Νέα

Ελλάς, Ελλήνων… Παχυσάρκων!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
ασε ρε 70 κιλα. με τι υψος δεν μας ειπες ομως

1:65-1:70 το πολυ.Αλλωστε οι κοπελες που συνηθως εχω προσεχω και με αυτες που τα χω φτιαξει κατα καιρους ειναι σε αυτο το υψος.

Σε ξαναρωταω Ευα τις θεωρες φακλανες?

Παντως να συμπληρωσω οτι οι παχουλες και κοντες γυναικες ειναι στενες και καβλωνουν 2 φορες περισσοτερο απο τις ψηλες και τα τηλεγραφοξυλα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
1:65-1:70 το πολυ.Αλλωστε οι κοπελες που συνηθως εχω προσεχω και με αυτες που τα χω φτιαξει κατα καιρους ειναι σε αυτο το υψος.

Παντως να συμπληρωσω οτι οι παχουλες και κοντες γυναικες ειναι στενες και καβλωνες 2 φορες περισσοτερο απο τις ψηλες και τα τηλεγραφοξυλα.

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ φιλε..
οι χοντρες ειναι ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΕΣ στο...
ΨΑΞΤΟ κ θα δεις..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Παντως να συμπληρωσω οτι οι παχουλες και κοντες γυναικες ειναι στενες και καβλωνες 2 φορες περισσοτερο απο τις ψηλες και τα τηλεγραφοξυλα.

βλεπω και την κολλητη μου που ειχε φτασει 72 κιλα και ειναι 1,60-1,62. χαλια ηταν

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
πλακα πλακα οι χοντρουλες κανουν καλα γαμησια...εχουν και χιουμορ
ενταξει λιγο κοιλιτσα και πρησμενο κωλαρακι δεν κανει κακο, οχι ομως καταστασεις sumo

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πλακα πλακα οι χοντρουλες κανουν καλα γαμησια...εχουν και χιουμορ
ενταξει λιγο κοιλιτσα και πρησμενο κωλαρακι δεν κανει κακο, οχι ομως καταστασεις sumo

ξεχυλομενο ειναι  :grin:

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
καλησπερα κ απο μενα...οτι γραφει ο cim ειναι σωστο,καθοτι το επαγγελμα μου ειναι τεχνολογος τροφιμων κ ξερω απο πρωτο χερι τι σκατα τρωμε σαν λαος...ολες οι χαζογκομενες τρελενονται για goodys αλλα αγνοουν οτι το μπιφτεκι στα συγκεκριμενα ταχυφαγεια εχει 87% ΛΙΠΟΣ και αυτο ειναι διαπιστωμενο δυστηχως....τα παραδειγματα πολλα λιγοι ειναι αυτοι πια που προσεχουν τι βαζουν στο στομα τους...(απο φαγητο εννοω,χε,χε..)

φιλε μια και εισαι ειδικος θα με ενδιεφερε πολυ η γνωμη σου.
ευχαριστω εκ των προτερων!

Wild Bill

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
9
Πόντοι
0
Το άσχημο είναι να μπαίνουν δυο παχύσαρκοι μέσα σε ένα μαγαζί και το διπλανό τραπέζι από μένα να τους κοιτάει και να γελάει όταν την ίδια στιγμή ο ένας από το διπλανό τραπέζι είναι εξίσου παχύσαρκος.Δυστυχώς σε αυτή την χωρα βαζομαστε να κρίνουμε τους άλλους μα ποτε τον εαυτό μας.

Επισκέπτης
Κι εμενα οι "γεματουλες" μου αρεσουν. Δεν μπορω τις κοκαλιαρες, δεν με φτιαχνουν.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Υπάρχει ένα έργο (κάτι σα ντοκυμανταίρ) που όσους σας απασχολεί το θέμα, ΠΡΕΠΕΙ να το δείτε.

Και όχι μόνο το ίδιο το έργο, αλλά και όλα τα "extras" που υπάρχουν στο DVD.

Λέγεται "Supersize me" και αναφέρεται στα Mc Donald's.

Πρέπει να υπάρχει στο videoclub της γειτονιάς σας.

ΑΞΙΖΕΙ τον κόπο (και το δίωρο).

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
καλησπερα κ απο μενα...οτι γραφει ο cim ειναι σωστο,καθοτι το επαγγελμα μου ειναι τεχνολογος τροφιμων κ ξερω απο πρωτο χερι τι σκατα τρωμε σαν λαος...ολες οι χαζογκομενες τρελενονται για goodys ...
Και φυσικά αυτές φταίνε και για τους βαλκανικούς, για τη μικρασιατική και για το Ιραν, έτσι; Ασταιάλα πια με τους κομπλεξάρες εδώ μέσα  :headbang:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το λίπος έχει κι ένα καλό. Λειτουργεί σαν αποσβεστήρας και προστατεύει τα ζωτικά όργανα σε περίπτωση απότομης κρούσης σε σκληρές επιφάνειες, π.χ. σε περίπτωση πτώσης από ύψος. Για παράδειγμα, αναφέρω την περίπτωση του Ζαχόπουλου. Αν δεν ήταν χονδρός, τώρα θα ήταν νεκρός. Το λίπος του τον έσωσε (κι όχι η πίστη του όπως λένε μερικοί).

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Υπάρχει ένα έργο (κάτι σα ντοκυμανταίρ) που όσους σας απασχολεί το θέμα, ΠΡΕΠΕΙ να το δείτε.

Και όχι μόνο το ίδιο το έργο, αλλά και όλα τα "extras" που υπάρχουν στο DVD.

Λέγεται "Supersize me" και αναφέρεται στα Mc Donald's.

Πρέπει να υπάρχει στο videoclub της γειτονιάς σας.

ΑΞΙΖΕΙ τον κόπο (και το δίωρο).

νομιζω ξερω ποιο λες. μας το ελεγε η καθηγητρια αγγλικων στο πανεπιστημιο. ειναι λεει ενας τυπος που για ενα μηνα τρωει μονο Mc Donald's και βλεπουμε τις συνεπιες... και αμα του προσφερουν Supersize meal πρεπει να το φαει κι ας εχει σκασει απο το φαι εκεινη την μερα.... ο τυπας πρεπει να καταστραφηκε μετα απο αυτο. στις 10 μερες λεει ηδη δεν του σηκωνοταν

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
σημειοτεον στην αρχαια ελλας οι γυναικες ηταν γεματουλες,το δειχνουν και τα αγαλματα, οπως και στην αναγεννηση(φαινεται στους πινακες),αρα δεν ειναι τυχαιο..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
νομιζω ξερω ποιο λες. μας το ελεγε η καθηγητρια αγγλικων στο πανεπιστημιο. ειναι λεει ενας τυπος που για ενα μηνα τρωει μονο Mc Donald's και βλεπουμε τις συνεπιες... και αμα του προσφερουν Supersize meal πρεπει να το φαει κι ας εχει σκασει απο το φαι εκεινη την μερα.... ο τυπας πρεπει να καταστραφηκε μετα απο αυτο. στις 10 μερες λεει ηδη δεν του σηκωνοταν

ναι το εχω δει,αλλα χρησιμοποιησε τον αμερικανικο τροπο ζωης..δηλ το max μεγεθος σε ολα,ολη μερα τετοιες μαλκιες κλπ

απευθυνεται σε αμερικανους κυριως η ταινια..

εμεις οι ελληνες δεν τρωμε κ τοσο απο αυτα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ναι το εχω δει,αλλα χρησιμοποιησε τον αμερικανικο τροπο ζωης..δηλ το max μεγεθος σε ολα,ολη μερα τετοιες μαλκιες κλπ

απευθυνεται σε αμερικανους κυριως η ταινια..

ειμαι τις αποψης οτι μονο οταν φτανεις στα ακρα βλεπεις την αληθεια. απο οτι θυμαμαι εκοψε και τελειως την γυμναστικη

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
τα σουβλατζιδικα εχουν τον πρωτο λογο..

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6

υπαρχει και στους αλληνικους τρακερ για οσους θελουν να την δουν!!πειρατη πειρατηηηηηηηη!!!!!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...απευθυνεται σε αμερικανους κυριως η ταινια..

Αληθεύει, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ προς τα εκεί πάμε.

Οι διατροφικές συνήθειες έχουν αλλάξει ΠΟΛΥ τα τελευταία 20-30 χρόνια, και απ ότι βλέπω στη νέα γενιά (που είναι σήμερα 15-25) η αλλαγή θα συνεχιστεί με ΟΛΕΘΡΙΕΣ συνέπειες!

Ο τύπος που το γύρισε (το έργο) πράγματι είχε στόχο τα Mc Donald's (που εδώ δεν "έπιασαν" όπως στις ΗΠΑ), αλλά υπάρχουν πολλές αλυσίδες φαστφουντάδικων, που πουλάνε τα ίδια σκατά. Ή περίπου τα ίδια.

Επαναλαμβάνω, αξίζει να το δει κανείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom