου
Εαν συλληφθουν οι γνωστοι - αγνωστοι κλπ κλπ πως θα δικαιολογηθουν τα επιδοματακια ??? (ΒΕΒΑΙΑ με 800? μισθο αντε κυνηγα τον Πασσαρη...και το καθε παλαβο βοσκοπουλο... )
Συμφωνείς δηλαδή με τις εικόνες που βλέπουμε τελευταία στις ειδήσεις; Δηλαδή ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ανθρώπους να δέρνονται και να προπηλακίζονται μ' αυτό τον τρόπο;Όχι αγαπητέ,δε θεωρώ την 21η Απριλίου "Εθνική γιορτή",αλλά επειδή δεν είμαι φιλοχουντικός,δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαι και "φιλοαναρχικός" ή να το θέσω καλύτερα,φίλος των βανδάλων.Η δημοκρατία πρέπει να έχει ως βασικό συστατικό την ασφάλεια των πολιτών,και την ελεύθερη έκφραση.Οι "αναρχικοί" δε σέβονται την άλλη άποψη,και όποιος τολμήσει να πει κάτι εναντίον τους θα τον φάει μαύρο φίδι...Αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να απαιτούν δημοκρατία.Δημοκρατία δε σημαίνει ασυδοσία.
Επισκέπτης
Συμφωνείς δηλαδή με τις εικόνες που βλέπουμε τελευταία στις ειδήσεις; Δηλαδή ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ανθρώπους να δέρνονται και να προπηλακίζονται μ' αυτό τον τρόπο;
Όχι δε συμφωνώ με το ξύλο ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ,αλλά δε συμφωνώ σε καμιά περίπτωση με τις μολότωφ,και τις καταστροφές των "αναρχικών"...
Κανείς δεν συμφωνεί μ' αυτά φίλε. Αλλά το ζήτημα δεν είναι εκεί. Και κυρίως δεν είναι "η με την αστυνομία η με άυτούς που κάνουν επεισόδια". Στο κάτω κάτω, στην Αστυνομία είναι επαγγελματίες. Οπότε έχω απείρως πιο αυξημένες απαιτήσεις απ' αυτούς να σέβονται τη δημοκρατική νομιμότητα, παρά απ' τον όχλο, Δέστο ψύχραιμα και θα κατανοήσεις, φαντάζομαι, πως άλλο να μην είσαι οπαδός των επεισοδίων και άλλο να καλύπτεις την αστυνομική κτηνωδία των τελευταίων ημερών.Όχι δε συμφωνώ με το ξύλο ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ,αλλά δε συμφωνώ σε καμιά περίπτωση με τις μολότωφ,και τις καταστροφές των "αναρχικών"...
Επισκέπτης
Το θέμα είναι ότι όλοι επικεντρώνονται μόνο στο ένα μέρος της υπόθεσης και το άλλο (τους "αναρχικούς")το αφήνουν.Όλα τα κανάλια ασχολούνται μόνο με τις κλωτσιές των "μπάτσων".Και στα ψιλά περνούν οι τραυματισμοί τους,στα ψιλά περνούν οι φθορές στις περιουσίες του κόσμου.Ότι είναι επαγγελματίες δε σημαίνει ότι πρέπει να τρώει ξύλο.Πρέπει να μπορεί να υπερασπιστεί τις περιουσίες των άλλων.
ʼντε πάλι! Και για να το υπερασπιστούν δηλαδή αυτό το δικαίωμα πρέπει να φέρονται όπως είδαμε στις ειδήσεις; (Χωρίς μάλιστα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις να φάει κανένας μπάτσος ξύλο). Μη μας τρελάνεις ρε φίλε!Το θέμα είναι ότι όλοι επικεντρώνονται μόνο στο ένα μέρος της υπόθεσης και το άλλο (τους "αναρχικούς")το αφήνουν.Όλα τα κανάλια ασχολούνται μόνο με τις κλωτσιές των "μπάτσων".Και στα ψιλά περνούν οι τραυματισμοί τους,στα ψιλά περνούν οι φθορές στις περιουσίες του κόσμου.Ότι είναι επαγγελματίες δε σημαίνει ότι πρέπει να τρώει ξύλο.Πρέπει να μπορεί να υπερασπιστεί τις περιουσίες των άλλων.
ʼσε που δεν είναι "η ίδια υπόθεση" αυτό που λες. ʼλλο η καταστροφή περιουσιών απο "γνωστούς-αγνώστους" και άλλο η αστυνομική κτηνωδία. Γιατί επιμένεις να τα θεωρείς πακέτο, ούτως ώστε, για να έχουμε προστασία απο βανδαλισμούς δηλαδή, πρέπει να κάνουμε γαργάρα το ξύλο;
Επισκέπτης
Δεν κάνει κανείς "γαργάρα" το ξύλο.Χωρίς λόγο κανείς δεν έφαγε ποτέ ξύλο.Όταν κάνεις μαλακίες,να είσαι έτοιμος να πληρώσεις το αντίτιμο
Τι έκανε λοιπόν ο Κύπριος φοιτητής που έφαγε το ξύλο; Για πέσμου!Δεν κάνει κανείς "γαργάρα" το ξύλο.Χωρίς λόγο κανείς δεν έφαγε ποτέ ξύλο.Όταν κάνεις μαλακίες,να είσαι έτοιμος να πληρώσεις το αντίτιμο
Οποιος ανήκει στον ενεργό πληθυσμό αυτής της χώρας και κυκλοφορεί έστω και λίγο, έχει βιώσει τουλάχιστον 2- 3 φορές την αστυνομική αυθαιρεσία στο πετσί του. Όσο για την "αστυνομική προστασία" της περιουσίας μας, μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να το σκεφτώ. Δύο φορές με έχουν κλέψει και οι μπάτσοι σφύριζαν αδιάφορα... Έχω γνωστούς αστυνομικούς που έχουν παραδεχτεί πως πολύ λίγοι συνάδελφοί τους θα πήγαιναν αμέσως στον τόπο του συμβάντος αν υπήρχαν οι υπόνειες πως συνέβει κάτι σοβαρό...Τελικά μόνο μάγκες εκ του ασφαλούς. Σαν φοροεισπράκτορες καλοί είναι (βλ. κλήσεις τροχαίας). Κατά τα άλλα, άτομα χωρίς προσωπικότητα, ανασφαλή κατά βάθος που βγάζουν όλα τα απωθημένα τους στην άσκηση των "καθηκόντων" τους. Υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις βέβαια, αλλά σπάνιες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις