Νέα

Ελληνική Αστυνομία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GEORGEG
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαγκες εγω θα σας πω κατι απλο.

Αν σε οποιαδήποτε άλλη πόλη/χώρα (Γερμανία,Αγγλία για να μην μιλησουμε για Αμερικη) παει ένας τύπος να βγάλει το κράνος απο μπάτσο ξέρετε τι θα γίνει?

Εδώ λοιπόν τι είναι?

Πως περιμένουμε απο την αστυνομία να μην κάνει μαλακίες όταν οι πολίτες την έχουν κάνει σφεντόνα.Ο άλλος έβγαλε κινητό και τράβαγε βίντεο λες και γάμαγε καμμιά μουνάρα να το δείξει σε φίλους.Δηλαδή έλεος να είμαστε σοβαροί..

Και τώρα ερωτήσεις για κατανόηση του κειμένου.

1. Μήπως το σκηνικό ήταν στημένο για να ξηλωθεί ο αρχηγός που τοποθετήθηκε επί ΝΔ.μια χαρά δικαιολογία βρήκαν.
2. Μήπως όλοι ξέρουμε πως η όλη φάση είναι μερικά κωλόπαιδα και κάτι γραφικοί αλλά τους αφήνουμε έξω για να συντηρούμε την ανάγκη για αστυνομοκρατία?
3.Μήπως ο Χ-Ψ μπατσούλης εκτελεί εντολές και δεν γουστάρει μια απλώς το κάνει για να ζήσει και αυτός σε αυτό το μπουρδέλο
4.Μήπως είμαστε χρόνια πίσω σε αντίληψη?

Λέω μήπως....

ααααααααααααααχαχαχαχαχα

έλα πίτουρα στο αμερική ο μπάτσος στις καταδιώξεις τραβάει τον εαυτό του κσι μετά τον βλέπουν και οι δικοί του συην τιβι επί τω έργω.........

εδώ δεν θέλουμε δημοσιότητα. Είμεθα σεμνοί & ταπεινοί...

ααααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Στην προκειμενη περιπτωση την πληρωσε ο μπαρμπα-στρουμφ απ'την μια για λογους εντυπωσιασμου("εγω παιρνω κεφαλια"και ετσι),απ την αλλη για να ερθει ο πρασινος αρχιμπατσος:Μ'ενα σμπαρο δυο τρυγονια...

Α γεια σου!
Είναι τετριμένο πλέον με την αλλαγή όχι μόνο κυβέρνησης αλλά και απλής αλλαγής στο υπουργείο να καρατομείται η ηγεσία της μπατσονομίας υπέρ των ημετέρων.
Απλώς για την πυροσβεστική θα πρέπει να περιμένουν το πρώτο "στράβωμα" το καλοκαίρι.

makis xristianos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω πιστευω οτι οποιοσδηποτε στραβοκοιταξει μπατσο ο μπατσος πρεπει να εχει το δικαιωμα να του τιναζει τα μυαλα στον αερα.αυτο αλλωστε ειναι δημοκρατια!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κατσε ρε μεγαλε γιατι θα μας τρελανεις ή εισαι βαλτος.

Σε ποια χωρα της Ευρωπης εμφανιζεται ο μπατσος να σου ζηταει στοιχεια, ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ σαν χουλιγκανι?
Ταμπελακι με το ονομα του γιατι δεν εχει? Οι στρατιωτικοι γιατι εχουν και οι φανταροι?
(Υποθετω εχεις παει στρατο).
Τα διακριτικα τους που ειναι?
Ξερεις τι ειναι δημοσιος λειτουργος? Ο αστυνομος ειναι στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ του πολιτη (λεμε τωρα) και οχι ο πολιτης στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ του μπατσου.
Γιατι δε βγαζουν τα κρανη τους? Μηπως για να κανουν τις μαγκιες τους ανωνυμα?
Λεω, μηπως?
Γιατι να μην βιντεοσκοπησει ο πολιτης την ολη φαση? Μας δουλευεις? Ειναι σε δημοσιο χωρο και μπορει να το κανει ΝΑΙ Η' ΟΧΙ? ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑΙ Η' ΟΧΙ?
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑΙ Η' ΟΧΙ?

1.Οτι το σκηνικο μπορει να στηθηκε για κομματικους λογους, μπορει.
Οτι ομως οι πιτσιρικαδες που περνανε απο τα Εξαρχεια δεχονται εξευτελισμο και ιδιως οι γυναικες απο αυτους τους Ρομποκοπ ομως, τον δεχονται. Με κρανη, χωρις διακριτικα, δεχονται βρισιες, χουφτωματα, και μερικες ψιλες.
Και αντε να φερεις αντιρρηση.

2.Μερικα κωλοπαιδα και γραφικοι βγηκαν σε ολη την Ελλαδα τον Δεκεμβρη?
Μερικα κωλοπαιδα και γραφικοι διαδηλωσαν στο Σηατλ, στη Γενοβα και στο Λονδινο στους G8,G20 κλπ? Επειδη εσυ θες να κανεις κριτικη απο τον καναπε σου , δε σημαινει πως οποιος αγωνιζεται ειναι γραφικος ή μειονοτητα.
3.Να και το αλλοθι : "Ο μπατσος εκτελει εντολες". Ναι μωρε, εκτελει εντολες να κανει ελεγχο στις ταυτοτητες. Με το προσωπο του φανερο. Να ελεγχει την ταυτοτητα μας, οχι να ρωταει με υφος ανακριτη : "Τι κανεις εδω? Τι θελεις εξω τετοια ωρα?" . Ουτε να ψαχνει τα πραγματα του κοσμου. Ουτε να βριζει ή να χειρονομει. Εχεις ιδεα οτι γινονται αυτα ή η μονη εικονα που εχεις για την αστυνομια ειναι απο κανενα γραφειο που πηγες να βγαλεις διαβατηριο?
Ναι δεχονται εντολες μωρε. Γι'αυτο σαπιζουν συνταξιουχους, κοπελες, παιδια που ειναι πεσμενα κατω, τα κλωτσανε στο κεφαλι με τις μποτες. Δεν το γουσταρουν καθολου μιλαμε. Σπαραζει η ψυχουλα τους.
4.Μηπως εσυ εισαι χρονια πισω και δεν εχει καταλαβει οτι ΔΙΚΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ δεν υπαρχει? Μηπως πρεπει να βγεις απο το καβουκι σου να δεις οτι ο κοσμος αντιδραει? Μηπως να σταματησεις να θαυμαζεις σαν χανος τις αλλες χωρες για την πειθαρχια τους και αντι να ζητας απο εμας να καθομαστε σουζα στο κρατος, να ζητησεις απο το κρατος να καθεται σουζα σε εμας και να εξυπηρετει εμας κι οχι τους απο πανω μας?

Ειλικρινα, κοιμασαι τον υπνο του αδικου και εισαι αξιος της μοιρας σου.

λες μαλακίες.

-Οι εντολές έρχονται από το διοικητή ή από τα κεντρικά. Αν τους πουν ότι θα φοράνε διαρκώς το κράνος θα το φοράνε με το στανιό. Μετά το χτύπημα των δίδυμων πύργων είχε βγει οδηγία για τους αμερικανούς που εξέρχονται από τα ΝΑΤΟικά στρατόπεδα ή άλλες υπηρεσίες να φοράνε ανάποδα τα φούτερ που έχουν διακριτικά εμβλήματα π.χ. πεζοναυτών  :idiot:
Επίσης που θέλεις να βάλουν τα κράνη όταν κατεβαίνουν για έλεγχο? στους καθρέπτες να τα βουτήξουν τα αλάνια στο δευτερόλεπτο? στο χέρι? όχι για πρακτικούς λόγους. Να τα περάσουν στον αγκώνα σα τσαντάκι λουί βιτόν? Στο κώλο τους? Εσύ που θα το έβαζες για πες μου...

Επισκέπτης
λες μαλακίες.

-Οι εντολές έρχονται από το διοικητή ή από τα κεντρικά. Αν τους πουν ότι θα φοράνε διαρκώς το κράνος θα το φοράνε με το στανιό. Μετά το χτύπημα των δίδυμων πύργων είχε βγει οδηγία για τους αμερικανούς που εξέρχονται από τα ΝΑΤΟικά στρατόπεδα ή άλλες υπηρεσίες να φοράνε ανάποδα τα φούτερ που έχουν διακριτικά εμβλήματα π.χ. πεζοναυτών  :idiot:
Τον αριθμο γιατι τον κρυβουν?

Επισκέπτης
εγω πιστευω οτι οποιοσδηποτε στραβοκοιταξει μπατσο ο μπατσος πρεπει να εχει το δικαιωμα να του τιναζει τα μυαλα στον αερα.αυτο αλλωστε ειναι δημοκρατια!!!!!!

Για κάτι τέτοιους σαν εσένα θ'άξιζε να γίνει κάποιος μπάτσος ακριβώς με το δικαίωμα που περιγράφεις!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Solidarity και 1personanongrata το πήρατε πολυ στραβά

εγώ δεν είμαι με τους μπατσούληδες αγαπητοί..τις ερωτήσεις μου τις απαντήσατε απο την μια πλευρά.αυτό θέλω να σας πω.μην βλέπετε τα πράγματα ούτε απο την πλευρά του μπάτσου ούτε και απο του τύπου που κάνει τον σαματά-χαβαλέ.

δεν αξίζει να μπούμε σε ανιπαράθεση για το αν είναι σωστό να φόραγε κράνος ή όχι διότι χάνουμε το νόημα.και το νόημα είναι πως δεν έχουμε ουσιαστική αστυνομία.
γνώμη μου είναι πως αυτά γίνονται σκόπιμα (κράνη,δεν είχαν διακριτικά κλπ. ώστε να γίνεται σούσουρο μονίμως και να επιβάλεται ολοένα και περισσότεροι αστυνομοκρατία)

ολοι συμφωνούμε πως το χαβαλέ παρτυ που αφέθηκε επίτηδες να γίνει τον Δεκέμβριο δεν έχει καμμιά σχέση σε σοβαρές διαδηλώσεις τύπου Γένοβα κλπ.
Σκέψου 2 πράγματα:
1. τι κερδίσανε που γαμήσαν την αθήνα και τον μέσο επιχειρηματία που αργοπεθαίνει..και μην μου πεις πως δεν κατέβηκαν αλβανοί για πλιάτσικο και πως αυτοί ήταν όλοι αντιεξουσιαστές γιατι θα βάλω τα γέλια
2. αν θέλουν τους μαζεύουν όλους σε χρόνο dt ή όχι?

μην γαμάτε την συζήτηση επειδή δεν συμφωνείται με αυτό που διαβάζεται.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τον αριθμο γιατι τον κρυβουν?

α το ξέχασα αυτό. Ο αριθμός υπάρχει φέρεται κανονικά στη στολή και στις δύο επωμίδες. Τα μπουφάν δεν έχουν επωμίδες. Σε καμία χώρα.

Άλλο?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν σε ρωτησα για το τι γραφει ο κανονισμος.

τι δεν κατάλαβες? Σου λέω ότι φέρουν κανονικά τον αριθμό τους, μεταλλικές πλακέτες που μπαίνουν στις επωμίδες και απαγορεύεται να μην υπάρχουν. Εσύ κοίταξες κάτω από την κορντούρα και είδες ότι δεν έχουν? Ή μήπως θες και συ να βγάζουν τη κορντούρα και να τη κουβαλάνε στο χέρι μαζί με το κράνος? ας σοβαρευτούμε.

Επισκέπτης
Ας σοβαρευτουμε...
Aν-λεμε ΑΝ-χθες βραδυ οι μπατσοι ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ και με τον αριθμο ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ σαπιζαν στον ξυλο καποιον πολιτη....ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...
Θα μπορουσε να βρεθει ΠΟΙΟΙ δειραν και ποιοι οχι?
Τι θα γινοταν στο Δικαστηριο-εαν ας πουμε πηγαινε η υποθεση στο Δικαστηριο?
Και ΧΩΡΙΣ να υπαρχει video,ετσι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και για να ξεκαθαρίσω κάτι. Οι αστυνομικοί πολλάκις λειτουργούν ηλιθιωδώς, λες και είναι απευθείας απόγονοι των πρώτων βαυαρών χωροφυλάκων. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι δε λειτουργούν και πολίτες ηλιθιωδώς. Εν τω προκειμένω τι δουλειά είχε ο ψευτόμαγκας που πήγε να του σηκώσει το σαγόνι του κράνους? Άντε και το σήκωνε μόνος του ο αστυνομικός, ποια η διαφορά? να σε δω να σε θυμάμαι? Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις χαρακτηριστικά και πάλι. Αν ήθελε λοιπόν να κάνει κάτι εκτός μαλακίας ο θείτσος, να του ζήταγε τα στοιχεία του οργάνου και να κράταγε τα κουλάδια του μαζεμένα. Αλλά ο θείτσος ήθελε να λέει για καιρό μετά στο καφενείο ότι "εγώ δε μάσησα, θα του έβγαζα και το κράνος άμα λάχει"  :jerking:
Τώρα όσον αφορά τη προσαγωγή? Υπερβολή και άσκοπο, καθαρά για να του τη σπάσει του θείτσου να βγάλει ένα βράδυ στη ΓΑΔΑ. Θα έπρεπε να τον γράψει σταρχιδια του και να συνεχίσει ατάραχος τη δουλειά του.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
supermouse μεχρι ενος σημειου εχεις δικιο αλλα φιλαρακο αν θυμασαι προεκλογικα ο γιωργακης ειχε καταγγειλει με σθενος τον ξυλοδαρμο ενος πακιστανου μεχρι θανατου..προχτες βγηκε το πορισμα και ο ιατροδικαστης ξερεις τι ειπε?και σου θυμιζω πως κυβερναει η πασοκαρα..ειπε οτι ο τυπος πεθανε απο πνευμονικο οιδημα και δεν ειχε σχεση με τα επεισοδια κοινως ηταν ξεμπαρκος.

το θεμα ειναι πως καθενας παρουσιαζει τα πραγματα απο τη πλευρα του ξεχνωντας πως η αληθεια ειναι μονο μια.

για παραδειγμα δεν μου ειπες για τον μικρομεσαιο που εχει ενα εστιατορια στα εξαρχεια και τωρα δεν κανει ουτε 5 κουβερ..σιγουρα δεν φταιει ο εκτορας μποτρινι φιλε..

καλοι οι αναρχικοι και ο χαβαλες αλλα ολο τα ιδια και τα ιδια καπου τα μαθαμε δικε μου...και οι κολομπατσοι βαλτοι ειναι επιτηδες δεν φορανε ταμπελακια για να βγαινεις εσυ και ο καθενας και να λετε πως αν τον δερνανε και αν αν αν αννννν

θελουμε ταξη ή αναρχια είναι απλο..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ας σοβαρευτουμε...
Aν-λεμε ΑΝ-χθες βραδυ οι μπατσοι ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ και με τον αριθμο ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ σαπιζαν στον ξυλο καποιον πολιτη....ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...
Θα μπορουσε να βρεθει ΠΟΙΟΙ δειραν και ποιοι οχι?
Τι θα γινοταν στο Δικαστηριο-εαν ας πουμε πηγαινε η υποθεση στο Δικαστηριο?
Και ΧΩΡΙΣ να υπαρχει video,ετσι?

είπαμε να σοβαρευτούμε νομίζω. Αν γίνει καταγγελία και φτάσει μέχρι δικαστήριο, είναι δύσκολο να βρεις υπηρεσιακά ποιος ήταν υπηρεσία, σε ποια ομάδα, υπό ποιου τις εντολές κτλ? Πανεύκολο. Τόσα και τόσα γεγονότα που εκδικάζονται πως τους βρήκανε, υπήρχαν πάντα βίντεο ή υπήρχε μάρτυρας ο μπατζανάκης του ξαδέρφου της γκόμενας του αστυνομικού και τον αναγνώρισε?

άλλο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και για να ξεκαθαρίσω κάτι. Οι αστυνομικοί πολλάκις λειτουργούν ηλιθιωδώς, λες και είναι απευθείας απόγονοι των πρώτων βαυαρών χωροφυλάκων. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι δε λειτουργούν και πολίτες ηλιθιωδώς.

πάμε:
οι αστυνομικοί ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ.

στην Ελλάδα υπάρχουν κανονισμοί, νόμοι και ένα κάρο υπαλληλικοί κώδικες.
Ο κάθε ανεπαρκής τους επικαλείται για την υπεράσπιση της μαλακίας του και ο κάθε ανεγκέφαλος τους καταπατά συνεχώς και ασυστόλως.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Αλλά ο θείτσος ήθελε να λέει για καιρό μετά στο καφενείο ότι "εγώ δε μάσησα, θα του έβγαζα και το κράνος άμα λάχει"  :jerking:
Τώρα όσον αφορά τη προσαγωγή? Υπερβολή και άσκοπο, καθαρά για να του τη σπάσει του θείτσου να βγάλει ένα βράδυ στη ΓΑΔΑ. Θα έπρεπε να τον γράψει σταρχιδια του και να συνεχίσει ατάραχος τη δουλειά του.

+10000

οσο μαλακας ειναι ο μπατσος αλλο τοσο ειναι και ο αλλος που κανει τον αντιστασιακο του κωλου εξω απο μια παρουσιαση βιβλιου με ορκισμενους αριστεριστες αντιμπατσους...

τσαμπα μαγκια και απο τις 2 πλευρες

σας το ξαναλεω ο σκοπος ειναι να γινεται μονιμως αυτος ο χαβαλες το μπιρι μπιρι ωστε η κατασταση να ειναι μπουρδελο..σαν τα μικρα παιδακια οχι μου πηρες το φορτηγακι θα σου παρω το αμαξακι κλπ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
supermouse μεχρι ενος σημειου εχεις δικιο αλλα φιλαρακο αν θυμασαι προεκλογικα ο γιωργακης ειχε καταγγειλει με σθενος τον ξυλοδαρμο ενος πακιστανου μεχρι θανατου..προχτες βγηκε το πορισμα και ο ιατροδικαστης ξερεις τι ειπε?και σου θυμιζω πως κυβερναει η πασοκαρα..ειπε οτι ο τυπος πεθανε απο πνευμονικο οιδημα και δεν ειχε σχεση με τα επεισοδια κοινως ηταν ξεμπαρκος.

το θεμα ειναι πως καθενας παρουσιαζει τα πραγματα απο τη πλευρα του ξεχνωντας πως η αληθεια ειναι μονο μια.

για παραδειγμα δεν μου ειπες για τον μικρομεσαιο που εχει ενα εστιατορια στα εξαρχεια και τωρα δεν κανει ουτε 5 κουβερ..σιγουρα δεν φταιει ο εκτορας μποτρινι φιλε..

καλοι οι αναρχικοι και ο χαβαλες αλλα ολο τα ιδια και τα ιδια καπου τα μαθαμε δικε μου...και οι κολομπατσοι βαλτοι ειναι επιτηδες δεν φορανε ταμπελακια για να βγαινεις εσυ και ο καθενας και να λετε πως αν τον δερνανε και αν αν αν αννννν

θελουμε ταξη ή αναρχια είναι απλο..

ακου φιλάρα.

τις παπαριές στους παπάρες.
Εάν μια γυναίκα μείνει έγκυος από βιασμό τιμωρείται μόνο στα μουσουλμανικά καθεστώτα που η σχέση τους με τις ανθρώπινες πολιτισμένες κοινωνικές δομές είναι όπως η σχέση του Μόγλη με τους βιολογικούς του γονείς.
Στο εξήγησα με παραβολή γιατί αφου είσαι έξυπνος και με φαινομενικά δομημένη σκέψη θα την καταλάβεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
+10000

οσο μαλακας ειναι ο μπατσος αλλο τοσο ειναι και ο αλλος που κανει τον αντιστασιακο του κωλου εξω απο μια παρουσιαση βιβλιου με ορκισμενους αριστεριστες αντιμπατσους...

τσαμπα μαγκια και απο τις 2 πλευρες

σας το ξαναλεω ο σκοπος ειναι να γινεται μονιμως αυτος ο χαβαλες το μπιρι μπιρι ωστε η κατασταση να ειναι μπουρδελο..σαν τα μικρα παιδακια οχι μου πηρες το φορτηγακι θα σου παρω το αμαξακι κλπ.

ο μπάτσος πληρώνεται απο το κράτος, άρα η τζάμπα μαγκιά που λές πάει περίπατο όπως όλες οι παπαροδικαιολογίες που παραθέτεις ώρα.
Και κόψε την παπαριά να εξισώνεις την κριτική στο όργανο τάξης με τον πολίτη.
Το όργανο της τάξης υπάρχει γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Οχι για να δικαιολογούνται οι παπαριές του με τις παπαριές αυτού που βάζει σε τάξη.
Εχετε χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα ορισμένοι.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
1personanongrata τα ιδια λεμε δικε μου απλως δεν το εχεις καταλαβει.

να εισαι καλα τα λεμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom