You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδα ή Αλλοδαπή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα efthimis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Επισκέπτης
οι ελλινιδες ειναι οι πιο καυλιαρες!!!εγκιησι!ελλαδα με τα φρουτα σου!!!!
Μακριά από ελληνίδες! Ψηλομύτες και μυγιάγκιχτες! Όλο γκρίνια και ξεχειλωμένη λεκάνη! Όλο απαιτήσεις "τον θέλω ψηλό, ψωλαρά, φραγκάτο, μουράτο, ευγενικό και νταή και γκλαμουράτο και λαικό, πτυχιούχο μπετατζή με καλλιτεχνικές ανησυχίες, πολύ γυμνασμένο που δεν τον πειράζει η κυτταρίτιδα και τα πεσμένα μαστάρια μου, και πάνω απ'όλα ευγενικό και άντρακλα που ρίχνει και σφαλιάρες".
Επισκέπτης
Κοίτα να δεις pitsilisti τι πρόβλημα παίζει,
στην πουτάνα δεν τρέχει κάστανο.
Στην γκόμενα αν είναι αλλοδαπή αλλά μιλάει την ελληνική όλα καλά, αν δεν την μιλάει όμως υπάρχει πρόβλημα.
Το ίδιο έιναι να σου λέει ''σκίσε με καβλιάρη μου'' και το ίδιο να σου λέεί ''fuck me fuck me'' ;;;
Όπως και να το κάνουμε η ελληνική είναι πιο πλούσια γλώσσα.
στην πουτάνα δεν τρέχει κάστανο.
Στην γκόμενα αν είναι αλλοδαπή αλλά μιλάει την ελληνική όλα καλά, αν δεν την μιλάει όμως υπάρχει πρόβλημα.
Το ίδιο έιναι να σου λέει ''σκίσε με καβλιάρη μου'' και το ίδιο να σου λέεί ''fuck me fuck me'' ;;;
Όπως και να το κάνουμε η ελληνική είναι πιο πλούσια γλώσσα.
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Με πιανεις αδιαβαστο πραγματικα δεν ξερω τι να απαντησω,βασικα η γυναικα μου(σου) πρεπει να ειναι ομορφη(υποκειμενικο αυτο ειναι στο ματι του κατοχου που την εχει)να ξερει να γαμιεται αλλα να την εχεις διδαξει εσυ πως σου αρεσει (παρθενα) να σε αγαπαει να σεβεται να μην σε εξευτελιζει και να μην σου τα πρηζει,απο εκει και περα ολες οσες καλυπτουν τα κρητιρια καλες ειναι απο οπου και να ειναι.
-πουτανα Αλλοδαπη, γυναικα Ελληνιδα
-πουτανα Ελληνιδα, γυναικα Αλλοδαπη
-πουτανα Ελληνιδα, γυναικα Ελληνιδα
-πουτανα Αλλοδαπη, γυναικα Αλλοδαπη
-πουτανα Αδιαφορο, γυναικα Αδιαφορο
-πουτανα Ελληνιδα, γυναικα Αδιαφορο
-πουτανα Αδιαφορο, γυναικα Ελληνιδα <= αυτο θα επελεγα
-πουτανα Αλλοδαπη, γυναικα Αδιαφορο
-πουτανα Αδιαφορο, γυναικα Αλλοδαπη
Μαλλον θα ψηφιζα γυναικα ελληνιδα και πουτανα απο οπου και να ειναι(αδιαφορο),δηλαδη στα μπουρδελα αμα ειναι καμια ελληνιδα καυλιαρα δεν θα τη γαμησεις θα πεις γαμαω μονο αλλαδοπες προτεινω και αλλες επιλογες.καντο και ψηφοφορια να βγουν συμπερασματα....μια καλη προταση ειναι...
-πουτανα αλλοδαπη,γυναικα Ελληνιδα
-πουτανα Ελληνιδα,γυναικα αλλοδαπη
-πουτανα Ελληνιδα,γυναικα Ελληνιδα
-πουτανα Αλλοδ,γυναικα αλλοδ
-πουτανα Αλλοδαπη, γυναικα Ελληνιδα
-πουτανα Ελληνιδα, γυναικα Αλλοδαπη
-πουτανα Ελληνιδα, γυναικα Ελληνιδα
-πουτανα Αλλοδαπη, γυναικα Αλλοδαπη
-πουτανα Αδιαφορο, γυναικα Αδιαφορο
-πουτανα Ελληνιδα, γυναικα Αδιαφορο
-πουτανα Αδιαφορο, γυναικα Ελληνιδα <= αυτο θα επελεγα
-πουτανα Αλλοδαπη, γυναικα Αδιαφορο
-πουτανα Αδιαφορο, γυναικα Αλλοδαπη
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Οπως ειναι η κατασταση σημερα σιγουρα θα ηθελα πουτανα ελληνιδα να της σκιζω τον πατο και γυναικα αλλοδαπη για νορμαλ πραματα......και ας μην μιλαει και καλα ελληνικα!εμεις δεν εχουμε απαιτησεις ιδιαιτερες πλεον με ολα αυτα που βλεπουμε γυρω μας!
Επισκέπτης
μπραβο ρε χοντακια!σιμφονισ μαζι μου!καλα τα λες φιλε!!!!
imperialdemon1821
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2005
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
θα ερθει ο καιρος που θα εχουμε και γκομενες εξωγηινες χωρις πλακα.Μολις σταματησει η μεγαλης κλιμακα αποκρυψης απο τη παγκοσμια κυβερνηση.Εγω θελω πουτανα αλλοδαπη/γυναικα ελληνιδα και γκομενα εξωγηινη!
Επισκέπτης
kaiaphas κανουν ωραια κολπα οι εξογιηνες γκομενες????λολ
Χωρίς άλλη σκέψη ή συζήτηση απο μέρους μου, ξένη και μάλιστα βόρεια είναι 99% η καλύτερη περίπτωση για σύζυγο που να μπορεί να συνδυάζει αυτό που κάθε άντρας θέλει: ερωτευμένη για πάντα, πουτανάκι για αυτόν, κυρία για τον κόσμο. Μιλάω για Βορειοευρωπαίες πχ Νορβηγίδες, Φιλανδέζες, Σουηδέζες, Ισλανδές και τίποτα άλλο. Στο σχεδον απόλυτο ποσοστό τους (όχι φυσικά 100% πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις) συμπεριφέρονται ονειρικά για τον άντρα τους και είναι ανοικτές σε όλα τουλάχιστον εφόσον το θέλουν και οι δύο. Όσο αφορά το θέμα συνομιλίας κατά τη διάρκεια του σεξ δεν υπάρχει τίποτα πιο καυλωτικό από το να ακούς ελληνικά αγαπισιάρικα λόγια με ξενική προφορά και αξάν...!!!
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
kaiaphas κανουν ωραια κολπα οι εξογιηνες γκομενες????λολ
Ρε pitsi είπαμε, καλό παιδί είσαι και γουστάρω το στυλάκι σου.
Μου αρέσει ιδιαίτερα το πλούσιο λεξιλόγιο σου.
Δεν είναι ανάγκη να ποστάρεις και την παραμικρή μαλακία που θα σου κατέβει στο .....pitsiκέφαλο σου, προκειμένου να ανέβουν τα ποστ σου.
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Στο θέμα τώρα :
Αν είναι μια γυναίκα καβλιάρα, και ταιριάζουν τα ''μαγνητικά ρευστά'' μας, (στο γαμήσι, αλλά και σαν συμβίωση) χέστηκα αν είναι Ελληνιδα ή αλλοδαπή, είτε για γυναίκα, είτε για πουτάνα.
Αν είναι μια γυναίκα καβλιάρα, και ταιριάζουν τα ''μαγνητικά ρευστά'' μας, (στο γαμήσι, αλλά και σαν συμβίωση) χέστηκα αν είναι Ελληνιδα ή αλλοδαπή, είτε για γυναίκα, είτε για πουτάνα.
Οπως ειναι η κατασταση σημερα σιγουρα θα ηθελα πουτανα ελληνιδα να της σκιζω τον πατο και γυναικα αλλοδαπη για νορμαλ πραματα.
++
Γυναίκα ελληνίδα μόνο αν
- Έχει σπουδάσει (έστω και κολλέγιο)
- Έχει εργασιακή εμπειρία σε επάγγελμα επιπέδου (δημοσιογράφος δεν είναι)
- Έίναι έστω εμφανίσημη
- Είναι καλλιεργημένη
Και αυτα για να μη σου σπάει τα @@
Ρε pitsi είπαμε, καλό παιδί είσαι και γουστάρω το στυλάκι σου.
Μου αρέσει ιδιαίτερα το πλούσιο λεξιλόγιο σου.
Δεν είναι ανάγκη να ποστάρεις και την παραμικρή μαλακία που θα σου κατέβει στο .....pitsiκέφαλο σου, προκειμένου να ανέβουν τα ποστ σου.
Γιανναρα μη μου πειραζεις τον pitsi! Γουσταρει που ειναι εδω...και το δειχνει!!! (πιτσιλιζοντας!!!)
Δεν είναι τόσο θέμα εθνικότητας
Είναι περισσότερο θέμα πιθανοτήτων
Πιο πολλές πιθανότητες έχει κανείς να επιλέξει κακομαθημένη προβληματική ελληνιδα η οποία να του τα ζαλίζει. Γιατί έτσι έχει μεγαλώσει - πιστεύοντας ότι ο κόσμος της χρωστάει.
Γυναίκα αλλοδαπη λοιπόν.
Είναι περισσότερο θέμα πιθανοτήτων
Πιο πολλές πιθανότητες έχει κανείς να επιλέξει κακομαθημένη προβληματική ελληνιδα η οποία να του τα ζαλίζει. Γιατί έτσι έχει μεγαλώσει - πιστεύοντας ότι ο κόσμος της χρωστάει.
Γυναίκα αλλοδαπη λοιπόν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 328
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K