Νέα

Ελληνίδες στο αρχαιότερο επάγγελμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Infected_Mushroom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Οι καλύτερες πουτάνες είναι αυτές που δεν έχουν κόμπλεξ.Οι Σλάβες δε θεωρούν το σεξ ως κάτι κακό.Έτσι είναι η κουλτούρα τους.Ο μέγιστος Τιντο Μπράς είχε πει αυτό σε μια συνέντευξή του.

Τώρα για το αν έχουν κόμπλεξ οι Ελληνίδες ή όχι...η απάντηση δική σας!!! :hi: :hi: :hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Οι καλύτερες πουτάνες είναι αυτές που δεν έχουν κόμπλεξ.Οι Σλάβες δε θεωρούν το σεξ ως κάτι κακό.Έτσι είναι η κουλτούρα τους.Ο μέγιστος Τιντο Μπράς είχε πει αυτό σε μια συνέντευξή του.

Τώρα για το αν έχουν κόμπλεξ οι Ελληνίδες ή όχι...η απάντηση δική σας!!! :hi: :hi: :hi:

και οι εσκιμωες νομιζω το δινουν παντου

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Όχι, δεν μπορουν.Η θυληκοτητα τους είναι στραμπουληγμενη,η σεξουαλικοτητα τους είναι δηθεν, ασχολουνται μονο με τον εαυτο τους, η διανοητικη τους λειτουργια είναι μηδενικη, και δεν επιδέχονται βελτιωση σε τιποτα από τα παραπανω.Μονο μαιντανος σε πρωιναδικο είναι αξιες να γινουν .
Πολυ σοφο σχολιο''

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
πηρα μια ελληνιδα 35 απο πιατσα.σαν γυμναστρια ηταν εντελως αχαρια ειχε βγει εξω μου ειπε να για τα βασικα δεν ειχε δηλαδη ουτε φαι στο σπιτι..αρκετα συνεργασιμη σε ολα βεβαια..εχει πεσει τρελη πεινα
κανα τηλεφωνο κρατησες;

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.883
Πόντοι
1.336
Το κυριότερο προσόν μιας επιτυχημένης τάνας είναι η καλή ψυχολογία,  που εδράζεται στην ηθική οπτική γωνία από την οποία βλέπει το επάγγελμά της. Συνεπώς όσο πιο βόρεια είναι η καταγωγή της, τόσο μικρότερο το ηθικό κόστος της εργασίας της, άρα είναι πιο ευχάριστη κατά τη συνεύρεση με τους πελάτες, π.χ.  με χιούμορ κλπ.  Δεν μεγαλοποιεί την πράξη της, τοποθετώντας τις υπηρεσίες της στο επίπεδο της διασκεδαστικής νοσοκόμας. Επίσης,οι ελληνίδες έχουν  πολύ χαμηλό ποσοστό χειραφέτησης  που μειώνει με την σειρά του την αξία του οικονομικού κινήτρου. Συμπέρασμα, ελάχιστες  ελληνίδες  κάνουν για την δουλειά.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Από την άλλη μουνάρες ρωσίδια
είχαν πάντα συμπεριφορά κομοδίνου ........

σε εκείνες δεν αρέσει το σεξ με κανέναν.
Μόνο τα πράγματα που αγόραζαν με τα γαμησιάρικα.

Υπουργός83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Να πω κι εγώ την άποψη μου, καθώς άποψη και κώλο έχουν όλοι.

Αν μιλάμε για καθημερινά κορίτσια, τα περισσότερα έχουν πολλά ταμπού στο σεξ, ιδιαίτερα αν δεν έχουν κάποια μεγάλη σχέση που θα τους επιτρέψει να πειραματιστούν με το τι τους αρέσει. Επομένως χρειάζονται να νιώσουν οικειότητα και ασφάλεια για να ξεκλειδωθούν. Ακόμα και οι πιο περπατημένες καυλόφατσες κρατάνε αποστάσεις στο σεξ. Αυτές όμως που έχουν υπάρξει σε μακροχρόνια σχέση είναι σαφώς πιο ανοικτές, ξέρουν να περνάνε καλά και ξέρουν και πως να ικανοποιήσουν το σύντροφο τους.

Αν μιλάμε για επαγγελματίες, πάλι υπάρχουν δύο κατηγορίες: Αυτές που ξεκίνησαν πρόσφατα και αυτές που είναι ψημμένες. Οι δεύτερες είναι σίγουρα πολύ θερμές και τους ενδιαφέρει να περάσει καλά ο πελάτης ακόμα και για την υστεροφημία τους.

Όπως και να χει, σε γενικές γραμμές, θεωρώ τις ελληνίδες τις πιο θερμές γυναίκες, γυναίκες που καυλώνουν ακόμα και με ακουστικά ερεθίσματα (ψίθυροι στο αυτί κτλ.) και που όταν έρχονται σε οργασμό είναι απόλαυση να τις βλέπεις και κυρίως να νιώθεις ότι εσύ τους το προξένησες αυτό.

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
544
Πόντοι
36

Σωστος :kneel:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Όπως και να χει, σε γενικές γραμμές, θεωρώ τις ελληνίδες τις πιο θερμές γυναίκες, γυναίκες που καυλώνουν ακόμα και με ακουστικά ερεθίσματα (ψίθυροι στο αυτί κτλ.) και που όταν έρχονται σε οργασμό είναι απόλαυση να τις βλέπεις και κυρίως να νιώθεις ότι εσύ τους το προξένησες αυτό.

Βέβαια όλα είναι άσχετα με το θέμα μας.
Όλοι θα γουστάραμε να γαμάμε συνέχεια μουνάρες ελληνίδες ...
δηλ. το 0,1% των ελληνίδων ..........

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Η Ελληνίδα τάνα μεγάλωσε γενιές και γενιές από εμάς οπότε respect  γιατί πριν πολλα πολλά χρόνια δεν είχε αλλοδαπές όπως τώρα και τη βγάζανε με τη μαντάμ Ευτέρπη απέναντι και λέγανε και ευχαριστώ,σεβασμός στην ελληνιδα μάνα που βγαίνει στο κλαρί για τους δικούς της λόγους,η Ελληνίδα μπορεί να πουληθεί για ένα σουβλάκι όπως είπε κάποιος αλλά η αγγλιδα στα μάλια σου παίρνει πίπα για ένα ποτό!μη πλάθουμε εγκώμια λοιπόν για τις ξένες και για το αν κάνουν η όχι!ο ερωτισμός και η κάβλα δεν έχουν να κάνουν με τη χώρα.

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.883
Πόντοι
1.336
Από την άλλη μουνάρες ρωσίδια
είχαν πάντα συμπεριφορά κομοδίνου ........

σε εκείνες δεν αρέσει το σεξ με κανέναν.
Μόνο τα πράγματα που αγόραζαν με τα γαμησιάρικα.
για επάγγελμα μιλάμε οχι για sport

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Πουτάνες ελληνίδες αυτή τη στιγμή , δεν έχουμε.
Και μάλιστα εμφανίσιμες.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Πουτάνες ελληνίδες αυτή τη στιγμή , δεν έχουμε.
Και μάλιστα εμφανίσιμες.

Ξέρω έναν καλό οφθαλμίατρο,αν θες να στον συστήσω αν δε κάνει δουλειά αυτος εχω και ψυχολόγο να σου συστήσω αλλά και ψυχίατρο φίλο ρε τύπε!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ξέρω έναν καλό οφθαλμίατρο,αν θες να στον συστήσω αν δε κάνει δουλειά αυτος εχω και ψυχολόγο να σου συστήσω αλλά και ψυχίατρο φίλο ρε τύπε!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επειδή ήμουν υποψήφιος Β' Δέσμης κάποτε και τελείωσα και οδοντιατρική και ιατρική ...

μάλλον θα ξέρω περισσότερους από σένα.
Πλην ψυχολόγων. Ψυχολόγοι είναι κάτι μουνιά και δεν έχω τέτοια νταραβέρια,
αφού είτε τις γαμούσα είτε με χυλοπίτιαζαν οπότε οι γνωριμίες ... δεν κράτησαν !

Πουτάνες ελληνίδες εμφανίσιμες, δεν ξέρεις πάντως, που είναι και το θέμα μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom