Νέα

Eλληνίδες "θεραπεύτριες" σε μασατζίδικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
να ξέρουν ότι και η γκόμενα όταν μονιμοποιηθεί με γάμο και μετά μπουν στη μέση ευθύνες – ρουτίνα – έξοδα - παιδιά, τότε και αυτή θα καταλήξει πιθανότητα σαν τη γυναίκα τους, οπότε καλύτερα περνάμε όλοι έτσι ελεύθερα.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Παιδιά,είμαστε άνθρωποι πάνω απ' όλα....με καρδιά και αισθήματα....και είναι γνωστό,ότι πολλές φορές η καρδιά παρακάμπτει το μυαλό και την λογική και ακολουθεί τον δικό της δρόμο.

ι και τα λάθη που μπορεί να κάναμε στο παρελθόν απλά προστίθενται στην εμπειρία μας.....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

με μια μικρουλα ενσταση..
οταν επί σκοπο σου "πειραξουν" την καρδια,τοτε ο  πονοσ ειναι μεγαλοσ,και μπορει να εχουμε αλλου
ειδουσ  "εκρηξεισ"

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το ξέρω πως κινδυνεύω να φανώ λομπίστας αλλά από τα κορυφαία ελληνάκια Χρύσα στην Σκουφά 10. Βέβαια τσιμπημένο μαγαζί.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Το ξέρω πως κινδυνεύω να φανώ λομπίστας αλλά από τα κορυφαία ελληνάκια Χρύσα στην Σκουφά 10. Βέβαια τσιμπημένο μαγαζί.

Εφ'όσον έχεις βολευτεί, την έχεις βρει την άκρη εκεί και καλοπερνάς, δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν!

Η αντικειμενική (όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες και τα προσωπικά βιώματα του καθ'ενός) παρουσίαση των γεγονότων, βοηθά άπαντες.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως για να μη χαθεί η ιστορική μνήμη για τις ελληνίδες που άφησαν εποχή  μην ξεχνάμε τις αυτοκράτειρες του είδους.. Μόνικα στη Λέκκα, Νατάσα... ( αχ βρε παλιόπαιδο), Ελένη από Συγγρού..., ( Νύν Ιδιοκτήτρια στα ΒΠ)  Μέμα από Σπύρου Μερκούρη.. ( μετρημένοι στα δάχτυλα όσοι κατάφεραν κάτι), εξαφανισμένη εδώ και χρόνια και φυσικά τη μία και μοναδική την ανυπέρβλητη, την αξεπέραστη.. Ιλιάνα.. ( Συγγρού, Πύργο Αθηνών κλπ). To γέλιο της αρκούδας)...που κάπου την πήρε το μάτι μου σε κάποιο ποστάρισμα εδώ κι έτριβα τα μάτια μου σκεπτόμενος Δεν μπορεί νάναι το θηρίο, περί συνωνυμίας θα πρόκειται... 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Πάντως για να μη χαθεί η ιστορική μνήμη για τις ελληνίδες που άφησαν εποχή  μην ξεχνάμε τις αυτοκράτειρες του είδους.. Μόνικα στη Λέκκα, Νατάσα... ( αχ βρε παλιόπαιδο), Ελένη από Συγγρού..., ( Νύν Ιδιοκτήτρια στα ΒΠ)  Μέμα από Σπύρου Μερκούρη.. ( μετρημένοι στα δάχτυλα όσοι κατάφεραν κάτι), εξαφανισμένη εδώ και χρόνια και φυσικά τη μία και μοναδική την ανυπέρβλητη, την αξεπέραστη.. Ιλιάνα.. ( Συγγρού, Πύργο Αθηνών κλπ). To γέλιο της αρκούδας)...που κάπου την πήρε το μάτι μου σε κάποιο ποστάρισμα εδώ κι έτριβα τα μάτια μου σκεπτόμενος Δεν μπορεί νάναι το θηρίο, περί συνωνυμίας θα πρόκειται... 

Η Ηλιάνα δουλευε μέχρι και πριν 2 περιπου χρόνια στο Μεσογείων 208, 1ος. Πριν σε ένα αλλο που εχει κλέισει κοντά στον πυργο αθηνών.
Είχε γίνει μισοτρελη πάντως τελευταία και ηταν για λύπηση

muffin11

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
απ αυτες ξερω την μονικα που ηταν πραγματι απ τις κορυφαιες...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Βεβαίως  φίλτατε  Ζero

τα έχουμε ξαναπει--  μετα που εκλεισε  το  Ευηνου  22 --(με τα σουβλακια + μπυρες  πρωι πρωι  με την  Σοφια ), η Ηλιανα πήγε στο Μεσ 208/1
βρηκα  και ..ιστορικες μνήμες !
->
====
δεν  ξέρω  αν ειναι εκει ακομα εκει παντως- προπερσι και  αντιπροπερσι που το απετολμησα για ιστορικούς λογους  ( βλακεια μου  που δεν πήρα τοτε  την Γκαμπυ)
η κατάσταση  ήταν απογοητευτική-- (  "Τι κανεις,  χρυσε μου ανθρωπε"  κλπ κλπ  )  Τα είχα αναφέρει  στο οικειο  θρεντ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom