Νέα

Ελληνικά και ξένα νομίσματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gustom2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΩ.
ΦΩΤΟ ΕΔΩ

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Νομιζω οτι τα 30δραχμα και καποια 20δραχμα ηταν ασημενια και εχουν καποια αξια, Τα υπολοιπα ελληνικα αν δεν ειναι πιο παλια , δεν εχουν αξια.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Νομιζω οτι τα 30δραχμα και καποια 20δραχμα ηταν ασημενια και εχουν καποια αξια, Τα υπολοιπα ελληνικα αν δεν ειναι πιο παλια , δεν εχουν αξια.
Τα τριανταδραχμα και τα εικοσαδραχμα δεν ξεπερνουν σε αξια τα 3-5 ευρω ανα κομματι νομιζω

Μου εκανε εντυπωση αυτο στο σακουλακι με το εβραικο αστρο ....
Ακομη και το σακουλακι εχει το αστρο .... αν ειναι χρυσο ρωτα καλυτερα σε καποια μαγαζια χωρις να το δωσεις η να τους πεις οτι θες να το δωσεις να δεις τι πιανει

τα υπολοιπα ειναι λιγα γνωστα χωρις αξια και τα περισσοτερα αγνωστα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τα τριανταδραχμα και τα εικοσαδραχμα δεν ξεπερνουν σε αξια τα 3-5 ευρω ανα κομματι νομιζω

Ακομη και το σακουλακι εχει το αστρο .... αν ειναι χρυσο ρωτα καλυτερα σε καποια μαγαζια χωρις να το δωσεις η να τους πεις οτι θες να το δωσεις να δεις τι πιανει

εχεις και εσυ συλλογη? :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εχεις και εσυ συλλογη? :think:
εχω νομισματα γραμματοσημα περιοδικα καρτ ποσταλ και παμπαλαια λαχεια που τα μαζευω απο μικρο παιδι

Οσα εχουν καποια αξια ειναι σε θυριδα

OP
OP
G

gustom2008

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Like
5
Πόντοι
1
καναδικο ειναι αυτο στο σακουλακι.δεν ειναι χρυσο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καναδικο ειναι αυτο στο σακουλακι.δεν ειναι χρυσο.

Απο το φλας η το φως στην φωτο δεν ειδα την καθετη γραμμη και το περασα για αστρο
Δεν ξερω τι ειναι λοιπον...

Ειδα και καποια δολλαρια ....
Αν ειναι ασημενια εχουν καποια αξια αλλα μην φανταστεις τιποτα τρελα χρηματα συνηθως εχουν απο 7-20 ευρω εκτος κι αν προκειται για ακρως συλλεκτικες εκδοσεις που δεν γνωριζω

Να ειχες μερικες ασημενιες δραχμες με τον γεωργιο που πανε απο 150 ευρω και ανεβαινουν μεχρι 1000ρικο νομιζω αναλογα το κομματι να σου πω πουλα !!!!!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΩ.
ΦΩΤΟ ΕΔΩ

πουλα οσα εχουν αξια με το κομματι...
τα υπολοιπα διωξτα σαν μεταλλο εδω:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εχω νομισματα γραμματοσημα περιοδικα καρτ ποσταλ και παμπαλαια λαχεια που τα μαζευω απο μικρο παιδι

Οσα εχουν καποια αξια ειναι σε θυριδα
τυπε η θυριδα κοστιζει ομως

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε η θυριδα κοστιζει ομως
Ας κοστιζει ....

Απο το να τα εχεις σπιτι και να κινδυνευεις να σε σκοτωσει η να σε χτυπησει καθε αχαιρευτο τεμπελοσκυλο για σου παρει οτι εφτιαξες με κοπο καλυτερα να πληρωνεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ας κοστιζει ....

Απο το να τα εχεις σπιτι και να κινδυνευεις να σε σκοτωσει η να σε χτυπησει καθε αχαιρευτο τεμπελοσκυλο για σου παρει οτι εφτιαξες με κοπο καλυτερα να πληρωνεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
:S

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
απο αξια,δεν λενε και τιποτα τα σγκεκριμενα κομματια.....ισως το 30αρι να το δωσεις για κανα 10ευρω σε κανεναν που δεν ξερει.Στο ricardo.gr ενας τυπος το εδινε 1000 ευρω!!

οι συλλεκτες ξερουν την αξια ολων των νομισματων.Μόνο σε ασχετο αμα καταφερεις να πουλησεις. 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
απο αξια,δεν λενε και τιποτα τα σγκεκριμενα κομματια.....ισως το 30αρι να το δωσεις για κανα 10ευρω σε κανεναν που δεν ξερει.Στο ricardo.gr ενας τυπος το εδινε 1000 ευρω!!

οι συλλεκτες ξερουν την αξια ολων των νομισματων.Μόνο σε ασχετο αμα καταφερεις να πουλησεις. 
τυπε δεν υπαρχουν μαλακες στις μερες μας

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ
ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ
ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΩ.
Στο e-bay θα βρεις πόσο μπορεί να πουληθεί το καθένα. ΤΑ ΠΑΝΤΑ εμφανίζονται να πουλιώνται εκεί, δε σημαίνει ότι πουλιώνται κι όλας στο τέλος.
Έτσι που τα είδα στα γρήγορα δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερης αξίας.
Θα πρέπει να τα βάλεις για πούλημα ένα-ένα, που είναι πολλή δουλειά (και χρόνος και κόστος).
Π.χ. βλέπεις εδώ
πόσο πουλιέται ένα τριαντάρι απ' αυτά που έχεις.

Υπάρχουν και πιο εξειδικευμένα sites για νομίσματα, αλλά το ebay είναι ένας γενικός μπούσουλας που θα σου δείξει που περίπου είναι η αξία που μπορούν να πιάσουν.

Σαν αυτό της φωτογραφίες που σου βάζω εδώ, έχεις κανένα?  Εκεί είναι το ψωμί...

Συνημμένα

• Elizabeth1962.jpg
    Elizabeth1962.jpg
    77,3 KB · Εμφανίσεις: 38
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96