You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνική Αστυνομία...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 408K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
στειλε ενα διαβιβαστικο να περασω απο το γραφειο σου για προσωπικη μου υποθεση & εκει θα μαθεις με ποιο κυρος κωλοτρυπιδουλη..Με τι κύρος?
Επισκέπτης
Ναι,ηταν ενα μικρο αλητακι που πηγε στα Εξαρχεια(για προφανεις λογους).Μα νομίζω πως ήταν κοπανατζής και του άξιζε
Που ηταν η μανα του να τον μαζεψει?-διαζευγμενη κιολας τσ,τσ,τσ....
Ας ειναι...ο Κουγιας επαφιεται στην Ελληνικη Δικαιοσυνη(ξερεις τωρα...αυτη με την Siemens...)για να αποφασισει εαν"επρεπε να πεθανει"...
Και ναι και όχι ... εξαρτάται από την ωριμότητα της κάθε κοινωνίας...Δηλαδη οχι μονο να μην περιορισουμε την βια της αστυνομιας αλλα να την ενισχυσουμε κιολας?
Πάντως είναι αναγκαίο κακό ... η ζωή είναι γεμάτη ηθικά διλλήματα και ως εκ τούτου συμβιβασμούς.
Ούτε εμένα μου αρέσουν η αστυνόμευση ούτε οι πόλεμοι αλλά είναι τα πλέον δεδομένα μάλλον στην ύπαρξη μας...
sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
πηγε στα Εξαρχεια(για προφανεις λογους).
Γειτονάκι σου?
Πήγατε μαζί μήπως στου Μωραϊτη?
Η κάνω λάθος το κολλέγιο?
Τα ονόματα κότα, που έιναι...στειλε ενα διαβιβαστικο να περασω απο το γραφειο σου για προσωπικη μου υποθεση & εκει θα μαθεις με ποιο κυρος κωλοτρυπιδουλη..
Επισκέπτης
δεν γαμαμε αναπληρωματικους..
φωναξτε τον λαλακη..
μεχρι τοτε στον ταφο σας..
φωναξτε τον λαλακη..
μεχρι τοτε στον ταφο σας..
Επισκέπτης
Ντοκουμέντο: η σύλληψη του φοιτητή με την πιτζάμα
http://[URL unfurl="true"]www.tvxs.gr/images/stories_photos/028000_028999/028101_0912111728.jpg[/img[/URL]]
& για να μην ξεχνιομαστε με το σπαμαρισμα του καθε κλοουν..
[b][size=30pt]Δημητριος Μαρας του Ευαγγελου
Παρπουλης Χρηστος του Χρηστου
Ποδαρας Δημητριος του Σπυριδωνα
Δημητριος Παταριδης του Ηρακλη [/size] [/b]
τα 4 χοιρινα που φορτωσαν την τσαντα με τις μολοτωφ στον φοιτητη..
[/quote]νατα μουνοπανιδη..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Η στάση του δούλου...νατα μουνοπανιδη..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Επισκέπτης
Φιλε,οι μπατσοι χρησιμοποιουν ΚΑΘΕ δικαιωμα που εχουν,και οχι μονο:Οσο περισσοτερα δικαιωματα εχουν εναντι των πολιτων ΤΟΣΟ θα μειωνεται η δικη μας ελευθερια:ΔΕΝ υπαρχει χρυση τομη,και ας χτυπιουνται οι ιδεολογοι της"Ασφαλειας"να αποδειξουν το αντιθετο σε οποιον ειναι αρκετα χαζος...Δηλαδη οχι μονο να μην περιορισουμε την βια της αστυνομιας αλλα να την ενισχυσουμε κιολας?
Και μην ακουσω παπαριες περι οργανωμενου εγκληματος-εκει τα κοζια ειναι αλλα.
Τσιμπα μια λευχαιμια και ψοφα αργα.Γειτονάκι σου?
Πήγατε μαζί μήπως στου Μωραϊτη?
Η κάνω λάθος το κολλέγιο?
Λιωσε.
sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
δεν γαμαμε αναπληρωματικους..
Γενικά δεν γαμάτε, αν γαμούσατε δεν θα είχατε τόσα ποστ ξημεροβραδιάζομενοι εδώ μέσα.
Επισκέπτης
ελα & τεταρτο πηγε..Η στάση του δούλου...
τραβα να χτυπησεις καρτα..
αργησε το επομενο χοιρινο???
sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Και μην ακουσω παπαριες περι οργανωμενου εγκληματος-εκει τα κοζια ειναι αλλα.Τσιμπα μια λευχαιμια και ψοφα αργα.
Λιωσε.
Σκατόψυχος όπως όλες οι αδελφές, πες μας κι άλλα.
Επισκέπτης
εχει κολλησει ηδη εϊτζ & εμπολα απο τις ψωλες που τρωει στον αγιο παντελεημονα..Τσιμπα μια λευχαιμια και ψοφα αργα.
Λιωσε.
Και ναι και όχι ... εξαρτάται από την ωριμότητα της κάθε κοινωνίας...
Πάντως είναι αναγκαίο κακό ... η ζωή είναι γεμάτη ηθικά διλλήματα και ως εκ τούτου συμβιβασμούς.
Ούτε εμένα μου αρέσουν η αστυνόμευση ούτε οι πόλεμοι αλλά είναι τα πλέον δεδομένα μάλλον στην ύπαρξη μας...
Ακριβως λοιπον οπως λες εξαρταται απο την ωριμοτητα της καθε κοινωνιας. Εφοσον παλι οπως λες, δεν μπορεις να την εξαφανισεις, πρεπει να κοιταξεις να κανει σωστα το εργο της (οσο καλυτερα μπορει παντα).
Οταν λοιπον βγαινουν τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις που λενε οτι το 3% των μπατσων δεν θα επρεπε να οπλοφορουν (δηλαδη παιζει να σαλταρουν και να σκοτωσουν κανενα 15χρονο για παραδειγμα) τοτε προσπαθεις να μειωσεις αυτο το ποσοστο και την εξουσια που θα εχει αυτο το επικινδυνο ποσοστο.
Παρολο που ιδεολογικα διαφωνουμε δεν νομιζω οτι δεν θα ηθελες να ζεις σε ενα κοσμο που η αστυνομια δεν θα ηταν αναγκαια.
Τι λες ρε φιλαράκι?ελα & τεταρτο πηγε..
τραβα να χτυπησεις καρτα..
αργησε το επομενο χοιρινο???
Με ξέρεις και απο χθες?
Ούτε που σου περνάει από το μυαλό τι μπορεί να είμαι...
sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εχει κολλησει ηδη εϊτζ & εμπολα απο τις ψωλες που τρωει στον αγιο παντελεημονα..
Κουκιά τρως, κουκιά μαρτυράς
Επισκέπτης
πουστρακια πηγαινω να δω τσουκαλα που εχει περισσοτερο γελιο..
παρτε κανα μαντηλακι δωρο στην μανουλα σας γιατι αρχιζουν τα χοντρα κλαματα πλεον..
παρτε κανα μαντηλακι δωρο στην μανουλα σας γιατι αρχιζουν τα χοντρα κλαματα πλεον..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις