XPEP
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 231
- Πόντοι
- 5.760
και ειναι πιο κοντα στα 39 παρα στα 29...Ναί, αυτή είναι (νομίζω είναι ξανθιά πλέον)
και ειναι πιο κοντα στα 39 παρα στα 29...Ναί, αυτή είναι (νομίζω είναι ξανθιά πλέον)
Ναι αλλά γαμιέται σαν 20αρακαι ειναι πιο κοντα στα 39 παρα στα 29...
εχει πουθενα αγγελια αυτή? δουλευει ακομα?
παλια θυμαμαι είχαμε περεασει καλα τ δυο μας
Συμφωνώ απόλυτα, πύραυλος είναι! Κι εμένα προσωπικά μου βγάζει αυτό της καβλιάρας γειτόνισας που την βλέπεις στο ασανσέρ και θέλεις να της αλλάξεις τα φώτα!Ναι αλλά γαμιέται σαν 20αρα
ακριβώς έτσιΣυμφωνώ απόλυτα, πύραυλος είναι! Κι εμένα προσωπικά μου βγάζει αυτό της καβλιάρας γειτόνισας που την βλέπεις στο ασανσέρ και θέλεις να της αλλάξεις τα φώτα!
Όσες φορές την έχω πάρει, έχω περάσει πολύ καλά..
Συμφωνώ αλλά ας το κάνει Έλλη δεσποινίς ετών 39ακριβώς έτσι
Συμφωνώ αλλά ας το κάνει Έλλη δεσποινίς ετών 39
Ναι με την άδεια σουionesco τι έγινε ξαφνικά, τις πήρες όλες αμπάριζα?
Ναι με την άδεια σου
Ναι αλλά γαμιέται σαν 20αρα
στην τιμη αυτη υπαρχουν πολυ καλυτερες εναλλακτικες. Η fair τιμη ειναι 80 μεσα ολα (κατα την γνωμη μου).
την έχεις!
ειναι στην Ελλάδα ??
Γιατι ειχε φυγει????
ακριβώς είναι BG το κορίτσι σε 10 μέρες εδω θα είναι..νομιζω ειναι στην Βουλγαρια. Δεν ξερω ποτε γυρνα
Την είχα συναντήσει πέρισυ,της έκανα τον κώλο κουλούρι Θεσ/κης...στο τέλος του ραντεβού ευγενικά μου είπε πως είναι δύσκολο να την ξαναπηδήξω λόγω της παλουκίασης που υπέστη...τι λες μανταμ...εφόσον δέχτηκες το αναλ μια χαρά, για μια φορά..δεν μου άρεσε κ η μάπα της παίδες..το πολύ ένα 6αρι..σώμα αρκετά καλό, αλλά η κωλότρυπα μια λεύκανση την θέλει..
Αυτά...