κ εγω αυτο σκεφτομουν τωρα που σου ελεγα 'για εξωτερικο'laplace εχω παει σε πολλα γηπεδα στο εξωτερικο απο οσα εχω παει... Amsterdam Arena μακραν το καλυτερο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έλληνες hooligans..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Galb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 75
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
cap
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξεχασες να μας πεις οτι εισαστε & οι μονοι αερομεταφερομενοι εντος ελλαδας..![]()
![]()
![]()
![]()
τελικος κυπελλου στην πατρα..
Μηπως σε ξεβρακωσαμε και σενα pleasuregiver???γιατι πολοι ομοιδεατες σου φυγαν με τα σλιπακια εκεινη τη μερα στην Πατρα

Πέστα ρε cap τρελέ... χεχεΜηπως σε ξεβρακωσαμε και σενα pleasuregiver???γιατι πολοι ομοιδεατες σου φυγαν με τα σλιπακια εκεινη τη μερα στην Πατρα![]()
Επισκέπτης
απο οσα εχουν γραφτει εδω μεσα,τα δικα μου σε πειραξαν???τα δικα μου προκαλουν???κανε μας την χαρη ρε..υπαρχουν & mods ξερεις,οποτε οι δικες σου παραινεσεις ειναι εκ του πονηρου..Ενώ λες οτι δε συμμετέχεις πουθενά προκαλείς συνέχεια και κάνεις πως τα ξέρεις όλα. Για ηρέμησε λίγο
απο οσα εχουν γραφτει εδω μεσα,τα δικα μου σε πειραξαν???τα δικα μου προκαλουν???κανε μας την χαρη ρε..υπαρχουν & mods ξερεις,οποτε οι δικες σου παραινεσεις ειναι εκ του πονηρου..
Τα διέγραψες πάντως... ναι τοχω αυτό το μυαλό μου συνέχεια στο πονηρό...
Επισκέπτης
εγω το διεγραψα???πες μας τι πινεις ρε φιλε..Τα διέγραψες πάντως... ναι τοχω αυτό το μυαλό μου συνέχεια στο πονηρό...
Μην λες ψεματακια βρε ποιους ξεβρακοσατε στην πατρα?Μηπως σε ξεβρακωσαμε και σενα pleasuregiver???γιατι πολοι ομοιδεατες σου φυγαν με τα σλιπακια εκεινη τη μερα στην Πατρα![]()
Κατι αλλοι φυγανε ξεβρακοτη στην εθνικη στο υψος της Λαμιας.
ρε παιδια,τον...μΠάοκ τι τον εχετε μέσα στην ψηφοφορια?
Αυτοι οι μπουγάτσες,μονο να βρίζουν τον ολυμπιακο και τον κοκκαλη ξερουν στα παιχνιδια της ομαδας τους
,λες και ο θρυλος φταιει που τους διαλυσανε οι απατεωνες την ομαδα!!!!! 
Κανανε εκει μια ψευτο-πορεια/διαμαρτυρία για να μπει η ομαδα τους στο 44,(άσχετα αν στην πραγματηκοτητα θα κονομησει μονο ο πονηριδης ο ζαγορ απο το θέμα!!!!
),αλλα αν πραγματικα αγαπουσαν την ομαδα τους,θα επρεπε να κανουν μεγαλυτερη μανουρα στους διαφορους γουμενους και λοιπα λαμογια που καταστρεψαν τον συλλογο τους
!!
Σημερα,που ολοφανερα ο σάντσο-σαντος και ο ζαγορακης,"εδωσαν" το παιχνιδι για να "παρουνε" τον σεζαρ (για την ακριβεια,μονο η χανουμα υπηρχε στο γηπεδο !!!!) δε μιλαει κανενας τους ομως !!
Αντε γεια - πρωτάθλημα ξανα στον πειραια!!

Αυτοι οι μπουγάτσες,μονο να βρίζουν τον ολυμπιακο και τον κοκκαλη ξερουν στα παιχνιδια της ομαδας τους

Κανανε εκει μια ψευτο-πορεια/διαμαρτυρία για να μπει η ομαδα τους στο 44,(άσχετα αν στην πραγματηκοτητα θα κονομησει μονο ο πονηριδης ο ζαγορ απο το θέμα!!!!

Σημερα,που ολοφανερα ο σάντσο-σαντος και ο ζαγορακης,"εδωσαν" το παιχνιδι για να "παρουνε" τον σεζαρ (για την ακριβεια,μονο η χανουμα υπηρχε στο γηπεδο !!!!) δε μιλαει κανενας τους ομως !!

Αντε γεια - πρωτάθλημα ξανα στον πειραια!!

Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 42.643
- Πόντοι
- 10.411

Συμπλοκή στην Εθνική Οδό μεταξύ οπαδών, ένας τραυματίας
Συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου στην Εθνική Οδό, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας τραυματίας.

baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.526
- Πόντοι
- 6.035
κοκορομαχιες.![]()
Συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου στην Εθνική Οδό, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας τραυματίας.www.sport24.gr

athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 57.510
- Πόντοι
- 12.756
γεματο μπουξοι![]()
Συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου στην Εθνική Οδό, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας τραυματίας.www.sport24.gr

dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 42.025
- Πόντοι
- 22.936
Μη γελας καθολουγεματο μπουξοι![]()
Εβαλαν και στισ τσεπες τα χανουμια αδερφε