- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
δεν πας να γραψεις τπτ για την παταγονια? και σε πμ αν θελεις..
χαχαχαχα.τοσο πολυ ετσουξε???
χαχαχαχα.
δεν πας να γραψεις τπτ για την παταγονια? και σε πμ αν θελεις..
χαχαχαχα.τοσο πολυ ετσουξε???
χαχαχαχα.
Κάνε έναν κόπο και διάβασε τι γράφουμε και μετά σφύρα τη μαλακία σου..
Και που'σαι το ποιος βάλει κατά ποιου φαίνεται από τις φυτεμένες σφαίρες.
Άντε τώρα....μικροί μεγάλοι στο καφενείο.
[size=30pt]ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!![/size]
τραβα στο θρεντ του ρουλη και αν χρειαστουν κανενα επιχειρημα επιπεδου θα σε φωναξουνΠούτσες..
εισαι μεγαλος μαλακας παντως! ευτυχως που εγραφες μουφες παρταλιασμενε.
και συ μεγαλο βοδι...χαχαχα.καλα σιγα μην σου ελεγα τι θα γινοταν.ειναι ιερο το λοστ.
απλα γελασα που εβραζες στο ζουμι σου.
και το κορυφαιο.με το 2ο πμ,την εκανες απο το σαιτ.
χαχαχαχαχ.εκει επεσα κατω απο τα γελια!!!
και συ μεγαλο βοδι...χαχαχα.καλα σιγα μην σου ελεγα τι θα γινοταν.ειναι ιερο το λοστ.
απλα γελασα που εβραζες στο ζουμι σου.
και το κορυφαιο.με το 2ο πμ,την εκανες απο το σαιτ.
χαχαχαχαχ.εκει επεσα κατω απο τα γελια!!!
απλα σε εκανα ιγνκορ! παντα αποσυνδεδεμενη με δειχνει
της εκανες τετοια κομπλα παιχτη?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ
μπλα μπλα μπλα μπλα....
εντιτ: ημουν 1000% σιγουρη οτι μπορει καποιος να ειναι τοοοσο οποτε σβηστηκε χωρις να διαβαστει το οτιδηποτε...
gastez αντε γαμησου επιτελους.
ok.δλδ την μερα του λοστ να στελνω πμ ανετα ε? οκ.
αμα κανεις κλωνο μονο..
οτι πεις.
και για να ξερεις ρε βουρλο οτι σε δειχνει οφ λαιν ,αλλα αν πατησεις πανω στο νικ δειχει την ωρα που εισαι μεσα...
ναι και? δειχνει τελευταια συνδεση. οποτε μεσα ημουν, εκτος αν ειχα δουλεια εκεινη την ωρα..
πμ παντως δικο σου δεν ξαναπαιρνω!
π(ουλι)μ παντως δικο σου δεν ξαναπαιρνω!
κυβιστηση???Προσπαθω να καταλαβω καποια πραματα και δεν μπορω...
Εστω οτι ο μαλακας ο μπατσος δεν αναγνωρισε ορθα τον υποτιθεμενο
οπλισμενο στοχο του και ενεπλεξε τον πολιτη-περαστικο-οτιδηποτε(που ΔΕΝ εφερε οπλο
ομως...)
Πυροβολει μια δυο και οι υψηλης διατριτικοτητας εννιαρες para απο το Sig Sauer (αυτα
φερουν οι περισσοτεροι αστυνομικοι...)και ο "στοχος" πεφτει..
Τις υπολοιπες τις εριξε στον ξαπλωμενο;
Τοσο μαλακας;
Εστω οτι οι αρχικες δυο τρεις βολιδες που πετυχαν τον ατυχο νεο,δεν τον ακινητοποιησαν
ακαριαια οπως λογω χαρη θα εκανε ενα .45 διαμετρημα...
Απο τις τρεις καιριες και αρχικες βολιδες (παραπανω δεν μπορει να αντεξει το ανθρωπινο
σωμα απο το σοκ των βολιδων που εισχωρουν στους ιστους,χωρις να πεσει...)μεχρι τις επιβεβαιωμενες 9
υπαρχει ενα ...θεμα.
Η του εριξαν δυο αστυνομικοι ταυτοχρονα οποτε και θα "καψουν" τον ενα στην ΕΔΕ που θα
γινει -εαν γινει..
Η ο μαλακας ο σεριφης εριχνε (με διαβολεμενη ευστοχια..) σε πεσμενο "αντιπαλο"-κοινως
"μπλοκαρε"....που να εξηγω τωρα γιατι δεν πρεπει να μπλοκαρεις ποτε σε ενοπλη εμπλοκη...
Ο μονος που ξερει μαλλον θα ειναι ο ιατροδικαστης(απο την γωνια εισοδου των βολιδων...)
και οι ειδικοι του βαλλιστικου τμηματος
Αντε μετα να επιβαλλεις την ταξη....αρχιδια ταξη
Για τον μπουτσο ειμαστε γενικως λεμε..
Προσπαθω να καταλαβω καποια πραματα και δεν μπορω...
Εστω οτι ο μαλακας ο μπατσος δεν αναγνωρισε ορθα τον υποτιθεμενο
οπλισμενο στοχο του και ενεπλεξε τον πολιτη-περαστικο-οτιδηποτε(που ΔΕΝ εφερε οπλο
ομως...)
Πυροβολει μια δυο και οι υψηλης διατριτικοτητας εννιαρες para απο το Sig Sauer (αυτα
φερουν οι περισσοτεροι αστυνομικοι...)και ο "στοχος" πεφτει..
Τις υπολοιπες τις εριξε στον ξαπλωμενο;
Τοσο μαλακας;
Εστω οτι οι αρχικες δυο τρεις βολιδες που πετυχαν τον ατυχο νεο,δεν τον ακινητοποιησαν
ακαριαια οπως λογω χαρη θα εκανε ενα .45 διαμετρημα...
Απο τις τρεις καιριες και αρχικες βολιδες (παραπανω δεν μπορει να αντεξει το ανθρωπινο
σωμα απο το σοκ των βολιδων που εισχωρουν στους ιστους,χωρις να πεσει...)μεχρι τις επιβεβαιωμενες 9
υπαρχει ενα ...θεμα.
Η του εριξαν δυο αστυνομικοι ταυτοχρονα οποτε και θα "καψουν" τον ενα στην ΕΔΕ που θα
γινει -εαν γινει..
Η ο μαλακας ο σεριφης εριχνε (με διαβολεμενη ευστοχια..) σε πεσμενο "αντιπαλο"-κοινως
"μπλοκαρε"....που να εξηγω τωρα γιατι δεν πρεπει να μπλοκαρεις ποτε σε ενοπλη εμπλοκη...
Ο μονος που ξερει μαλλον θα ειναι ο ιατροδικαστης(απο την γωνια εισοδου των βολιδων...)
και οι ειδικοι του βαλλιστικου τμηματος
Αντε μετα να επιβαλλεις την ταξη....αρχιδια ταξη
Για τον μπουτσο ειμαστε γενικως λεμε..
Γραφτηκαν αρκετα απο χθες το απογευμα τα οποια διαβασα με δυσκολια γιατι η συνδεση μου ειναι ΓΤΠ.
Θα ασχοληθω με τους υπερασπιστες(χωρις εισαγωγικα)των μπατσων γιατι αυτους εχω απεναντι,οι οποιοι ειπαν τις συνηθεις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που ακουμε σε αυτον τον τοπο απο τοτε που μπορω και θυμαμαι(ειμαι 37 ετων).
"Η Αστυνομια ειναι ανεκπαιδευτη"...Τι σκατα ανεκπαιδευτη ειναι που στο τσακ μπαμ φυτευει 8-9 βολιδες στο σωμα του ΕΝΟΧΟΥ?(παρακατω θα εξηγησω για το ΕΝΟΧΟΣ)....Οι Τσεοι εχουν και γαμω τις εκπαιδευσεις και τον σουπερ ντουπερ εξοπλισμο για να ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...Το ζητημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ-στο αν η ΕΛΑΣ ειναι"ικανη",η(δηθεν,πολυ δηθεν"ανικανη"οπως κλαψουριζουν οι συνηγοροι της-αλλα στο ΤΙ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
"Στην Αμερικη δεν γινονται αυτα,και θα σου ειχαν κοψει τον κωλο κλπ"(γιατι ειναι πολιτισμενη χωρα-ετσι παει το ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΟ παραμυθι αγαπητε γκαμπα)...Ε,λοιπον ΣΤ" ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ τι γινεται στις"πολιτισμενες"χωρες...Εγω εδω μενω ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.
"Οι μπατσοι ανθρωποι ειναι και καναν λαθος πανω στον πανικο της στιγμης"...Καναν λαθος ε?....ΑΡΧΙΔΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΑΝι τσεοι ειδαν τον ΑΛΒΑΝΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ και τον καθαρισαν ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ,γιατι εχουν ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ να γαμανε και να δερνουν τους μεταναστες ΚΑΙ ΑΠΛΑ,ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΟΙ ΤΣΕΟΙ ΣΤΝ ΒΥΡΩΝΑ ΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
Το οτι ο Αλβανος ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΛΗΣΤΗΣ μικρη σημασια εχει...Και(χαρακτηριστικη εδω η αντιθεση με την υποθεση Γρηγοροπουλου)οι τσεοι(σαν ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ και οχι σαν ατομα)ΟΣΜΙΖΟΜΕΝΟΙ το ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ στο κοινωνικο πεδιο το παιζουν τρελλιτσα μιλωντας για"επιτυχια","αποζημιωνοντας"την χηρα με μια θεση στην ΕΛΑΣ(ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΧ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ)και αλλα τετοια...
πεσ'τα δασκαλε....Γραφτηκαν αρκετα απο χθες το απογευμα τα οποια διαβασα με δυσκολια γιατι η συνδεση μου ειναι ΓΤΠ.
Θα ασχοληθω με τους υπερασπιστες(χωρις εισαγωγικα)των μπατσων γιατι αυτους εχω απεναντι,οι οποιοι ειπαν τις συνηθεις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που ακουμε σε αυτον τον τοπο απο τοτε που μπορω και θυμαμαι(ειμαι 37 ετων).
"Η Αστυνομια ειναι ανεκπαιδευτη"...Τι σκατα ανεκπαιδευτη ειναι που στο τσακ μπαμ φυτευει 8-9 βολιδες στο σωμα του ΕΝΟΧΟΥ?(παρακατω θα εξηγησω για το ΕΝΟΧΟΣ)....Οι Τσεοι εχουν και γαμω τις εκπαιδευσεις και τον σουπερ ντουπερ εξοπλισμο για να ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...Το ζητημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ-στο αν η ΕΛΑΣ ειναι"ικανη",η(δηθεν,πολυ δηθεν)"ανικανη"οπως κλαψουριζουν οι συνηγοροι της-αλλα στο ΤΙ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
"Στην Αμερικη δεν γινονται αυτα,και θα σου ειχαν κοψει τον κωλο κλπ"(γιατι ειναι πολιτισμενη χωρα-ετσι παει το ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΟ παραμυθι αγαπητε γκαμπα)...Ε,λοιπον ΣΤ" ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ τι γινεται στις"πολιτισμενες"χωρες...Εγω εδω μενω ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.
"Οι μπατσοι ανθρωποι ειναι και καναν λαθος πανω στον πανικο της στιγμης"...Καναν λαθος ε?....ΑΡΧΙΔΙΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΑΝι τσεοι ειδαν τον ΑΛΒΑΝΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ και τον καθαρισαν ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ,γιατι εχουν ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ να γαμανε και να δερνουν τους μεταναστες ΚΑΙ ΑΠΛΑ,ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΟΙ ΤΣΕΟΙ ΣΤΝ ΒΥΡΩΝΑ ΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
Το οτι ο Αλβανος ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΛΗΣΤΗΣ μικρη σημασια εχει...Και(χαρακτηριστικη εδω η αντιθεση με την υποθεση Γρηγοροπουλου)οι τσεοι(σαν ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ και οχι σαν ατομα)ΟΣΜΙΖΟΜΕΝΟΙ το ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ στο κοινωνικο πεδιο το παιζουν τρελλιτσα μιλωντας για"επιτυχια","αποζημιωνοντας"την χηρα με μια θεση στην ΕΛΑΣ(ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΧ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ)και αλλα τετοια...
ο χριστος μιλησε???Oι ληστές τα λένε όλα για το μακελείο: