You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελλαδα η πιο ομορφη χωρα του κοσμου .
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nukteros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 210
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Όταν ο Θεός μοίραζε τον κόσμο, είπε σε όλους τους λαούς που είχε φτιάξει να περάσουν μέσα στη βδομάδα να διαλέξουν μια χώρα να κατοικήσουν.
“Δέχομαι μέχρι το Σαββάτο” τους ξεκαθάρισε. “Την Κυριακή θα ξεκουράζομαι”.
Δευτέρα πρωί έτρεξαν και στήθηκαν στην ουρά οι Γερμανοί. Την πρώτη μέρα της προθεσμίας. Κι έτσι τους έδωσε μια ωραία και μεγάλη χώρα στην καρδιά της Ευρώπης.
Μετά από λίγο ήρθαν οι Κινέζοι. Ομοιόμορφα ντυμένοι και σε παράταξη. Ήταν μπόλικοι και τους έδωσε την Κίνα.
Την Τρίτη οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Άγγλοι, οι Πορτογάλοι, οι Σουηδοί, οι Αμερικάνοι, οι Καναδοί. Πήραν όλοι από μια χώρα.
Τετάρτη όλοι οι Αφρικανοί με τα πολύχρωμα ρούχα τους. Τους έδωσε ολόκληρη την όμορφη Αφρική και τους είπε να τη μοιραστούν.
Την Πέμπτη πήγαν οι Aβορίγινες. Τους έδωσε την Αυστραλία.
Την Παρασκευή, αφού τέλειωσαν με τη γραφειοκρατία, πήγαν οι Ρώσοι. Αφού είδαν τι πήραν οι άλλοι, συμφωνήσαν και πήραν την παγωμένη αλλά πανέμορφη Ρωσία.
Το Σαββάτο ήρθαν όλες οι υπόλοιπες φυλές και έθνη και πήραν ό,τι περίσσεψε.
Το Σάββατο βράδυ, αργά, έφτασαν οι Τσιγγάνοι με όλα τους τα παιδιά. Ο Θεός τους είπε ότι άργησαν πολύ και δεν είχε μείνει τίποτα. Ήταν και πολλοί, που να τους βάλει; Παρ’ όλα αυτά, επειδή ήταν μέσα στην προθεσμία, τους επέτρεψε να πάνε σε όποια χώρα θέλουν και να μείνουν με τους κατοίκους της. Κι έτσι απλώθηκαν παντού.
Την Κυριακή ο Θεός κάθισε να αναπαυθεί ευχαριστημένος. Κατά το απογευματάκι βλέπει έξω από την πόρτα του ένα πλήθος να φωνάζει να του ανοίξουν! Ήταν οι Έλληνες, ως συνήθως εκπρόθεσμοι και μόλις μπήκαν άρχισαν τα παρακάλια:
- Ανοιξε Θεούλη μου, σε παρακαλούμε, θέλουμε κι εμείς μια πατρίδα.
- Τι θέλετε εδώ παιδιά? Δεν είπαμε ότι την Κυριακή ξεκουράζομαι?
- Το ξέρουμε Θεούλη μου, αλλά μπερδέψαμε τις ημερομηνίες. Μη μας αφήσεις σε παρακαλούμε χωρίς δική μας πατρίδα σαν τους τσιγγάνους… Είμαστε νοικοκυραίοι εμείς.
- Καλά βρε παιδιά, γιατί δεν ήρθατε νωρίτερα? Τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε σπιθαμή. Τα έχω μοιράσει όλα.
- Θεούλη μου, εμείς φταίμε, είδαμε ότι είχε πολύ χώρο κι είπαμε ότι θα περισσέψει και για μας. Και περιμέναμε να σπάσει λίγο ο κόσμος για να μην περιμένουμε στις ουρές… Έχουμε τόσα σπουδαία μυαλά, έχουμε πολλά να κάνουμε και να δώσουμε στον κόσμο… μη μας αφήσεις χωρίς Πατρίδα. Μπορεί να αργήσαμε, αλλά αν μας δώσεις κι εμάς, θα την υπερασπιζόμαστε με τη ζωή μας.
- Τι να σας πω ρε παιδιά? (είπε ο Θεός ξύνοντας το κεφάλι του). Κι εσείς παιδιά μου είστε και μάλιστα τα πιο έξυπνα, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει άλλος χώρος!
- Σε παρακαλούμε.
- Καλά. Τότε θα σας δώσω ένα μικρό κομματάκι που είχα κρατήσει για τον εαυτό μου (!!!)
“Δέχομαι μέχρι το Σαββάτο” τους ξεκαθάρισε. “Την Κυριακή θα ξεκουράζομαι”.
Δευτέρα πρωί έτρεξαν και στήθηκαν στην ουρά οι Γερμανοί. Την πρώτη μέρα της προθεσμίας. Κι έτσι τους έδωσε μια ωραία και μεγάλη χώρα στην καρδιά της Ευρώπης.
Μετά από λίγο ήρθαν οι Κινέζοι. Ομοιόμορφα ντυμένοι και σε παράταξη. Ήταν μπόλικοι και τους έδωσε την Κίνα.
Την Τρίτη οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Άγγλοι, οι Πορτογάλοι, οι Σουηδοί, οι Αμερικάνοι, οι Καναδοί. Πήραν όλοι από μια χώρα.
Τετάρτη όλοι οι Αφρικανοί με τα πολύχρωμα ρούχα τους. Τους έδωσε ολόκληρη την όμορφη Αφρική και τους είπε να τη μοιραστούν.
Την Πέμπτη πήγαν οι Aβορίγινες. Τους έδωσε την Αυστραλία.
Την Παρασκευή, αφού τέλειωσαν με τη γραφειοκρατία, πήγαν οι Ρώσοι. Αφού είδαν τι πήραν οι άλλοι, συμφωνήσαν και πήραν την παγωμένη αλλά πανέμορφη Ρωσία.
Το Σαββάτο ήρθαν όλες οι υπόλοιπες φυλές και έθνη και πήραν ό,τι περίσσεψε.
Το Σάββατο βράδυ, αργά, έφτασαν οι Τσιγγάνοι με όλα τους τα παιδιά. Ο Θεός τους είπε ότι άργησαν πολύ και δεν είχε μείνει τίποτα. Ήταν και πολλοί, που να τους βάλει; Παρ’ όλα αυτά, επειδή ήταν μέσα στην προθεσμία, τους επέτρεψε να πάνε σε όποια χώρα θέλουν και να μείνουν με τους κατοίκους της. Κι έτσι απλώθηκαν παντού.
Την Κυριακή ο Θεός κάθισε να αναπαυθεί ευχαριστημένος. Κατά το απογευματάκι βλέπει έξω από την πόρτα του ένα πλήθος να φωνάζει να του ανοίξουν! Ήταν οι Έλληνες, ως συνήθως εκπρόθεσμοι και μόλις μπήκαν άρχισαν τα παρακάλια:
- Ανοιξε Θεούλη μου, σε παρακαλούμε, θέλουμε κι εμείς μια πατρίδα.
- Τι θέλετε εδώ παιδιά? Δεν είπαμε ότι την Κυριακή ξεκουράζομαι?
- Το ξέρουμε Θεούλη μου, αλλά μπερδέψαμε τις ημερομηνίες. Μη μας αφήσεις σε παρακαλούμε χωρίς δική μας πατρίδα σαν τους τσιγγάνους… Είμαστε νοικοκυραίοι εμείς.
- Καλά βρε παιδιά, γιατί δεν ήρθατε νωρίτερα? Τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε σπιθαμή. Τα έχω μοιράσει όλα.
- Θεούλη μου, εμείς φταίμε, είδαμε ότι είχε πολύ χώρο κι είπαμε ότι θα περισσέψει και για μας. Και περιμέναμε να σπάσει λίγο ο κόσμος για να μην περιμένουμε στις ουρές… Έχουμε τόσα σπουδαία μυαλά, έχουμε πολλά να κάνουμε και να δώσουμε στον κόσμο… μη μας αφήσεις χωρίς Πατρίδα. Μπορεί να αργήσαμε, αλλά αν μας δώσεις κι εμάς, θα την υπερασπιζόμαστε με τη ζωή μας.
- Τι να σας πω ρε παιδιά? (είπε ο Θεός ξύνοντας το κεφάλι του). Κι εσείς παιδιά μου είστε και μάλιστα τα πιο έξυπνα, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει άλλος χώρος!
- Σε παρακαλούμε.
- Καλά. Τότε θα σας δώσω ένα μικρό κομματάκι που είχα κρατήσει για τον εαυτό μου (!!!)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.073
- Πόντοι
- 22.266
kalooooooooooooooooooooooooo αλλα δεν ξερω αν γελαμε σε αυτο το ανεκδοτο ή πρεπει να κλαψουμε
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δεν θελω να φανω αγενης προς το παιδι που ανοιξε το topic αλλα ειμαι 30 χρονων κ αυτο με την ομορφοτερη χωρα του κοσμου το ακουω πολλα χρονια απο τους ελληναραδες οι οποιοι βεβαια το πιο μακρινο ταξιδι που εχουν κανει ειναι το πολυ μεχρι τα καμμενα βουρλα...βρε παπαρες τριμαλακες εχετε παει σε ολο τον κοσμο η τουλαχιστον στα περισσοτερα μερη του πλανητη για να το πειτε αυτο??πειτε μια απο τις 20-30 ομορφοτερες χωρες..παει στον διαολο να το δεχτω..αλλα η ομορφοτερη..ημαρτον ρε μαλακες ημαρτον!!
Επισκέπτης
Η πιο όμορφη χώρα με τους πιο ηλίθιους κατοίκους,κρίμα για την χώρα.......
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.255
- Πόντοι
- 506
Τουλάχιστον την Ευρωπη την εχω γυρισει ολη Ανατολικη και Δυτικη , μια που το ανεφερες πες μας που ειναι πιο ομορφα για εσενα να κανουμε την συγκρισηΔεν θελω να φανω αγενης προς το παιδι που ανοιξε το topic αλλα ειμαι 30 χρονων κ αυτο με την ομορφοτερη χωρα του κοσμου το ακουω πολλα χρονια απο τους ελληναραδες οι οποιοι βεβαια το πιο μακρινο ταξιδι που εχουν κανει ειναι το πολυ μεχρι τα καμμενα βουρλα...βρε παπαρες τριμαλακες εχετε παει σε ολο τον κοσμο η τουλαχιστον στα περισσοτερα μερη του πλανητη για να το πειτε αυτο??πειτε μια απο τις 20-30 ομορφοτερες χωρες..παει στον διαολο να το δεχτω..αλλα η ομορφοτερη..ημαρτον ρε μαλακες ημαρτον!!
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Η πιο όμορφη χώρα με τους πιο ηλίθιους κατοίκους,κρίμα για την χώρα.......
τυπε σαν τον κιμων κουλουρη δεν εχει
Συνημμένα
Δεν θελω να φανω αγενης προς το παιδι που ανοιξε το topic αλλα ειμαι 30 χρονων κ αυτο με την ομορφοτερη χωρα του κοσμου το ακουω πολλα χρονια απο τους ελληναραδες οι οποιοι βεβαια το πιο μακρινο ταξιδι που εχουν κανει ειναι το πολυ μεχρι τα καμμενα βουρλα...βρε παπαρες τριμαλακες εχετε παει σε ολο τον κοσμο η τουλαχιστον στα περισσοτερα μερη του πλανητη για να το πειτε αυτο??πειτε μια απο τις 20-30 ομορφοτερες χωρες..παει στον διαολο να το δεχτω..αλλα η ομορφοτερη..ημαρτον ρε μαλακες ημαρτον!!
Εχεις δίκιο και επειδή ειλικρινά είχα τη τύχη στη ζωη μου να ταξιδέψω σε αρκετές χώρες, με αυτα που βλέπεις εξω χαζεύεις... και καθε φορα που επιστέφω με το αεροπλάνο πισω και αναγκάζομαι να κοιτάω γύρω μου και να συγκρίνω το τι εβλεπα.. με το τι βλέπω λες ΕΛΕΟΣ.. και αναρωτιέμαι.. Ειλικρινα τι ερχονται να δούνε στην ελλαδα; (μονο καλοπέραση αντε κ κανα νησί.. για καλοπέραση πάλι)
Κοιτα φιλε μου ξαναλεω δεν ηταν καποια μομφη για σενα..το εγραψα αλλωστε..εσυ εχεις ταξιδεψει σε διαφορα μερη κ μπραβο σου..ομως μαζι με σενα που ταξιδευεις θα το κανει καραμελα κ ο αλλος η ο παραλλος που δεν εχει παει πουθενα..παραδειγμα φιλος μου 35 χρονων που δεν εχει ταξιδεψει ΠΟΤΕ στην ζωη του παει στην κρητη(η οποια ειναι κλαση ετσι να μην παρεξηγηθουμε..φοβερο νησι)κ λεει τυφλα να εχει η καραιβικη..τωρα σ αυτον τι του λες??που μπορει να νομιζει κιολας οτι η καραιβικη ειναι χωρα...
Επισκέπτης
3 τον πουτσο κλαιγανε εισαι και εσυ και ο αλλος...Εχεις δίκιο και επειδή ειλικρινά είχα τη τύχη στη ζωη μου να ταξιδέψω σε αρκετές χώρες, με αυτα που βλέπεις εξω χαζεύεις... και καθε φορα που επιστέφω με το αεροπλάνο πισω και αναγκάζομαι να κοιτάω γύρω μου και να συγκρίνω το τι εβλεπα.. με το τι βλέπω λες ΕΛΕΟΣ.. και αναρωτιέμαι.. Ειλικρινα τι ερχονται να δούνε στην ελλαδα; (μονο καλοπέραση αντε κ κανα νησί.. για καλοπέραση πάλι)
Λοιπον μιλαμε για μια χωρα με 8 μηνες ηλιο, απεραντες παραλιες, μοναδικα τοπια, απιστευτη φυσικη ομορφια(Μετεωρα, Σαντορινι), ανεκτιμητους αρχαιολογικους τοπους και ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ενας παλιος γνωστος μου ειχε πει :Αυτό που έχω να πω είναι ότι ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου και αντί να νιώθουμε τυχεροί, την κατατρώμε μέχρι το μεδούλι.
"Η Ελλαδα ειναι ο τοπος που στο παρελθον εζησαν οι πιο μαγκες του πλανητη, ενω σημερα ζουν οι μεγαλυτεροι μ@λ@κες του πλανητη"........
Σωστο ή λάθος ? ? ?
Επισκέπτης
ΣωστοτατοΕνας παλις γνωστος ου ειχε πει :
"Η Ελλαδα ειναι ο τοπος που στο παρελθον εζησαν οι πιο μαγκες του πλανητη, ενω σημετρα ζουν οι μεγαλυτεροι μ@λ@κες του πλανητη"........
Σωστο ή λάθος ? ? ?
Νεφελινα πανε εξω οι ελληναραδες που σαλιαζουν συνεχεια για την ελλαδαρα...κ μενουν με ανοιχτο το στομα..γυρνανε πισω κ εχουν παθει πολιτισμικο σοκ...τι να πουνε οι πουθεναδες..για μενα κ μπορει να ακουγεται καπως κυνικο αλλα το πιστευω ακραδαντα η ελλαδα αν δεν ειχε τα νησια κ τον τουρισμο θα ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ σε επιπεδο ιδια με μποτσουανα καμποτζη βιετναμ κτλ...
Επισκέπτης
Ισχύει,η όποια παραγωγικότητα που άρχισε από το 50 και μετά όπου τελειώσαμε με τον εμφύλιο κράτησε μέχρι το 80,από το 80 και μετά βγήκε ο -σκατά στον τάφο του- Ανδρέας και τερματίστηκε άδοξα,από τότε μόνο καταναλωτές και όχι παραγωγοί.Νεφελινα πανε εξω οι ελληναραδες που σαλιαζουν συνεχεια για την ελλαδαρα...κ μενουν με ανοιχτο το στομα..γυρνανε πισω κ εχουν παθει πολιτισμικο σοκ...τι να πουνε οι πουθεναδες..για μενα κ μπορει να ακουγεται καπως κυνικο αλλα το πιστευω ακραδαντα η ελλαδα αν δεν ειχε τα νησια κ τον τουρισμο θα ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ σε επιπεδο ιδια με μποτσουανα καμποτζη βιετναμ κτλ...
Επισκέπτης
αν δεν ειχε τα νησια, αν δεν ειχε τα αρχαια, αν δεν ειχε την φυση, τα χωρια, τα βουνα και τις παραλιες σε 20΄ αποσταση απο το κεντρο της πρωτευουσας θα ησουν σε αλλη χωρα τυπεΝεφελινα πανε εξω οι ελληναραδες που σαλιαζουν συνεχεια για την ελλαδαρα...κ μενουν με ανοιχτο το στομα..γυρνανε πισω κ εχουν παθει πολιτισμικο σοκ...τι να πουνε οι πουθεναδες..για μενα κ μπορει να ακουγεται καπως κυνικο αλλα το πιστευω ακραδαντα η ελλαδα αν δεν ειχε τα νησια κ τον τουρισμο θα ηταν ΑΚΡΙΒΩΣ σε επιπεδο ιδια με μποτσουανα καμποτζη βιετναμ κτλ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 5K