dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
αυτα ειναι...με ενα βαρέλι μαν,παίρνεις φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό
αυτα ειναι...με ενα βαρέλι μαν,παίρνεις φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό
Οι καλύτερες πουτάνες είναι αυτές που δεν έχουν κόμπλεξ.Οι Σλάβες δε θεωρούν το σεξ ως κάτι κακό.Έτσι είναι η κουλτούρα τους.Ο μέγιστος Τιντο Μπράς είχε πει αυτό σε μια συνέντευξή του.
Τώρα για το αν έχουν κόμπλεξ οι Ελληνίδες ή όχι...η απάντηση δική σας!!!
Πολυ σοφο σχολιο''Όχι, δεν μπορουν.Η θυληκοτητα τους είναι στραμπουληγμενη,η σεξουαλικοτητα τους είναι δηθεν, ασχολουνται μονο με τον εαυτο τους, η διανοητικη τους λειτουργια είναι μηδενικη, και δεν επιδέχονται βελτιωση σε τιποτα από τα παραπανω.Μονο μαιντανος σε πρωιναδικο είναι αξιες να γινουν .
κανα τηλεφωνο κρατησες;πηρα μια ελληνιδα 35 απο πιατσα.σαν γυμναστρια ηταν εντελως αχαρια ειχε βγει εξω μου ειπε να για τα βασικα δεν ειχε δηλαδη ουτε φαι στο σπιτι..αρκετα συνεργασιμη σε ολα βεβαια..εχει πεσει τρελη πεινα
τυπε με κανα βαρελλι φετα στο γαρο γαμαω καλο τεμαχιον?
Μαστορα, με ένα βαρελι φετα, 55-60 κιλα * 5-5,50 ευρω συν φπα, γαμας και γαμω τα city tour.
τυπε σε αεροστεγες δωματιο δε θα γινει αναφλεξη
αυτο ειναι αεροστεγες, καλα το χες πει.Λάθος έκφραση.
Να μην χάνει από χαραμάδες .... το περιεχόμενο της φυάλης .....
και οι εσκιμωες νομιζω το δινουν παντου
ΣωστοςΟι καλύτερες πουτάνες είναι αυτές που δεν έχουν κόμπλεξ.Οι Σλάβες δε θεωρούν το σεξ ως κάτι κακό.Έτσι είναι η κουλτούρα τους.Ο μέγιστος Τιντο Μπράς είχε πει αυτό σε μια συνέντευξή του.
Τώρα για το αν έχουν κόμπλεξ οι Ελληνίδες ή όχι...η απάντηση δική σας!!!
Όπως και να χει, σε γενικές γραμμές, θεωρώ τις ελληνίδες τις πιο θερμές γυναίκες, γυναίκες που καυλώνουν ακόμα και με ακουστικά ερεθίσματα (ψίθυροι στο αυτί κτλ.) και που όταν έρχονται σε οργασμό είναι απόλαυση να τις βλέπεις και κυρίως να νιώθεις ότι εσύ τους το προξένησες αυτό.
για επάγγελμα μιλάμε οχι για sportΑπό την άλλη μουνάρες ρωσίδια
είχαν πάντα συμπεριφορά κομοδίνου ........
σε εκείνες δεν αρέσει το σεξ με κανέναν.
Μόνο τα πράγματα που αγόραζαν με τα γαμησιάρικα.
Πουτάνες ελληνίδες αυτή τη στιγμή , δεν έχουμε.
Και μάλιστα εμφανίσιμες.
Ξέρω έναν καλό οφθαλμίατρο,αν θες να στον συστήσω αν δε κάνει δουλειά αυτος εχω και ψυχολόγο να σου συστήσω αλλά και ψυχίατρο φίλο ρε τύπε!