Νέα

Eλληνίδες "θεραπεύτριες" σε μασατζίδικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
Περίεργε, το ίδρυμα στην Καραΐσκου έκλεισε; Αυτό στον πεζόδρομο με τις Ελληνίδες...

δεν ξερω φιλε μου αν εκλεισε εχω να παω δυο μηνες θα μαθω και θα σου απαντησω αυριο. για ποιο πεζοδρομο λες και που;

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Περίεργε, το ίδρυμα στην Καραΐσκου έκλεισε; Αυτό στον πεζόδρομο με τις Ελληνίδες...

δεν ξερω φιλε μου αν εκλεισε εχω να παω δυο μηνες θα μαθω και θα σου απαντησω αυριο. για ποιο πεζοδρομο λες και που;
Πρεπει να εννοει αυτο προς την πλευρα του Πειραικου Συνδεσμου , πανω απο το μαγαζι με τα αντρικα "REX".Αυτο ηταν μονο και αυστηρα μασαζ και εχει κλεισει απο καιρο.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αν λες αυτο που λεει ο φιλος ασταρι στον τεταρτο οροφο στον πεζοδρομο της καραισκου εχει κλεισει πανω απο χρονο φιλε γκραμς στηνκαραισκου  περασα εχθες και εχτυπησα το κουδουνι δεν ανοιξανε καθολου παρα το χτυπημα συνεχεια. και φιλε ασταριεχεις ακουση τιποτα για πραξιτελους γωνια και σκουζε πιο κατω απο σκλαβενιτη κατι γινεται εκει με φοιτητριες αν ξερεις ενημερωσε.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
υποκλίνομαι στους μεγαλύτερους γυριστρογνώστες της αττικής και όχι μόνο! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
μια ναταλυ ,μικρη σε ηλικια απο το δεν στην κηφησιας 92???ξερει κανεισ τιποτα?
ηταν και λιγο ψευδη και το μαγαζι ειχε και μια ακομη ελληνιδα ψηλη δεν θυμαμαι ονομα και μια ρωσιδα milf

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδιά, εκείνη η Πάμελα τι έχει απογίνει;

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Η Πάμελα από Καραΐσκου... την έχει τρακάρει κανένας πουθενά;

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Η Πάμελα από Καραΐσκου... την έχει τρακάρει κανένας πουθενά;
μιλαμε για πολυ κοροιδια ρε μαγκες...
και λογικα θα αλλαξε επαγγελμα η θα κατεληξε σε κανα κομωτηριο μα σκουπιζει...
η κοπελα δεν εκανε για αυτην δουλεια!

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Είχα πάρει 2 φορές (την τελευταία πριν 11 μήνες) τη Θάλεια από ...Ιλιάδα. Ελληνίδα, μέτριας εμφάνισης. Πολύ καλό μασάζ και πολύ καλός φραπές. Οταν της ζήτησα κάτι παραπάνω άρχισε να μού λέει: "μια άλλη φορά" και τέτοια. Και είχα σκάσει 80 ευρώ. Αποφάσισα να μην την ξαναδώ...

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Μια Ιφιγένεια στην Ομήρου ελληνίδα δεν είναι; Μαλλί αρκετά ξανθό μάλλον ανταύγιες  :think:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Μια Ιφιγένεια στην Ομήρου ελληνίδα δεν είναι; Μαλλί αρκετά ξανθό μάλλον ανταύγιες  :think:

μην μου πεις οτι προχωρησες και σε  :knockinb: με τιν Ιφιγενεια  :think:  , διοτι τιν εχω αποθημενο , μονο φραπε μου εκανε δυο φορες που πηγα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
μην μου πεις οτι προχωρησες και σε  :knockinb: με τιν Ιφιγενεια  :think:  , διοτι τιν εχω αποθημενο , μονο φραπε μου εκανε δυο φορες που πηγα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
2 φορεσ πιγες με ιφιγενεια και σου εκανε και φραπε?τι να πω απο 1-2 αλλους που ξερω και σε μενα ζηταει πολλα και χωρισ φραπε μαλιστα,φραγκοφονισα.ενταξει μπορει και να κανει ,αλλα 2 φορες πιγες και εκανε φραπε με την πρωτη?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
----
χμμμ... αν  και δεν  ξέρω
αν  εννοείς την Γωγώ  που ήταν προ διετίας ..Χμμ... γμτ.. . αυτην δεν βλέπεται..
Ναι αλλα εκανε τα καλυτερα γαμησια. Ουτε η γυναικα μου δεν με εσφιγγε τοσο πολυ και τοσο βαθια μεσα της.

arcer2

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον αυτη σε αγαπησε περισσοτερο :fuck2:

lebouras

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Όχι συνάδελφε, δεν έχω εμπειρία ακόμα. Απλά φτιάχνω το πρόγραμμα... του 2010 και θέτω στόχους. :knockinb: Νομίζω πως αν είναι να γίνει προτεραιότητα έχουν οι παλιότεροι συναγωνιστές. ;) Τώρα αν είμαι εγώ ο τυχερός, τι να σας πως. Θα σας κρατώ ενήμερους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom