Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 408K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.255
Πόντοι
5.595
Επισης, επι γερο-Καραμανλη, αφαιρεθηκε το ταμπελακι με το ονομα του αστυνομικου και μπηκε αριθμος. Γιατι αραγε?  Μηπως γιατι ειναι πολυ δυσκολο να σου μεινει στο μυαλο?

Α οσο για το που να το βαλουν το κρανος? Ναι στον κωλο τους να το βαλουν. Γκλομπ,δακρυγονα καρκινογονα,πιστολια,σφαιρες,ξερουν να κουβαλανε, δεν μπορει να υπαρξει λες εξοπλισμος για το κρανος ε?

Και πρεπει να καταλαβετε οτι οταν σου ζητουν στοιχεια, πρεπει να φαινεται το προσωπο του. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ. Ελεος με τους ραγιαδες, που δικαιολογουν τους καημενους τους μπατσους.

Οταν οι μπατσοι σκοτωσουν τα παιδια σας, τοτε θα βγειτε απ'τα κλουβια σας. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η αστυνομία έχει γίνει όργανο τάξης της εκάστοτε κυβέρνησης και όχι όργανο μιας οργανωμένης κοινωνίας.
τα σπασμένα της κυβέρνησης οι μπατσοι τα πληρώνουν. σε άλλες κοινωνίες τα ίδια όργανα έχουν μεγαλύτερη δύναμη, αλλά αυτό δεν τους διαφθείρει.
εδώ την αναγκαιότητα προσπαθούμε να την αναιρέσουμε γιατί έτσι γουστάρουμε..... είναι μόδα να μην γουστάρεις τους μπάτσους, το στρατό, να είσαι άπλυτος αριστερός, να συχνάζεις στα εξάρχεα, να πίνεις μπάφο και να κάνεις ότι μαλακία θες εις βάρος των άλλων.

όταν θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα στην ελληνική πραγματικότητα τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για αστυνομία και όχι για το τριτο του υπουργού που το παίζει όταν βαριέται

Το ψάρι βρωμάει πάντα από το κεφάλι. Όταν στην αστυνομική ακαδημία καθηγητές είναι αστυνομικοί που τοποθετούνται και παίρνουν σύνταξη από εκεί, χωρίς ούτε μισή ώρα στο πεζοδρόμιο στη καριέρα τους, ανώτατοι αστυνομικοί κρίνονται στις προαγωγές βάσει του πολιτικού τους υπόβαθρου και όχι βάσει ικανότητας, ικανά στελέχη τη κάνουν με ελαφριά μόλις συμπληρώσουν τα συντάξιμα χρόνια γιατί δικαιολογημένα δε "τη παλεύουν", όταν...όταν... τι περιμένεις? Η αναποτελεσματικότητα ξεκινάει πάντα από πάνω, και η ανικανότητα των πάνω ξεκινάει από τους πάρα-πάνω. Ναχαμε να λέγαμε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ασε ρε μαγκα "αλλο " και "αλλο" λες και μας ξεπεταξες τις απαντησεις και μας αποστομωσες. Για πες μας εσυ , ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ περιστατικα ξερεις που να εγινε ξυλοδαρμος πολιτη απο ΜΑΤ ή ζητά ή Δελτά και να βρηκαν τον ενοχο. Μονο τους δολοφονους πιανουν. Πες μου τι θα γινει αν την ωρα που σε δερνει μπατσος του ζητησεις τον αριθμο του. Θα σου πω τι θα γινει : θα σε βουτηξει, εκτος του οτι θα φας κι αλλες, θα σε προσαγει στο τμημα μαζι με ολη τη Διμοιρια (γιατι ειναι παληκαρια ολοι μαζι σαν αγελη) και θα πουν οτι ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕΣ,ΕΒΡΙΣΕΣ, ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΕΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑ/ΛΟΛΟΤΩΦ/ΓΚΑΖΑΚΙ,ΣΦΕΝΤΟΝΑ,ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ. ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ?

Αλλο...

αν είναι ηλίθιος σα και σένα, το σίγουρο είναι ότι δε μπορεί να κάνει τίποτα. Αν του κόβει λίγο το μυαλό του και ξέρει πέντε πράγματα, μπορεί να κάνει πολλά. Περιμένεις να σου πω ότι σε κάθε περίπτωση ο οποιοσδήποτε πολίτης βρίσκει το δίκιο του? δεν υπάρχει η τέλεια κοινωνία με τους τέλειους μηχανισμούς πουθενά στον πλανήτη. Αλλά αν ξέρεις τι να κάνεις και πως να το κάνεις, μπορείς να κάνεις πολλά.

άλλο...

Επισκέπτης
μπαινετε σε διαδικασια συζητησης με τα χρυσαυγουλα ρε???
δεν πατε καλα..
αφηστε ρε τους νοικοκυραιους να κλαψομουνιαζουν..
οι απαντησεις στα ερωτηματα τους θα δοθουν στον δρομο..
οσο για τον χρυσοχο αυτη την φορα θα δει πολλους χουλιγκαν μπροστα του..
περισυ στην αρχη μιλαγαν για 50 γνωστους-αγνωστους..
μετα το ανεβασαν στους 500..
προχτες εφτασαν στους 1.500..
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αντε να δουμε τι αριθμητικη θα μαθουν φετος..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
μπαινετε σε διαδικασια συζητησης με τα χρυσαυγουλα ρε???
δεν πατε καλα..
αφηστε ρε τους νοικοκυραιους να κλαψομουνιαζουν..
οι απαντησεις στα ερωτηματα τους θα δοθουν στον δρομο..
οσο για τον χρυσοχο αυτη την φορα θα δει πολλους χουλιγκαν μπροστα του..
περισυ στην αρχη μιλαγαν για 50 γνωστους-αγνωστους..
μετα το ανεβασαν στους 500..
προχτες εφτασαν στους 1.500..
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αντε να δουμε τι αριθμητικη θα μαθουν φετος..

θα μπουν 100 επιστημονες στην αστυνομια ειπε ο χρυσοχοιδης..

και οι 30 θα ειναι πληροφορικαριοι ...οπως θα λεει η προκυρηξη..

ενδιαφερεσαι πλεζουρα? ;)

Επισκέπτης
θα μπουν 100 επιστημονες στην αστυνομια ειπε ο χρυσοχοιδης..

και οι 30 θα ειναι πληροφορικαριοι ...οπως θα λεει η προκυρηξη..

ενδιαφερεσαι πλεζουρα? ;)
στην καραπουτσακλαρα μου..
δεν τους φοβαμαι μπεμπη..
δεν χρειαζεται να μπουν στον κοπο να ζητησουν την ip μου για να με σηκωσουν..
ευχαριστως να τους την δωσω εγω..
μου αρεσουν τα γλεντια μαζι τους..

Υ.Γ καταλαβες ρε μπεϊκον που διαβαζεις απο τον 6ο της γαδα???

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
στην καραπουτσακλαρα μου..
δεν τους φοβαμαι μπεμπη..
δεν χρειαζεται να μπουν στον κοπο να ζητησουν την ip μου για να με σηκωσουν..
ευχαριστως να τους την δωσω εγω..
μου αρεσουν τα γλεντια μαζι τους..

Υ.Γ καταλαβες ρε μπεϊκον που διαβαζεις απο τον 6ο της γαδα???

ποιος ειναι το μπεικον που διαβαζει απο τον 6ο της γαδα?  :huh:

PAC-MAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μιας που μιλατε για αστυνομια.Μολις γυρισα απο "οικο" της Κυψελης μεσω κεντρου, Κανιγγος, Ακαδημιας.Παντου κλουβες και αστυνομικοι.Δημοκρατια εχουμε η αστυνομοκρατουμενο καθεστως?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
εσυ μωρη καριολα εχεις & το τηλεφωνο μου αλλα ακομη σε περιμενω..
ΧΟΥ ρε..
μην το δουλευεις το παιδακι..
Την ταπεινή μου συγγνώμη που δεν πήρα όταν ήμουν στα μέρη σου.
Τώρα που θα αποφυλακιστώ, σε κανένα τρίμηνο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα τα πούμε όταν θα ξανάρθω  :grin:

Επισκέπτης
Μιας που μιλατε για αστυνομια.Μολις γυρισα απο "οικο" της Κυψελης μεσω κεντρου, Κανιγγος, Ακαδημιας.Παντου κλουβες και αστυνομικοι.Δημοκρατια εχουμε η αστυνομοκρατουμενο καθεστως?
URL]]

Επισκέπτης
Την ταπεινή μου συγγνώμη που δεν πήρα όταν ήμουν στα μέρη σου.
Τώρα που θα αποφυλακιστώ, σε κανένα τρίμηνο... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα τα πούμε όταν θα ξανάρθω  :grin:
μεχρι τοτε μπορει να εχω φυλακιστει & εγω..
ααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ραντεβου στην αλικαρνασσο..
alin3_thumb.jpg

ali5.gif

ali2.gif

PAC-MAN

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Απιστευτο βιντεο  :2funny: .Ποσο γελιοι μπορει ειναι μερικοι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πλεζουρα δεν ειναι και καημος μου πια να μαθω.

εχω ενα σωρο θεματα να ασχοληθω.

ασε μας ρε φιλε.

μη του το χαλάς τώρα, είναι σημαντική ύπαρξη που απασχολεί τις απανταχού υπηρεσίες μέχρι ιντερπόλ ψάχνει τα ίχνη του  :2funny: :2funny:

ρε κάτι τελειωμένοι πως βρίσκουνε γούστο να ξεπεράσουν τη μίζερη μέρα....

Επισκέπτης
Ιδού κύριοι οι πρακτικές του Χρυσοχό.
Πάμε πίσω στο 2003

Από τότε που οι οργανωμένες ληστρικές συμμορίες εξελίχθηκαν και συνασπίστηκαν σε μια οντότητα που ονομάσανε Κράτος, είχαν σαν βασικό μέλημα την διατήρηση της παρασιτικής τους ύπαρξης ενάντια στην κοινωνία. Οτιδήποτε εξέφραζε την αντίρρηση και την διαφωνία του ενάντια στο Κράτος, έπρεπε να καταγραφεί, να ελεγχθεί, να εκμηδενιστεί. Πόσο μάλλον οτιδήποτε επιζητούσε έμπρακτα την ανατροπή του. Έπρεπε να κατασταλεί. Για να προλαμβάνει τέτοιου είδους καταστάσεις το Κράτος, έπρεπε να γνωρίζει τις κινήσεις και να τις ελέγχει πριν πάρουν οργανωμένη και καθολική μορφή. Έτσι συνήθως «έμπαζε» δικούς του ανθρώπους, για να μπορούν να συλλέγουν πληροφορίες για καθέναν και καθετί που του φαινόταν εχθρικό και ανατρεπτικό. Τους λεγόμενους ρουφιάνους.
Από τότε μέχρι σήμερα, το σκηνικό επαναλήφθηκε αμέτρητες φορές, μόνο που σήμερα η εξέλιξη της τεχνολογίας στα χέρια της εξουσίας φαίνεται να αντικατέστησε τους χαφιέδες με τεχνολογικά μέσα καταγραφής. Κοριούς, κάμερες υψηλής ανάλυσης, παρακολουθήσεις και καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών, έλεγχος e-mails και διαδικτυακών επαφών, κατασκοπευτικούς δορυφόρους…
Ή μήπως οι παραδοσιακοί ρουφιάνοι συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητα, παράλληλα με τα υπερσύγχρονα μέσα τεχνολογικού ελέγχου; Τα παραδείγματα πολλά. Όπως όλα δείχνουν οι (παρα)κρατικοί και οι επίσημοι κρατικοί χαφιέδες κυκλοφορούν κατά πολλοί (οπλισμένοι ή μη) ανάμεσα στην κοινωνία. Πρόσφατο παράδειγμα το περιστατικό με τον ασφαλίτη-μεταλά Χ.Γ.
Ο εν λόγω μπάτσος, που διατηρεί μαγαζί με ρούχα μουσικό υλικό στην Αθήνα, στην περιοχή του Μοναστηρακίου με το όνομα «Ξήγας», αφοπλίστηκε (αφού τράβηξε και πιστόλι) και παραδόθηκε στους ανωτέρους του, από οικοδόμους, όταν αναγνωρίστηκε να παρακολουθεί, μαζί με δυο άλλους συναδέλφους του, πορεία για την πρωτομαγιά το 2003. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί του έφερε και ταυτότητα σπουδαστή του Τ.Ε.Ι. Αθήνας... Από τότε μέχρι σήμερα η χαφιέδικη δράση του «Ξήγα» (τύφλα να ‘χουν οι ξηγημένοι) συνέχιζε να υφίσταται, αφού με το προσωπείο του «Ροκά» διοργάνωνε συναυλίες METAL συγκροτημάτων (κυρίως THRASH) σε διάφορα μαγαζιά της πρωτεύουσας. Αυτό του έδινε το άλλοθι να κυκλοφορεί σε underground και νεολαιίστικους χώρους και να φακελώνει ανυποψίαστους νέους.
Η χαφιέδική του πορεία φαίνεται να τελειώνει κάπου εδώ, αφού η δημοσίευση του περιστατικού σε πολλές ιστοσελίδες, mails και έντυπα γνωστοποίησε το ρόλο του σε μεγάλο αριθμό νεολαίων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom