Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 414K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ δικο τους φορουμ?????
αααα! πρεπει να γραφτω κι εκει! Θα με κανουν ΒΑΝιο απο το πρωτο μου ποστ!
Θα ριξω το γελιο της αρκουδας εκει περα!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γιατι δεν γραφετε σημερα???? Μου λειψατε... Βαλτε μου καμμια φωτο.... Κανενα καλο....  ;)    :-*

Επισκέπτης
mpatsok2.jpg

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν υπαρχη ορεξη σημερα....  Κανατε σεξ φαινετε εχθες....  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι εγινε ρε χωροφυλακα πλεζουρα πως μαζεύτηκες έτσι τελευταία και τοριξες στο μονόλογο?  :2funny:

Επισκέπτης
"Υπαρχιφύλακας που υπηρετούσε στη διεύθυνση αστυνομικών επιχειρήσεων Αττικής συνελήφθη σήμερα το πρωί επ' αυτοφώρω εντός υπηρεσιακού λεωφορείου να έχει αφαιρέσει από συνάδελφό του το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ. Ο 38χρονος αστυνομικός σύμφωνα με τις καταγγελίες συναδέλφων του από τις αρχές του 2009, αφαίρεσε από αστυνομικούς της διμοιρίας, με την ίδια μέθοδο, το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ. Σε μία περίπτωση έκλεψε και την κάρτα από την οποία πραγματοποίησε ανάληψη 1.920 ευρώ. Οι συνάδελφοί του μετά από τα αλλεπάλληλα κρούσματα που σημειώθηκαν μέσα στην υπηρεσιακή κλούβα, τον θεώρησαν ύποπτο και κατήγγειλαν τις κλοπές στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Χθες προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα και σήμερα που ο υπαρχιφύλακας έκλεβε το πορτοφόλι του συναδέλφου του, συνελήφθη και βρέθηκαν πάνω του τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 70 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών, ενώ τέθηκε και σε διαθεσιμότητα."

Για τα ασχετα παιδακια να πω οτι ΔΑΕ=ΜΑΤ.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (Χίου 8, Καισαριανή 161 21)

Και ΜΑΤας και κλεφτοκοτας...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Αχααχαχαχαχαχαχαχ, τον πιάσανε τελικά.

Γιατί εγώ μία φορά που περνούσα από έξω από την ΔΑΕ είδα έναν έξαλλο μπάτσο να φωνάζει ότι του κλέψανε ένα τσαντάκι μέσα από την σκοπιά. Και υπονοούσε ότι κάποιος συνάδελφος του ήταν.
Μάλιστα ένας άλλος μπάτσος προσπαθούσε να τον ηρεμήσει γιατί ήθελε να πάει και να την πέσει σε αυτόν που υποψιάζονταν.

Βρε τι γίνεται στον κόσμο.....
Κάτι συμπτώσεις.....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αχααχαχαχαχαχαχαχ, τον πιάσανε τελικά.

Γιατί εγώ μία φορά που περνούσα από έξω από την ΔΑΕ είδα έναν έξαλλο μπάτσο να φωνάζει ότι του κλέψανε ένα τσαντάκι μέσα από την σκοπιά. Και υπονοούσε ότι κάποιος συνάδελφος του ήταν.
Μάλιστα ένας άλλος μπάτσος προσπαθούσε να τον ηρεμήσει γιατί ήθελε να πάει και να την πέσει σε αυτόν που υποψιάζονταν.

Βρε τι γίνεται στον κόσμο.....
Κάτι συμπτώσεις.....
χμμμμμμ απεξω περναγες?
η ειχες καμια δουλιτσα μεσα?

αχαχαχαχαχαχαχαχα

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
"Σχετικά με τον αστυνομικό που χτυπήθηκε στη Σαλαμίνα..."

"Ο υπαρχιφύλακας Α.Γ που τραυματίστηκε στο κεφάλι, μετά τη χθεσινή απόπειρα ληστείας στη Σαλαμίνα, μετά από πολύωρη εγχείρηση, η οποία διήρκεσε όλο το βράδυ, μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στη μονάδα εντατικής θεραπείας και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Παρόλα αυτά έχει χάσει πλέον το αριστερό του μάτι, ενώ δυστυχώς πολλά σημεία...
στα κόκκαλα της κεφαλής έχουν γίνει κομμάτια.

Και το ερώτημα που θέτω εγώ τώρα είναι το εξής: Γιατί οι αστυνομικοί (Γιατί ο Αποστόλης δεν ήταν μπάτσος, αλλά αστυνομικός)πέφτουν θύματα ωμής βίας και ο εκάστοτε υπουργός δεν παίρνει μέτρα ώστε να κάνει την ζωή τους πιο ασφαλή. Είναι δυνατόν να βρίσκονται αστυνομικοί με τα υπηρεσιακά τους περίστροφα αντιμέτωποι με ληστές που έχουν καλάσνικοφ? Γιατί η αστυνομία μένει στάσιμη, σε θέματα ασφάλειας των λειτουργών της? Είναι δυνατόν ο Αποστόλης και ο εκάστοτε Αποστόλης να αντιμετωπίσει με ένα περίστροφο εννέα χιλιοστών, έναν εγκληματία που κουβαλάει ένα στρατιωτικό όπλο, το οποίο μπορεί να σε κάνει κομμάτια?"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγη 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom