Νέα

Ελλάδα , η χώρα της μαλακίας , της σαπίλας και της εκμετάλλευσης .

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papaflik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1

Το παρακάτω βίντεο τα λέει όλα....... :headbang: :headbang:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Είναι αισχρό που και αυτόν και άλλους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες τους γελιοποιούν και τους αποτρελαίνουν με στόχο την τηλεθέαση.Αν θέλει η Ανίτα να τους βοηθήσει όπως λεει ότι κάνει ας του έχει στην εκπομπή,όχι αν τραγουδάνε ή να παίζουν θέατρο αλλά σε άλλο πόστο ώστε να χουν 1 μισθό.Αν και αυτός ο άνθρωπος αποτρελαθεί και χτύπα ξύλο αυτοκτονήσει ή κάνει άλλο κακό ποιος εισαγγελέας θα παέι μέσα την πούστρα την Πάνια;Έλεος!

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
10000000000000000000000000000000000 φορες καλυτερα να ψηφισω κατμαν παρα ρουσσο και βοουλγαρακη και το καθε μαλακα.και μην ξεχνας οτι ο κατμαν εινια αυτη τη στιγμη ο καταλληλος για να εκπροσωπηση την ελλαδα,στην ευρωπη.αφου ξερουν και αυτοι τι γινετε εδω.
γιαυτο εγω ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΤΜΑΝ ΔΑΓΚΩΤΟ.

OP
OP
P

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
10000000000000000000000000000000000 φορες καλυτερα να ψηφισω κατμαν παρα ρουσσο και βοουλγαρακη και το καθε μαλακα.και μην ξεχνας οτι ο κατμαν εινια αυτη τη στιγμη ο καταλληλος για να εκπροσωπηση την ελλαδα,στην ευρωπη.αφου ξερουν και αυτοι τι γινετε εδω.
γιαυτο εγω ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΤΜΑΝ ΔΑΓΚΩΤΟ.

προσωπικά δεν με εκφράζει κανένας για αυτό και θα απέχω....αλλά τον εκμεταλλεύεσαι ένα νοητικά καθυστερημένο για να πάρεις 2 -3 ψήφους παραπάνω το θεωρώ μαλακία......

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Εχεις δικιο φιλε kosta ως προς το οτι δεν θα πρεπε να αντλουν και να χρησιμοποιουν την αδυναμια του καθενος ανθρωπου και ποσο μαλλον ανθρωπων που ειναι ιδιαιτεροι-με ειδικες αναγκες.
Δεν θελει και πολυ να τρελαθει ο ανθρωπος..

Απο κει και περα,

κατα την γνωμη μου γελοιοι ειναι οσοι ασχολουντε ενεργα με τα κομματα..

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Εχεις δικιο φιλε kosta ως προς το οτι δεν θα πρεπε να αντλουν την αδυναμια του καθενος ανθρωπου και ποσο μαλλον ανθρωπων που ειναι ιδιαιτεροι-με ειδικες αναγκες.
Δεν θελει και πολυ να τρελαθει ο ανθρωπος..

Απο κει και περα,

κατα την γνωμη μου γελοιοι ειναι οσοι ασχολουντε ενεργα με την πολιτικη..

έχω την εντύπωση ότι ήθελες να πεις γελοίοι είναι αυτοί που ασχολούνται με τα κόμματα στην Ελλάδα... η πολιτική είναι κάτι πολύ σοβαρό... δυστυχώς στην σύγχρονη Ελλάδα στα μάτια του κόσμου την εκπροσωπούν ο κωστικας με την παρέα του και ο γιωρίκας με την δικιά του παρέα... αυτούς θέλουμε αυτούς έχουμε όμως..

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
έχω την εντύπωση ότι ήθελες να πεις γελοίοι είναι αυτοί που ασχολούνται με τα κόμματα στην Ελλάδα... η πολιτική είναι κάτι πολύ σοβαρό... δυστυχώς στην σύγχρονη Ελλάδα στα μάτια του κόσμου την εκπροσωπούν ο κωστικας με την παρέα του και ο γιωρίκας με την δικιά του παρέα... αυτούς θέλουμε αυτούς έχουμε όμως..
Αυτο εννουσα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εδώ φαίνεται ότι ο έλληνας πηγαίνει και ψηφίζει με το ίδιο χέρι που τραβάει παχιές  :jerking:

υμνήστε το κατέλη,

αποθεώστε τον βεργη, ίσα ίσα να βάλει μερικά ονόματα στο ψηφοδέλτιο για να πάρει τα λεφτά της προεκλογικής εκστρατίας και να φυτέψει καμιά βίλα σε κανένα βουνό ή νησί.

ααα ρεεε ανθρωπάκια της δεκάρας, μόνο τα παρατράγουδα της πάνιας και τις μεσημεριανές της τατιάνας και της λαμπίρης μπορείτε να παρακολουθήσετε γι' αυτό πάμε καταδιαόλου.

όπως θα το ρίξετε στην κάλπη, να γυρίσει το χέρι και να σας μπει στον κώλο και να ψοφίσετε.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
προσωπικά δεν με εκφράζει κανένας για αυτό και θα απέχω....αλλά τον εκμεταλλεύεσαι ένα νοητικά καθυστερημένο για να πάρεις 2 -3 ψήφους παραπάνω το θεωρώ μαλακία......

Προσωπικα πιστέυω ότι δεν φταίει ουτε ο ΚΑΤΜΑΝ ουτε ο Βεργής..Αυτά είναι τα παρατράγουδα απο την πολιτική γραμμη που ακολουθεί τα τελευταία 15 χρόνια περίπου ο εκάστοτε Πρωθυπουργός..

Και εδώ που φτάσαμε είναι όλα θέμα δράσης αντίδρασης..Είχε δίκιο ο Νευτωνας.

Αν δεν διεσύραν την Ελλάδα το Πασοκ και η ΝΔ δεν θα ξεκίναγε ο Καρατζαφέρης να βάλει στο ψηφοδέλτιο του άτομα που δεν είχαν σχέση με τα κοινά και δεν θα φτάναμε να βάλει ο Βεργής άτομα με αυτισμό.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Προσωπικα πιστέυω ότι δεν φταίει ουτε ο ΚΑΤΜΑΝ ουτε ο Βεργής..Αυτά είναι τα παρατράγουδα απο την πολιτική γραμμη που ακολουθεί τα τελευταία 15 χρόνια περίπου ο εκάστοτε Πρωθυπουργός..

Και εδώ που φτάσαμε είναι όλα θέμα δράσης αντίδρασης..Είχε δίκιο ο Νευτωνας.

Αν δεν διεσύραν την Ελλάδα το Πασοκ και η ΝΔ δεν θα ξεκίναγε ο Καρατζαφέρης να βάλει στο ψηφοδέλτιο του άτομα που δεν είχαν σχέση με τα κοινά και δεν θα φτάναμε να βάλει ο Βεργής άτομα με αυτισμό.

Ο Βεργής να ξέρεις έχει φράγκα και δεν είναι τρελός,το παίζει.Όσο για τον Καρατζαφέρη μεγάλος καραγκιόζης!Εδώ είχα δει σε video στο youtube που την επέτειο του Πολυτεχνείου κάποιος έστειλε στην εκπομπή του για την επέτειο και είπε ο φασίστας "Κάποιοι μου λένε ότι γιορτάζουμε,δεν θυμάμαι αν χουμε καμια γιορτή!!" και συνέχισε να λέει ότι έγιναν εργα επί χούντας και σύνταγμα!!Εδώ άλλη μέρα είχε επίτιμο προσκεκλημένο τον Πατακό και μαζί λέγαν για τα καλά της Χούντας

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Πάντος επι της χούντας έγιναν έργα...!!!Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ  τα υπόλοιπα μην παρεξηγηθω..Πάντος φίλε Κώστα είναι μια κουβέντα που θέλει πολύ χρόνο και πολύ νερό και δεν είναι ουτε ώρα ούτε μέρος για να την κανουμε

istorieskavlas

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι όπως η πολιτική κοροιδεύει τον κόσμο ,ήρθε η ώρα ο κόσμος να κοροιδέψει την πολιτική ..

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
νομίζω ότι η πλήρης απαξιωση απεναντι στην κρατικη συμπεριφορα συνολικά θα είναι όταν συνειδητοποιημενοι πολίτες όταν χρειαστει κάποια φορά  π.χ. να πληρωσουν είτε καποιο βαρυ φόρο , είτε κανα άδικο πρόστιμο , ή κάτι χοντρό που τους αδικεί αρχίσουν (έστω όσοι έχουν τα κότσια) και αρχίζουν και τραβανε ολόκληρη τη χώρα σε κανα Ευρωπαικο δικαστήριο με επιχειρήματα του στυλ...= ΤΙ? θες προστιμο? θές να πληρώσω? τα @@@ θα πάρετε...!!παρτε τα απο τους  κουμπαρους!! παμε να δουμε τι παιρνουν οι βουλευτες και οι υπουργοι ! και νομιζω ότι πλησιαζει η ώρα που απλός κοσμακης θα τραβαει ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ  αφου εδω θα θεωρείται θύμα !!!! :headbang: :headbang:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
νομίζω ότι η πλήρης απαξιωση απεναντι στην κρατικη συμπεριφορα συνολικά θα είναι όταν συνειδητοποιημενοι πολίτες όταν χρειαστει κάποια φορά  π.χ. να πληρωσουν είτε καποιο βαρυ φόρο , είτε κανα άδικο πρόστιμο , ή κάτι χοντρό που τους αδικεί αρχίσουν (έστω όσοι έχουν τα κότσια) και αρχίζουν και τραβανε ολόκληρη τη χώρα σε κανα Ευρωπαικο δικαστήριο με επιχειρήματα του στυλ...= ΤΙ? θες προστιμο? θές να πληρώσω? τα @@@ θα πάρετε...!!παρτε τα απο τους  κουμπαρους!! παμε να δουμε τι παιρνουν οι βουλευτες και οι υπουργοι ! και νομιζω ότι πλησιαζει η ώρα που απλός κοσμακης θα τραβαει ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ  αφου εδω θα θεωρείται θύμα !!!! :headbang: :headbang:

σε αυτή τη λογική έχουν την δυνατότητα να κινηθούν μόνο όσοι έχουν την δυνατότητα είτε οι ίδιοι είτε τα παιδιά τους να αλλάξουν χώρα διαμονής... σε φάση δεν πληρώνω φόρους και κινούμαι στην λογική τοπυ λαμόγιου αφού αυτό θα βουλιάξει ένα καράβι την στιγμή που εγώ δεν θα είμαι μέσα... αυτό που λες δεν νομίζω ότι θα ενοχλούσε τους πολιτικούς μας... δεν ξέρω αν το χετε καταλάβει αλλά αυτοί θέλουν απλά να μπορούν να την κάνουν από το καράβι όταν βουλιάξει... και προσπαθούν να έχουν φάει όσα πιο πολλά μπορούν μέχρι τότε ώστε να είναι σίγουροι..

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
αυτό που λες δεν νομίζω ότι θα ενοχλούσε τους πολιτικούς μας... δεν ξέρω αν το χετε καταλάβει αλλά αυτοί θέλουν απλά να ρούν να την κάνουν από το καράβι όταν βουλιάξει... και προσπαθούν να έχουν φάει όσα πιο πολλά μπορούν μέχρι τότε ώστε να είναι σίγουροι..

Το καράβι έχει μπατάρει ήδη και βάζει ασταμάτητα νερά. Σε αυτή τη φάση οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί (και αρκετοί ΄Ελληνες πολίτες, που "εικόνα τους είναι και τους μοιάζουν") αρπάζουν άπληστα ότι μπορούν από τις διάφορες "καμπίνες" της χώρας για να την κοπανήσουνε με τις προνομιούχες λέμβους που έχουν εξασφαλίσει από το καράβι λίγο πριν τους ρουφήξει η δίνη της βύθισης του στη θάλασσα.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Είναι αισχρό που και αυτόν και άλλους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες τους γελιοποιούν και τους αποτρελαίνουν με στόχο την τηλεθέαση.Αν θέλει η Ανίτα να τους βοηθήσει όπως λεει ότι κάνει ας του έχει στην εκπομπή,όχι αν τραγουδάνε ή να παίζουν θέατρο αλλά σε άλλο πόστο ώστε να χουν 1 μισθό.Αν και αυτός ο άνθρωπος αποτρελαθεί και χτύπα ξύλο αυτοκτονήσει ή κάνει άλλο κακό ποιος εισαγγελέας θα παέι μέσα την πούστρα την Πάνια;Έλεος!

Και εισαγγελέας να βρεθεί να πάει μέσα την πούστρα την Πάνια ποιος εισαγγελεας θα πάει μέσα τις εκατοντάδες χιλιάδες τους πούστηδες και τις πούστρες που βλέπουν την εκπομπή της Πανιας (που έχει μεγάλη θεαματικότητα) και γελάνε σε βάρος ανάπηρων ανθρώπων; Το θέμα μας δεν είναι τόσο το γιατί υπάρχει η πούστρα η Πάνια αλλά το γιατί υπάρχουν τόσες εκατοντάδες χιλιάδες πούστηδες και πούστρες στην κοινωνία μας που διασκεδάζουν γινόμενοι μάρτυρες στον εξευτελισμό αναπήρων ανθρώπων στην εκπομπή της Πάνιας!

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και εισαγγελέας να βρεθεί να πάει μέσα την πούστρα την Πάνια ποιος εισαγγελεας θα πάει μέσα τις εκατοντάδες χιλιάδες τους πούστηδες και τις πούστρες που βλέπουν την εκπομπή της Πανιας (που έχει μεγάλη θεαματικότητα) και γελάνε σε βάρος ανάπηρων ανθρώπων; Το θέμα μας δεν είναι τόσο το γιατί υπάρχει η πούσταρα η Πάνια αλλά το γιατί υπάρχουν τόσες εκατοντάδες χιλιάδες πούστηδες και πούστρες στην κοινωνία μας που διασκεδάζουν γινόμενοι μάρτυρες στον εξευτελισμό αναπήρων ανθρώπων στην εκπομπή της Πάνιας!
φιλε εχεις δικιο.αλλα μην ξεχνας και οτι η μοναξια δεν παλευετε με τιποτα.και οι περισσοτεροι στην πανια ειναι μοναχικοι ανθρωποι που θελουν παρεα.αυτο ειναι που εκμεταλευεται αυτη η τσουλα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και εισαγγελέας να βρεθεί να πάει μέσα την πούστρα την Πάνια ποιος εισαγγελεας θα πάει μέσα τις εκατοντάδες χιλιάδες τους πούστηδες και τις πούστρες που βλέπουν την εκπομπή της Πανιας (που έχει μεγάλη θεαματικότητα) και γελάνε σε βάρος ανάπηρων ανθρώπων; Το θέμα μας δεν είναι τόσο το γιατί υπάρχει η πούστρα η Πάνια αλλά το γιατί υπάρχουν τόσες εκατοντάδες χιλιάδες πούστηδες και πούστρες στην κοινωνία μας που διασκεδάζουν γινόμενοι μάρτυρες στον εξευτελισμό αναπήρων ανθρώπων στην εκπομπή της Πάνιας!
Είσαι πολύ σωστός. Το μερίδιο ευθύνης των τηλεθεατών είναι πολύ μεγαλύτερο. Είναι τραγικό να σπας πλάκα με την δυστυχία του άλλου

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Το καράβι έχει μπατάρει ήδη και βάζει ασταμάτητα νερά. Σε αυτή τη φάση οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί (και αρκετοί ΄Ελληνες πολίτες, που "εικόνα τους είναι και τους μοιάζουν") αρπάζουν άπληστα ότι μπορούν από τις διάφορες "καμπίνες" της χώρας για να την κοπανήσουνε με τις προνομιούχες λέμβους που έχουν εξασφαλίσει από το καράβι λίγο πριν τους ρουφήξει η δίνη της βύθισης του στη θάλασσα.

αυτό ακριβώς λέω

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
λεμε ότι πλησιαζει η στιγμή που και ο απλός πολίτης (τωρα το κανουν μόνο καποιοι ...''σκληροι΄΄ ) την κρατικη υπηρεσια, τον δημόσιο Υπαλληλο, το δημόσιο θεσμό και τον εκπρόσωπο του θα τον αντιμετωπίζει ως ενα μαγαζι που θέλει απ αυτον να κονομήσει...
και πχ θα λεει ο πολιτης.. σε ενα αστυνομικο...΄΄ φερε μου τωρα το Διοικητη σου μη γινουμε κωλος... ή...Τι? φορος?  ασε ρε! παρτα απ τους κουμπαρους μη βγαλω στη Χαγη τον ταδε νομο αντισυνταγματικο κοκ κοκ...χωρις πατο και συνεχεια..
αλλα με επιχειρήματα ε? και νομικη προστασια.... :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom