Νέα

Ελλάδα-Τουρκία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karvelas007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Κάτσε ρε μαλέα λίγο να τα πούμε! Είμαι και δουλειά μόνος, όλοι οι φλώροι την έπεσαν! Πάρε καμιά ουισκιά ή καμιά βοντκα και άραξε!
επειδή είναι και παρών ο παμμέγιστος αρκάνς κάθομαι για πάρτη σας ρε λαμόγια.
τα τρία πιο ανώμαλα νικ του μπουρδέλα είναι εδώ.

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κάτσε ρε μαλέα λίγο να τα πούμε! Είμαι και δουλειά μόνος, όλοι οι φλώροι την έπεσαν! Πάρε καμιά ουισκιά ή καμιά βοντκα και άραξε!
σεβαλιε μολις τα βρηκατε ελλαδα-μολδαβια,αρχισε η μαχη σκοπια-τουρκια για την θεσσαλονικη.
αντε να καιρος ειναι να εμφανιστει και κανενας τουρκος και κανενας σκοπιανος,το σαιτ θα γινει σε λιγο παραρτημα του Ο.Η.Ε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
επειδή είναι και παρών ο παμμέγιστος αρκάνς κάθομαι για πάρτη σας ρε λαμόγια.
τα τρία πιο ανώμαλα νικ του μπουρδέλα είναι εδώ.

που λες για εξήγα λίγο περσονάκο στο λαό... Από τον έβρο δεν είναι κομματάκι δυσκολότερο από ότι τα νησιά να την πέσουν! Εκτός αν θέλουν να αυτοκτονήσουν!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
σεβαλιε μολις τα βρηκατε ελλαδα-μολδαβια,αρχισε η μαχη σκοπια-τουρκια για την θεσσαλονικη.
αντε να καιρος ειναι να εμφανιστει και κανενας τουρκος και κανενας σκοπιανος,το σαιτ θα γινει σε λιγο παραρτημα του Ο.Η.Ε.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άμα θέλετε φωνάζω το γουάιτι και κάνω εγώ τον τούρκο! έχω και το άβαταρ! Πουντος ο μπινές ο γουάιτι τώρα? ο ένας έρχετάι ο άλλος εξαφανίζεται σα μωρά πρέπει να τους έχω από κοντά! Δε μπορώ να τους κάνω ζάφτι!

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
που λες για εξήγα λίγο περσονάκο στο λαό... Από τον έβρο δεν είναι κομματάκι δυσκολότερο από ότι τα νησιά να την πέσουν! Εκτός αν θέλουν να αυτοκτονήσουν!
ο εβρος ειναι μπαρουτοαποθηκη και το ξερουν καλα οι τουρκοι,αν γινει μαλακια εκει,και η κωσταντινουπολη θα ανατιναχτη μαζι με τον εβρο.ασε που θα περναει και ο αγωγος για το φυσικο αεριο απο εκει και δεν ειναι για μαλακιες με τους ρωσσους,το ξερουν καλα αυτο οι τουρκοι.

Επισκέπτης
Τουλαχιστον αν μπουκαρουν οι Τουρκοι οι αριστερατζες του κωλου που εχουμε εδω θα παρουν μια καλη γευση ανθρωπινων δικαιωματων :pipa2: :pipa2: :pipa2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ο εβρος ειναι μπαρουτοαποθηκη και το ξερουν καλα οι τουρκοι,αν γινει μαλακια εκει,και η κωσταντινουπολη θα ανατιναχτη μαζι με τον εβρο.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

οι τουρκόπουστες όμως είναι τρελλοί..... δεν κωλώνουν σε αυτά.....  :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τουλαχιστον αν μπουκαρουν οι Τουρκοι οι αριστερατζες του κωλου που εχουμε εδω θα παρουν μια καλη γευση ανθρωπινων δικαιωματων :pipa2: :pipa2: :pipa2:

φαντάζεσαι ρε μαλάκα τον φέθρυ να μιλάει για ανθρωπινα διακιώματα αιχμαλώτων σε τούρκο;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
φαντάζεσαι ρε μαλάκα τον φέθρυ να μιλάει για ανθρωπινα διακιώματα αιχμαλώτων σε τούρκο;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μονο να μην τους κανει καμια ερωτηση του στυλ "εαν εισασταν στην θεση του βαγγελη που πυροβολησε τον αχμετ που πηγε να μπουκαρει στην ακροπολη τι θα κανατε?"

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

οι τουρκόπουστες όμως είναι τρελλοί..... δεν κωλώνουν σε αυτά.....  :uglystupid:
οι τουρκοπουστες μια χαρα κολωνουν,το ξερουν καλα το ψοφο τους,αλλα κοντα σε αυτους και κατι ρωσσοποντιοι,πακιστανοι,αλβανοι,συριζα,κομουνια,και αυτους θα τους παρει η μπαλα,ευκαιρια να ξεβρωμισει και ο τοπος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ο εβρος ειναι μπαρουτοαποθηκη και το ξερουν καλα οι τουρκοι,αν γινει μαλακια εκει,και η κωσταντινουπολη θα ανατιναχτη μαζι με τον εβρο.ασε που θα περναει και ο αγωγος για το φυσικο αεριο απο εκει και δεν ειναι για μαλακιες με τους ρωσσους,το ξερουν καλα αυτο οι τουρκοι.

ρε φίλε είναι μια περιοχή κατωφερής προς την τουρκική πλευρά. Με μια στενή λωρίδα να πρέπει να αντιπαρατεθούν οι δύο στρατοί. Εκεί λοιπόν εκμηδενίζεται το πλεονέκτημα της αριθμητικής υπεροχής. Επίσης η ελληνική πλευρά του Έβρου είναι γεμάτη λόφους και δασάκια, ενώ η τουρκική πλευρά ειναι αχανής πεδιάδα . Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα που δε θέλω να αναφέρω τώρα.
Πιο πιθανό είναι οι έλληνες να ξεκινήσουν μαρς για την Κωνσταντινούπολη αν γίνει κάτι εκεί, παρά οι Τούρκοι για τη Θεσσαλονίκη.

Επισκέπτης
ρε φίλε είναι μια περιοχή κατωφερής προς την τουρκική πλευρά. Με μια στενή λωρίδα να πρέπει να αντιπαρατεθούν οι δύο στρατοί. Εκεί λοιπόν εκμηδενίζεται το πλεονέκτημα της αριθμητικής υπεροχής. Επίσης η ελληνική πλευρά του Έβρου είναι γεμάτη λόφους και δασάκια, ενώ η τουρκική πλευρά ειναι αχανής πεδιάδα . Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα που δε θέλω να αναφέρω τώρα.
Πιο πιθανό είναι οι έλληνες να ξεκινήσουν μαρς για την Κωνσταντινούπολη αν γίνει κάτι εκεί, παρά οι Τούρκοι για τη Θεσσαλονίκη.

αν αρχισουν να πεφτουν οι βομβες θα σου πω εγω μλκα τι θα γινουν τα λοφακια και τα δασακια...δακτυλακια στο κωλαρακι σου θα γινουν :2funny: :2funny: :2funny:

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ξερω πως ειναι σεβαλιε εχω κανει ασκησεις στον εβρο στο ποταμι,σε μηχανοκινητο ταγμα ημουνα.μην ξεχνας οτι απο πισω ειναι και η κομοτηνη, η ξανθη,η καβαλα,εχει πολυ δρομο ακομα ως την θεσσαλονικη.

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αν αρχισουν να πεφτουν οι βομβες θα σου πω εγω μλκα τι θα γινουν τα λοφακια και τα δασακια...δακτυλακια στο κωλαρακι σου θα γινουν :2funny: :2funny: :2funny:
μην λες μαλακιες ρε.και τι εγινε αν βομβαρδισουν, εμεις θα καθομαστε να βλεπουμε λες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το εγραψα ποιο μπροστα ρε φιλε.εμεις δεν μασαμε,αρκει να μην κανουν τις πουτανιτσες αυτοι που μας κυβερνανε.

γιατί αυτό δεν είναι;
χρειάζεται να το υποδυθούν;

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
γιατί αυτό δεν είναι;
χρειάζεται να το υποδυθούν;
καλα σε αυτο εχεις δικιο.
αλλα την πρωτη πουτσα πρεπει να την φανε οι εχθροι που βρισκοντε ηδη μεσα στην ελλαδα εδω και καιρο. :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλα σε αυτο εχεις δικιο.
αλλα την πρωτη πουτσα πρεπει να την φανε οι εχθροι που βρισκοντε ηδη μεσα στην ελλαδα εδω και καιρο. :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

χρόνια τώρα το ίδιο παραμύθι και μια ζωή λαδι τη βγάζουνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom