gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
σχετικα διαβαστε κι εδω...
Έρχεται το 'θερμό επεισόδιο' μέσα στο δεκαπενταύγουστο,
όταν οι κ.κ.βολευτάδες μας θα 'θρέφουνε μπάκες' στα νησιά:
Τουρκική ακταιωρός παρεμπόδισε καΐκι να πάει στην νήσο Ρώ
Και ποιά πρόταση συνοδεύει την παραπάνω παράθεση;
Επιστράτευση;
αν χρειαστει ναι ρε...τραβας κανα ζορι?
αυτό το λένε όλοι! τίποτε διαφορετικό;
Μα δε θα ρωτάς συνέχεια, θα απαντάς κι όλας.Και ποιά πρόταση συνοδεύει την παραπάνω παράθεση;
Επιστράτευση;
Και ποιά πρόταση συνοδεύει την παραπάνω παράθεση;
Επιστράτευση;
το θέμα είναι η προσωπική στάση του καθενός;Μα δε θα ρωτάς συνέχεια, θα απαντάς κι όλας.
Αν καλέσουν την σειρά σου θα πάς??
και τι θα επραττε ένας/μια ΥΠΕΞ μη μεσαίας βαθμίδος υπάλληλος εις το Department of State;Αγαπητέ μην δαπανάτε φαιά ουσία, αφού η 'λύση' θα υπαγορευθεί
εκ της πρεσβείας των αποικιοκρατών μας. Δεν διαβάζετε για τις 'κινήσεις'
της ΥπΕξ (που το πραγματικό της αξίωμα φαίνεται να είναι μεσαίας βαθμίδος
υπάλληλος εις το Department of State) ?
Ας ξεκινήσουμε απο τους λίγους να δούμε αν θα μαζευτούμε αρκετοί στο τέλος.το θέμα είναι η προσωπική στάση του καθενός;
για να κάνουμε τί; αυτό ρωτάω ο καψερός!!!Ας ξεκινήσουμε απο τους λίγους να δούμε αν θα μαζευτούμε αρκετοί στο τέλος.
Λοιπόν?
για να κάνουμε τί; αυτό ρωτάω ο καψερός!!!
και τι θα επραττε ένας/μια ΥΠΕΞ μη μεσαίας βαθμίδος υπάλληλος εις το Department of State;
έγινε η επιστράτευση. μετά;επιστρατευση για την αντιμετωπιση τουρκικων δυναμεων σε δικα μας εδαφη...αλλα αυτο σου βρωμαει ε?
εγώ τι άρχισα πάλι;Μα πάλι τα ίδια άρχισες και μετά φταίει ο άλλος που Φέθρυ σε ανεβάζει, Φέθρυ σε κατεβάζει.
Απάντησε ο αποπάνω BTW
έγινε η επιστράτευση. μετά;
εγώ τι άρχισα πάλι;
ποιος είναι ο φέθρυ δεν μου είπε κανείς!
επιστράτευση τώρα; αυτή είναι η πρόταση;ε τι μετα...γιατι κανεις ηλιθιες ερωτησεις ενω ξερεις ποια ειναι η δουλεια μιας επιστρατευσης.
Ναι οσο και στην δινει να το ακους εν αναγκη να φαει και καμια σφαιρα κανεις βρωμοτουρκαλας που παει να εισβαλει σε δικο μας εδαφος...
Φασιστικο ομως αυτο ε?