Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.782
- Πόντοι
- 10.411
Ολίγον....αλλά τις πόσταρα για να δούμε αποτελέσματαΟι τελευταιες μαλλον για Α2.
Ολίγον....αλλά τις πόσταρα για να δούμε αποτελέσματαΟι τελευταιες μαλλον για Α2.
Το ερώτημά μου είναι για ποια θεωρείτε την πιο καύλα,για αυτό έβαλα τις πιο πύρκαυλες(κατά την γνώμη μου)εκτός από μια.Τώρα για το θέμα του νήματος αν το ερώτημα ήταν ποια θεωρείτε την πιο όμορφη θα ήμουν μεταξύ της Φιλίνη και της Βενέτη. Αφού το ερώτημα είναι ποια θεωρείτε την πιο καύλα νομίζω ότι η επιλογή της Ασίκη είναι μονόδρομος.
Που να την δεις και εδώ,ειδικά από το 16:35 και μετάΠαντως και η Βανα Μπαρμπα στη ταινια, Ροζ γατος, μου εχει μεινει αξεχαστη!
Παρ'την μάτι στο 1:03:53(Λατρεύω τον τίτλο του έργου)22:15-27:40
και Μαρα -μουναρα-Θρασυβουλιδου τύποι
Τα έπιασε όλα ο ταρίφας!
34:00-35:00
*Ψήφισα
Ωραιοτατο νημα ανοιξες τυπε!!!
Συγχαρητήρια και από μένα Ωραίο Θέμα!!!!!!!!!!!!!
Ξεχασατε Ζαννινου,Ντζελβε,Τετα Ντουζου,Πεπη Σταυροπουλου,Γιουλη Ηλιοπουλου,Λιζα Μαλινδρετου,Μαρια Κωνστα....
ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ.ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΦΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΑΣΙΜΕΣ"
Drake88,την άλλαξα την λίστα ήδη μια φορά,ότι έμεινε έμεινε.Ξεχασατε Ζαννινου,Ντζελβε,Τετα Ντουζου,Πεπη Σταυροπουλου,Γιουλη Ηλιοπουλου,Λιζα Μαλινδρετου,Μαρια Κωνστα....
ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ.ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΦΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΑΣΙΜΕΣ"
Και ο Τζεβελεκος σιγουρα!!!!
34:00-35:00
*Ψήφισα
Ισχυει.Ισχυει οτι η Βερα Γκουμα ηταν γυναικα του Κωστα Τσακωνα;
Ισχυει οτι η Βερα Γκουμα ηταν γυναικα του Κωστα Τσακωνα;