ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ & Η ΝΕΑ ΗΤΤΑ (ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ 6)
από scooterakias 11:56πμ, Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010
Χωρίς πολλά-πολλά θα μπω στο θέμα αφού πρώτα πω τα τυπικά.
Ευχαριστώ τους διαχειριστές για τον χώρο και παρακαλώ μην μετακινήσετε το post σε άλλη θέση.
Λοιπόν γατόνια σας έχω φρέσκα νέα. Νέα ολίγων ημερών που αφορούν μια από τις μεγαλύτερες και σοβαρότερες υποθέσεις internet στην ελλάδα. Και για να εξηγούμε, σοβαρή υπόθεση μόνο κατά τα λεγόμενα του Σφάκα. Σοβαρή μόνο για τον Σφάκα και για ΄΄κάποιους΄΄ δημοσιογράφους. Για τους γνωρίζοντες ολίγα περί internet η υπόθεση μύριζε φούμο, δηλαδής παραμύθι για μεγάλα και χαζά παιδιά.
Πάρτε την υπόθεση στο γρήγορο.
Νοέμβρης 2004. Ο αρχηγός, ένας είναι, στήνει σχέδιο απατηλό και συλλαμβάνει-γραπώνει μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες (ιστιοσελίδες κατά Σφάκα) ενήλικης διασκέδασης στην ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως.
Μια ιστοσελίδα με τσόντα που από πλευράς επικεψημότητας ήταν μέσα στις 10 πρώτες στην ελλάδα, με άνω τους 100.000 καθημερινούς επισκέπτες και συνολικά περίπου 600.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο.
Τρίγλωσση η σελίδα. Αγγλικά, ελληνικά και κάποια άλλη γλώσσα, ισπανικά αν δεν κάνω λάθος, με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα να είναι top σε πάρα πολλές χώρες.
Ήταν σελίδα voyeur για όσους κατέχουν και για όσους δεν κατέχουν, ας ψάξουν να μάθουν τι είναι. Τέτοιες σελίδες άφθονες στο internet και φυσικά λειτουργούν νόμιμα σε όλο τον κόσμο, εκτός από την ελλάδα.
Η σελίδα είχε φτιαχτεί από τρία παλικάρια και ήταν σελίδα χαβαλέ. Δηλαδής, ήταν τσάμπα. Φάτε μάτια ψάρια και λεφτά μην δώστε. Και επειδή το free πουλάει, η σελίδα έπιασε και έγινε must ανά τον κόσμο.
Τώρα δώστε βάση.
Η ιστοσελίδα λεγόταν
και περιείχε ενήλικο περιεχόμενο και απευθυνόταν σε ενήλικες. Τσόντα το περιεχόμενο και μην ακούσω από κανένα κουταμάρες και τίποτα κομπλεξικά γιατί σας έστησα στην πλατεία, έτοιμους για διαπόμπευση. Λοιπόν όλο το υλικό που υπήρχε στην ιστοσελίδα προέρχονταν από τους χρήστες. Free δημοσίευες φωτογραφίες και free έβλεπες.
Η ιστοσελίδα είχε τον server στο USA και οι ανά τον κόσμο ηλεκτρονικοί διώκτες την έβρισκαν ΟΚ. Υλικό ενήλικο για ενήλικες και τα πάντα ΟΚ και νόμιμα σε όλο τον κόσμο.
Εδώ όμως δεν είναι όλος ο κόσμος. Εδώ είναι ελλαδάρα με τον Σφάκα της και η σελίδα μπήκε στο μάτι για να εξυπηρετήσει σκοπούς. Είστε γατόνια και πιάστε αυτό που ακολουθεί, αλλά πρώτα πάρτε μάτι τα προηγούμενα άρθρα μου για να έχετε το ποντίκι χωρίς το τυρί.
Στήθηκε το σχέδιο το απατηλό και τα τρία παλικάρια μια ωραία πρωία και πριν λαλήσουν τα πετεινά βρέθηκαν στα άνω πατώματα του μεγάρου της Αλεξάνδρας. Εκεί που κατοικεί ο Σφάκας.
Αποτέλεσμα τα παλικάρια φορτώθηκαν με τέσσερα βαρβάτα κακουργήματα και άλλα τόσα πλημμελήματα.
Πάρτε τα κακουργήματα. Η αγαπημένη καραμέλα του Σφάκα, η παιδική πορνογραφία, διευκόλυνση ακολασίας ανηλίκων, απάτη και προσωπικά δεδομένα. Κακουργήματα και πλημμελήματα που σε στέλνουν για 100 και βάλε χρόνια τσάμπα διακοπές στις κορυδάλειους νήσους.
Κατηγορητήριο βαρύ και ασήκωτο που είχε ως αποτέλεσμα ο ένας εκ των τριών, ο διαχειριστής να φάει προφυλάκα. Ένα χρόνο έκανε τζάμπα διακοπές στις κορυδάλειους νήσους. Οι άλλοι δυο, οι προγραμματιστές ελεύθεροι με ζόρικους περιοριστικούς.
Από το 2004 που έσκασε η υπόθεση το πρωτόδικο έγινε τώρα τον Ιανουάριο στο Εφετείο Αθηνών.
Πάρτε και λίγο δικαστηριακό σκηνικό.
Τραγικές φιγούρες οι δυο μάρτυρες κατηγορίας της επερεσίας που από τα πρώτα λεπτά της δίκης έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια εσάλπισαν υποχώρα και ετράπησαν εις άτακτων φυγείν.
Ο ένας δε εξ΄ αυτών κατέβαλε αγωνιώδεις προσπάθειες να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να πουλήσει στο δικαστήριο παπουτσωμένους γάτους αλλά απέτυχε παταγωδώς. Τυχερός που έχει να κάνει με ελληνικά δικαστήρια γιατί αν ήταν σε δικαστήρια πολιτισμένης χώρας θα βρισκόταν αυτόματα κατηγορούμενος. Γάτοι, γάτες και γατόνια μην μου την βγείτε αλλά καμικάζε και μου πείτε πως αν ήταν σε πολιτισμένη χώρα δεν θα ήταν σε αυτή την θέση, γιατί προκαταβολικά υποκλίνομαι, σας ασπάζομαι και συμφωνώ!
Ο δεύτερος που κατά σύμπτωση ήταν και μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση του 72χρονου (άρθρο μου,
) κράτησε πέταλο-γατήσια στάση, του στυλ δεν θυμάμαι, δεν ξέρω, δεν έχω τίποτα να πω, μπορώ να φύγω τώρα, κτλ.
Ρε μεγάλε, εσύ με την γατήσια στάση, μήπως η στάση σου οφείλεται στην μήνυση και στην αγωγή που σου έχει κάνει ο γέρος ο 72χρονος; Ή μήπως έχεις πάρει χαμπάρι ότι σε έχει βάλει για μπροστινό ο boss και τα έχεις πάρει; Ή φοβάσαι μην φας τίποτα νέες μηνύσεις και αγωγές; Ή μήπως τίποτα τύψεις, κρίσεις συνειδήσεως, ντροπή για το επάγγελμα, κτλ; Μάλλον όλα μαζί. Έτσι δεν είναι; Πάντως ότι και να είναι, πιο παντελονάτο (όπως λέει και ο Σφάκας) είναι αυτό που έκανες εσύ παρά η εμπαθής στάση του άλλου. Αλλά για πες μου και κάτι ακόμη, η μεταξύ σας αντιπάθεια εξακολουθεί να υφίσταται;
Και για να μην σας κρατώ σε αγωνία, το βαρύ και ασήκωτο κατηγορητήριο μέσα σε λίγα λεπτά κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος!
Οι δυο προγραμματιστές πανηγυρικά αθώοι!!!
Μόνο ο διαχειριστής έφαγε αστεία εξαγοράσιμη ποινή.
Η παιδική πορνογραφία, η διευκόλυνση ακολασίας ανηλίκων, η απάτη, πήγαν για βρούβες και να δουν αν έρχομαι.
Ο διαχειριστής δικάστηκε μόνο για προσωπικά δεδομένα και συκοφαντική δυσφήμηση και έφαγε μια αστεία και εξαγοράσιμη ποινή. Φυσικά κατέφυγε στο Εφετείο για να δικαιωθεί 100%.