Νέα

ελληνιδα μιφ σε στουντιο που κανει ακαποτη πιπα υπαρχει???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kagohn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kagohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
παιδεσ γεια κ απο εμενα θελω να μου πειτε αν ξερετε καμια ελληνιδα μιλφ που να κανει πιπα ακαποτη ξερετε???

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
η Σύφιλη, η βλεννόρροια, η Ηπατίτιδα με στήθος Β και η αδερφή της με στήθος C, η Έρπης, η Σύφιλη...

η καλύτερη απ' όλες είναι η Ζήλια Ψώρα
άκου τεχνική να πάθεις πλάκα:
Όταν μικροσκοπικά έντομα μπαίνουν κάτω από το δέρμα και αφήνουν αυγά τότε κάποιος έχει ψώρα. Όταν γεννιούνται τα αυγά τα παράσιτα βγαίνουν στην επιφάνεια του δέρματος. Ψώρα κολάει κανείς από επαφή δέρμα με δέρμα. Δε χρειάζεται να κάνει κάποιος σεξ για να κολλήσει ψώρα. Συνήθως προκαλεί κόκκινες φουσκάλες και φαγούρα στις μολυσμένες περιοχές.

πωπω, φτιάχτηκα τώρα, πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ με βοθρολύματα να μου φύγουν οι κάβλες

OP
OP
K

kagohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
η Σύφιλη, η βλεννόρροια, η Ηπατίτιδα με στήθος Β και η αδερφή της με στήθος C, η Έρπης, η Σύφιλη...

η καλύτερη απ' όλες είναι η Ζήλια Ψώρα
άκου τεχνική να πάθεις πλάκα:
Όταν μικροσκοπικά έντομα μπαίνουν κάτω από το δέρμα και αφήνουν αυγά τότε κάποιος έχει ψώρα. Όταν γεννιούνται τα αυγά τα παράσιτα βγαίνουν στην επιφάνεια του δέρματος. Ψώρα κολάει κανείς από επαφή δέρμα με δέρμα. Δε χρειάζεται να κάνει κάποιος σεξ για να κολλήσει ψώρα. Συνήθως προκαλεί κόκκινες φουσκάλες και φαγούρα στις μολυσμένες περιοχές.

πωπω, φτιάχτηκα τώρα, πάω να κάνω ένα κρύο ντουζ με βοθρολύματα να μου φύγουν οι κάβλες
οκ τα ξερω αυτα ολα νομιζω οτι καπου πηρε το ματι μου το θεμα με τισ ασθενειεσ οκ....αν ηταν θα εστελνα εκει το θεμα αυτο ..ψαχνω λοιπον μιλφ απο στουντιο μερια ελληνικησ προελευσεισ να κανει ακαποτο στοματικο ξερεισ εσυ η οποιοσ δηποτε αλλοσ!!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
οκ τα ξερω αυτα ολα νομιζω οτι καπου πηρε το ματι μου το θεμα με τισ ασθενειεσ οκ....αν ηταν θα εστελνα εκει το θεμα αυτο ..ψαχνω λοιπον μιλφ απο στουντιο μερια ελληνικησ προελευσεισ να κανει ακαποτο στοματικο ξερεισ εσυ η οποιοσ δηποτε αλλοσ!!

Προτιματε τα ελληνικα πορνοκοριτσα :thumbsup:.
Ειναι 100% STD free.

th_tomato.gif

k-king

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
6
Πόντοι
1
xωρις να εχω ζητησει ταυτοτητα ....μαντονα βριλησσου 60 κατω

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
:think: Δύσκολες έρωτήσεις άγαπητέ φίλε βάζης ........

OP
OP
K

kagohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
0
:think: Δύσκολες έρωτήσεις άγαπητέ φίλε βάζης ........
δυσκολεσ μπα εσεισ ολα τα ξερεται λοιπον για να το απλοποιησω λιγο.....απο ιππωνακτουσ στουντιο εχει πολλεσ  μιλφ και μερικεσ ειναι κ ελληνιδεσ ποιεσ κανουν πιπα ελευθερη .....γιατι ο χρονοσ ειναι χρημα και δεν μενω κ αθηνα ειμαι 50 χιλιομετρα απο το κεντρο αθηνων γιαυτο δωστε μου λιγο τισ γνωσεισ σασ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom