Νέα

Ελλάδα η χώρα της ανωμαλίας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nick07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

morning_defender

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2007
Κριτικές
3
Like
27
Πόντοι
1

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Από google trends είμαστε πρώτοι παγκοσμίως στις αναζητήσεις των λέξεων strapon, transexual, orgy, "foot fetish".

Δείτε και μόνοι σας:

Απο πότε το να έχει κάποιος φετίχ είναι ανώμαλος?
Απο πότε οι σεξουαλικές μας προτιμήσεις χαρακτηρίζονται ομαλές ή ανώμαλες?
Διαινωζοντας τα στερεότυπα και τα ταμπού δεν πετυχαίνεις απολύτως τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα.
Καλό είναι που εμείς οι έλληνες αναζητούμε έναν εναλλακτικό τρόπο ερωτικής ζωής, ακόμα κι αν αυτό δεν αντιπροσωπευεται απο αναζητήσεις στο google.
Όπως κι αν έχει, δεν βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους, προσωπικότητες και προτιμήσεις.
Το τι είναι ανώμαλο ή ομαλό συνδέεται με το τι μας έχουν διδάξει εκκλησία, πατρίδα και λοιπά κατάλοιπα του βυζαντίου.
Πριν κάποιους αιώνες και η πίπα ήταν ανωμαλία και ταμπού.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Στις αναζητήσεις είμαστε πρώτοι, σίγουρα. Επίσης στη :jerking: πρέπει να είμαστε σταθερά στους 2 πρώτους.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.273
Πόντοι
506
Από google trends είμαστε πρώτοι παγκοσμίως στις αναζητήσεις των λέξεων strapon, transexual, orgy, "foot fetish".

Δείτε και μόνοι σας:

Ακριβώς. Όποιος δεν έχει αναζητά. Αν είμαστε εμείς ανώμαλοι, σκέψου τι πρέπει να πεις για Ολλανδούς, Γερμανούς κτλ. που έχουν τα διάφορα "παράξενα" ψωμοτύρι...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Ολλανδοι και γερμανοι τα παραδεχονται και εχουν και μαγαζια για διαφορα τετοια.... εδω ολοι γουσταρουμε και κανεις δεν μιλαει.....

OP
OP
nick07

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ακριβώς. Όποιος δεν έχει αναζητά. Αν είμαστε εμείς ανώμαλοι, σκέψου τι πρέπει να πεις για Ολλανδούς, Γερμανούς κτλ. που έχουν τα διάφορα "παράξενα" ψωμοτύρι...

Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη απ' ότι φαίνεται. Τουλάχιστον δεν είμαστε οπαδοί του "skat" και του animal "sex". (Δανία και Πακιστάν αντίστοιχα παίρνουν την πρωτιά σε αυτά).

Το mouni που λέει ο άλλος παραπάνω έχει μεγάλη ζήτηση στην Ξάνθη.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Απο πότε το να έχει κάποιος φετίχ είναι ανώμαλος?
Απο πότε οι σεξουαλικές μας προτιμήσεις χαρακτηρίζονται ομαλές ή ανώμαλες?
Διαινωζοντας τα στερεότυπα και τα ταμπού δεν πετυχαίνεις απολύτως τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα.
Καλό είναι που εμείς οι έλληνες αναζητούμε έναν εναλλακτικό τρόπο ερωτικής ζωής, ακόμα κι αν αυτό δεν αντιπροσωπευεται απο αναζητήσεις στο google.
Όπως κι αν έχει, δεν βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους, προσωπικότητες και προτιμήσεις.
Το τι είναι ανώμαλο ή ομαλό συνδέεται με το τι μας έχουν διδάξει εκκλησία, πατρίδα και λοιπά κατάλοιπα του βυζαντίου.
Πριν κάποιους αιώνες και η πίπα ήταν ανωμαλία και ταμπού.

Καθε τι μη φυσιολογικο ειναι ανωμαλια.
Παρτο χαμπαρι! Εισαι πολυ νεα για να εκφερεις αποψη!  :birdman:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ νομίζω οτι είναι μαλακία να ασχολούμαστε με τέτοιες μελέτες. Τι έδειξε το google ή τι έδειξε η τάδε έρευνα. Και στην τελική, γούστο μας και καμάρι μας!! Οποιος γουστάρει δονητές μαγκία του! Είναι και στα γονίδια μας λόγω αρχαίας Ελλάδας! Άλλωστε όλοι ξέρουμε για ποιούς έρχονται οι πουτάνες της ευρώπης (Αγγλίδες) κάθε καλοκαίρι.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Καθε τι μη φυσιολογικο ειναι ανωμαλια.
Παρτο χαμπαρι! Εισαι πολυ νεα για να εκφερεις αποψη!  :birdman:

περίμενε. Προσδιόρησε μου το τι είναι φυσιολογικό. Προσωπικά θεωρώ ανωμαλούς όσους γαμάνε παιδιά και ζώα. Αυτοί είναι για σκότωμα. Οι υπόλοιποι, εφόσον απολαμβάνουν κάτι ιδιαίτερο στο σέξ, τότε ας το κάνουν. Αυτοί που το καταφέρνουν σίγουρα έχουν μια πιο απολαυστική σεξουαλική ζωή απο τους υπολοίπους!

quadramillioni

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Στα δικά σου μπορεί, μιας και μπορεί να μην είναι ελληνικά. Άμα ψάξουμε μπορεί να βγαίνουμε πρώτοι και αλλού

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αφου εχουμε καταντησει να εχουμε πιο πολλους πουστηδες απο τους αντρες μετα πως να μην ημαστε πρωτη στην ανωμαλια?

ασε και το αλλο,αμα ψαξετε στο γιου τιουμπ για μια παλια εκπομπη του μαστορακη στο αλτερ στην οποια ειχε φιλοξενησει κατι τραβεστι που κανουν πιατσα αθηνα και ελεγαν οτι οι πελατες που τις επερναν οι πιο πολλοι δεν ηθελαν να γαμισουν αλλα να γαμιθουν!!!το ιδιο ειχε πει και η αλομα η μεγαλητερη τραβεστι οταν εδινε συνεντευξη στο ερωτοδικιο.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
περίμενε. Προσδιόρησε μου το τι είναι φυσιολογικό. Προσωπικά θεωρώ ανωμαλούς όσους γαμάνε παιδιά και ζώα. Αυτοί είναι για σκότωμα. Οι υπόλοιποι, εφόσον απολαμβάνουν κάτι ιδιαίτερο στο σέξ, τότε ας το κάνουν. Αυτοί που το καταφέρνουν σίγουρα έχουν μια πιο απολαυστική σεξουαλική ζωή απο τους υπολοίπους!

Kαλα. Εσυ το πηγες εντελως στα ακρα! Τα ξεπερασες κι ολας.  :headbang:

Λοιπον να σου πω.  :sunglasses:
Δεν κατεκρεινα τετοιου ειδους φετιχ (strap-on κτλ). Απλα λεω πως ειναι ανωμαλο κατι τετοιο!  ;)
Πως να το κανουμε τωρα δηλαδη!  :dunno:

Ειναι ανωμαλο κατι τετοιο αλλα αφου την βρισκει ο αλλος μαγκια του.
Να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.  ;)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
αφου εχουμε καταντησει να εχουμε πιο πολλους πουστηδες απο τους αντρες μετα πως να μην ημαστε πρωτη στην ανωμαλια?

ασε και το αλλο,αμα ψαξετε στο γιου τιουμπ για μια παλια εκπομπη του μαστορακη στο αλτερ στην οποια ειχε φιλοξενησει κατι τραβεστι που κανουν πιατσα αθηνα και ελεγαν οτι οι πελατες που τις επερναν οι πιο πολλοι δεν ηθελαν να γαμισουν αλλα να γαμιθουν!!!το ιδιο ειχε πει και η αλομα η μεγαλητερη τραβεστι οταν εδινε συνεντευξη στο ερωτοδικιο.

Δέν έχεις άδικο σε αυτό που λές, αλλα μήν ξέχνας οτι πάντα συνέβαινε σε χώρες με συντηριτική κοινωνία. Ένας απο τους λόγους είναι οτι πολλά απο αυτά τα άτομα λόγω της σεξουαλικής καταπίεσης που δέχονται απο οικογένεια και κοινωνία ("ο πουτσαράς ο γιός μου", "πότε θα βρείς καμμιά γκόμενα;", "έχεις γίνει 18 και δεν έχεις καμμία γκόμενα; εγώ στην ηλικία σου είχα δέκα", "ρε μαλάκα γαμάς τίποτα; Εγώ που λές δεν προλαβαίνω να τον χώσω!" κ.α.) το βλέπουν αυτό σαν μια μορφή επανάστασης και σεξουαλικής απελευθέρωσης, άσχετα αν είχαν ποτέ τέτοιες τάσεις.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δέν έχεις άδικο σε αυτό που λές, αλλα μήν ξέχνας οτι πάντα συνέβαινε σε χώρες με συντηριτική κοινωνία. Ένας απο τους λόγους είναι οτι πολλά απο αυτά τα άτομα λόγω της σεξουαλικής καταπίεσης που δέχονται απο οικογένεια και κοινωνία ("ο πουτσαράς ο γιός μου", "πότε θα βρείς καμμιά γκόμενα;", "έχεις γίνει 18 και δεν έχεις καμμία γκόμενα; εγώ στην ηλικία σου είχα δέκα", "ρε μαλάκα γαμάς τίποτα; Εγώ που λές δεν προλαβαίνω να τον χώσω!" κ.α.) το βλέπουν αυτό σαν μια μορφή επανάστασης και σεξουαλικής απελευθέρωσης, άσχετα αν είχαν ποτέ τέτοιες τάσεις.
τι ειδους επαναστασης?
μονο η επανασταση του κολου θα μπορουσε να ονομαστει!!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
εγώ νομίζω οτι είναι μαλακία να ασχολούμαστε με τέτοιες μελέτες. Τι έδειξε το google ή τι έδειξε η τάδε έρευνα. Και στην τελική, γούστο μας και καμάρι μας!! Οποιος γουστάρει δονητές μαγκία του! Είναι και στα γονίδια μας λόγω αρχαίας Ελλάδας! Άλλωστε όλοι ξέρουμε για ποιούς έρχονται οι πουτάνες της ευρώπης (Αγγλίδες) κάθε καλοκαίρι.

Δεν νομίζω φίλε να έχει μεγάλη σχέση ο σημερινός Έλληνας με τον αρχαίο. Για να αντιστρέψω την έρευνα, βάζοντας λέξεις - κλειδιά όπως "Philosophy", "Sokrates", "Plato" στο google trends βλέπουμε την Ελλάδα να απουσιάζει πανηγυρικά (ενώ σε ότι έχει να κάνει με το σεξ είναι κορυφαία, μαζί με Τουρκία κ.λ.π.). Κάτι λέει και αυτό για το πόσο σχέση έχουμε με τους αρχαίους Έλληνες.....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
κατα κάποιο τρόπο είναι
σκέψου και εσύ οτι αν άκουγες 24/7 όλους να σου τα πρήζουν για να βρείς γκόμενα, για να γαμάς, και συνειδητοποιείς οτι η κοινωνία σε θέλει να βρείς μια γυναίκα και να κάνεις παιδιά, όχι γιατι το θέλεις εσύ αλλα γιατι "πρέπει", τότε ο μόνος τροπος για να τους πάς κόντρα (έστω και στα κρυφά για ψυχολογικούς λόγους) είναι να κάνεις κάτι μή-κοινωνικά αποδεχτό. Κάτι που ξέρεις οτι αν το μάθαιναν όλοι θα φρίκαραν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom