Νέα

Ελλάδα η χώρα της ανωμαλίας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nick07
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δέν έχεις άδικο σε αυτό που λές, αλλα μήν ξέχνας οτι πάντα συνέβαινε σε χώρες με συντηριτική κοινωνία. Ένας απο τους λόγους είναι οτι πολλά απο αυτά τα άτομα λόγω της σεξουαλικής καταπίεσης που δέχονται απο οικογένεια και κοινωνία ("ο πουτσαράς ο γιός μου", "πότε θα βρείς καμμιά γκόμενα;", "έχεις γίνει 18 και δεν έχεις καμμία γκόμενα; εγώ στην ηλικία σου είχα δέκα", "ρε μαλάκα γαμάς τίποτα; Εγώ που λές δεν προλαβαίνω να τον χώσω!" κ.α.) το βλέπουν αυτό σαν μια μορφή επανάστασης και σεξουαλικής απελευθέρωσης, άσχετα αν είχαν ποτέ τέτοιες τάσεις.

Μεγα λαθος. Γι'αυτο τον λογο υπαρχουν τα μπουρδελα.

....και η απαντηση που θα ακολουθησει..... "Ναι μπαμπα βρηκα" 10.000 πουτανες! Σιγα μην κατσω να γαμησω τη (τυχαιο ονομα) Μαρια την συμμαθητρια μου που ειναι Τσουλακι του κερατα"!!!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μεγα λαθος. Γι'αυτο τον λογο υπαρχουν τα μπουρδελα.

....και η απαντηση που θα ακολουθησει..... "Ναι μπαμπα βρηκα" 10.000 πουτανες! Σιγα μην κατσω να γαμησω τη (τυχαιο ονομα) Μαρια την συμμαθητρια μου που ειναι Τσουλακι του κερατα"!!!
σωστος ο φιλος!εξω ειναι γεματο μπουρδελα και δεν ξερω κανεναν να καταπιεζεται για να γαμισει...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
περίμενε. Εγώ δεν είπα οτι κάποιος καταπιέζεται για να ρίξει ένα πούτσο (αν και πολλά παιδιά της επαρχίας νομίζω οτι έχουν ένα προβληματάκι). Πολλοί όμως (μεταξύ αυτών και εγώ καθώς και αρκετά άτομα που ξέρω) έχουν μεγάλο πρόβλημα στο να κάνουν μια σχέση. Αυτο όμως που θέλω να πώ είναι οτι καποιός με προδιάθεση σε τέτοια πράγματα, όταν καταπιέζεται απο όλους μπουχτίζει κάποια στιγμή και κοιτάζει πως να ξεδώσει στα κρυφά.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
περίμενε. Εγώ δεν είπα οτι κάποιος καταπιέζεται για να ρίξει ένα πούτσο (αν και πολλά παιδιά της επαρχίας νομίζω οτι έχουν ένα προβληματάκι). Πολλοί όμως (μεταξύ αυτών και εγώ καθώς και αρκετά άτομα που ξέρω) έχουν μεγάλο πρόβλημα στο να κάνουν μια σχέση. Αυτο όμως που θέλω να πώ είναι οτι καποιός με προδιάθεση σε τέτοια πράγματα, όταν καταπιέζεται απο όλους μπουχτίζει κάποια στιγμή και κοιτάζει πως να ξεδώσει στα κρυφά.
γι αυτο λεμε υπαρχουν οι πουτανες.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οχι προβληματακι,ειναι μεγαλο το προβλημα στην επαρχια,οταν δεν γαμας πειραζει τον εγκεφαλο.
Οσο για το αλλο το μπουχτισμα που λες,το να ξεδωσει στα κρυφα δεν ειναι προβλημα,το να το γυρησει στο πετρελαιο ειναι προβλημα :uglystupid:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Περαστικα του τοτε!  :grin:

Οποιος δεν μπορει να δεχτει τους συγγενεις-φιλους-κυκλο του, ας το τριψει το Kerrygold λοιπον!!!  :dancing:
Εμεις θα τον δεχτουμε και ως πουστη... ουπς.... Entschuldigung (σορρυ στα αγγλικα) Λαθος λεξη!!!

Gay ηθελα να πω!  :P :idiot: :grin: :grin: :grin:

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
περίμενε. Προσδιόρησε μου το τι είναι φυσιολογικό. Προσωπικά θεωρώ ανωμαλούς όσους γαμάνε παιδιά και ζώα. Αυτοί είναι για σκότωμα. Οι υπόλοιποι, εφόσον απολαμβάνουν κάτι ιδιαίτερο στο σέξ, τότε ας το κάνουν. Αυτοί που το καταφέρνουν σίγουρα έχουν μια πιο απολαυστική σεξουαλική ζωή απο τους υπολοίπους!

+100000

OP
OP
nick07

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δέν έχεις άδικο σε αυτό που λές, αλλα μήν ξέχνας οτι πάντα συνέβαινε σε χώρες με συντηριτική κοινωνία. Ένας απο τους λόγους είναι οτι πολλά απο αυτά τα άτομα λόγω της σεξουαλικής καταπίεσης που δέχονται απο οικογένεια και κοινωνία ("ο πουτσαράς ο γιός μου", "πότε θα βρείς καμμιά γκόμενα;", "έχεις γίνει 18 και δεν έχεις καμμία γκόμενα; εγώ στην ηλικία σου είχα δέκα", "ρε μαλάκα γαμάς τίποτα; Εγώ που λές δεν προλαβαίνω να τον χώσω!" κ.α.) το βλέπουν αυτό σαν μια μορφή επανάστασης και σεξουαλικής απελευθέρωσης, άσχετα αν είχαν ποτέ τέτοιες τάσεις.

Δεν είναι ακριβώς συντηρητισμός το να πιέζεις το γιο σου να γαμήσει. Αλλά έστω ότι το απίστευτο για το μέγεθος της Ελλάδας ενδιαφέρον για ανώμαλο σεξ είναι προϊόν αντίδρασης στα συμβατικά σεξουαλικά πρότυπα. Μεσογειακές χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Πορτογαλία δεν έχουν παρόμοια νοοτροπία με εμάς σε αυτά τα θέματα; Γιατί εκεί δεν υπάρχει αντίστοιχο ενδιαφέρον;

Αναρωτιέμαι αν τελικά πηγή του προβλήματος δεν είναι η "μάτσο" κουλτούρα, αλλά ο συνεχής βομβαρδισμός και υπερκορεσμός με σεξουαλικά θέματα από τηλεόραση και περιοδικά. Δηλαδή μήπως σαν λαός έχουμε βαρεθεί το απλό σεξ και χρειαζόμαστε το κάτι άλλο για να τη βρούμε;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δεν είναι ακριβώς συντηρητισμός το να πιέζεις το γιο σου να γαμήσει. Αλλά έστω ότι το απίστευτο για το μέγεθος της Ελλάδας ενδιαφέρον για ανώμαλο σεξ είναι προϊόν αντίδρασης στα συμβατικά σεξουαλικά πρότυπα. Μεσογειακές χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Πορτογαλία δεν έχουν παρόμοια νοοτροπία με εμάς σε αυτά τα θέματα; Γιατί εκεί δεν υπάρχει αντίστοιχο ενδιαφέρον;

Αναρωτιέμαι αν τελικά πηγή του προβλήματος δεν είναι η "μάτσο" κουλτούρα, αλλά ο συνεχής βομβαρδισμός και υπερκορεσμός με σεξουαλικά θέματα από τηλεόραση και περιοδικά. Δηλαδή μήπως σαν λαός έχουμε βαρεθεί το απλό σεξ και χρειαζόμαστε το κάτι άλλο για να τη βρούμε;

γιατι νομίζεις οτι εκεί δεν γίνονται τα ίδια; Η στην Ιαπωνία ή και σε άλλες χώρες; Τα ίδια και χειρότερα...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Η Ελλαδα ειναι ανωμαλη χωρα αλλα οχι οπως το εννοεις εσυ.

Ειναι ανωμαλη χωρα ως προς τη λειτουργεια του ως κρατος.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Οι αποκλείνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση, αλλά με τη γενικότερη παιδεία και κουλτούρα ενός λαού.

Μη λέτε παρανοϊκά πράγματα....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.618
Πόντοι
22.785
Εγω παντως ετσι θελω να μα περνουνε............
γουσταρω τρελα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Συνημμένα

• vf0.jpg
    vf0.jpg
    146,2 KB · Εμφανίσεις: 30

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αν προσέξετε καλύτερα, θα δείτε ότι στο Google trends όρους σχετικούς με το σεξ και τις διάφορες σεξουαλικές πρακτικές βάζουν κυρίως άνθρωποι από λιγότερο αναπτυγμένες χώρες. Λείπουν οι χώρες της δυτικής Ευρώπης και οι Ηνωμένες Πολιτείες απλούστατα γιατί οι χώρες αυτές τα έχουν λύσει τα ζητήματα αυτά δεκαετίες πριν. Η σημερινή π.χ. σεξουαλική ελευθερία που απολαμβάνουν για πρώτη φορά οι γυναίκες στην Ελλάδα και που τους παρέχει τη δυνατότητα να πειραματίζονται με πολλούς και διαφορετικούς συντρόφους υπήρχε στη Δυτική Ευρώπη και στην Αμερική εδώ και κάτι δεκαετίες.

Αν βάζουμε λοιπόν εμείς οι Έλληνες τέτοιους όρους στο google δεν είναι επειδή είμαστε πιο ανώμαλοι αλλά γιατί αργήσαμε σε σχέση με τις χώρες που ανέφερα να απελευθερωθούμε. Τώρα την κάνουμε την απελευθέρωση μας και τώρα θέλουμε να μάθουμε όλους τους σεξουαλικούς όρους και πρακτικές, μαζί με άλλες χώρες που και αυτές βρίσκονται σε στάδιο απελευθέρωσης σε σχέση με το παρελθόν τους.

Και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται κάποιος gay απλά και μόνο για να πάει κόντρα στο περιβάλλον του. Τότε προσωπικά εγώ θα έπρεπε να ήμουνα ο μεγαλύτερος gay. Είχα ένα πατέρα αυταρχικό που προσπαθούσε συνέχεια να με ελέγξει - και τα είχα πάρει στην κράνα. Ο πατέρας μου είχε κόλημα με τους "πούστηδες" - όπως τους έλεγε ο ίδιος - θεωρούσε μεγαλύτερο κακό στην οικουμένη για ένα πατέρα να του βγει ο γιος του πούστης, μου βροντοφώναζε συνέχεια ότι περίμενε από μένα να γίνω μεγάλος γαμιάς και βέβαια μου έσπαγε συνέχεια έτσι τα αρχίδια. Από την άλλη, η μάνα μου ήταν ένα πολύ τρυφερό πλάσμα που με γέμιζε αγκαλιές και γλύκα συνέχεια, όσο με βομβάρδιζε ο πατέρας μου με ξυνίλα και αυταρχισμό. Έζησα δηλαδή σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που αποτελεί την ιδανική συνταγή για να γίνει κάποιος gay. Αντίθετα, όμως, όχι μόνο gay δεν έγινα, όχι μόνο δεν έζησα ποτέ μου ούτε καν μία σχετική εμπειρία, αλλά από τα 12 μου (όταν πρωτόχυσα) ήμουν τρελαμένος με το μουνί (και συνεχίζω να είμαι μέχρι σήμερα), ανέκαθεν κυνηγούσα και κυνηγάω γυναίκες πορωμένα - γιατί οι γυναίκες με χοντρο-καυλώνουν (ίσως έπαιξε ρόλο το μεγάλο μου ποσοστό τεστοστερόνης, είναι δηλαδή τελικά θέμα ορμονών).

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Απο πότε το να έχει κάποιος φετίχ είναι ανώμαλος?
Απο πότε οι σεξουαλικές μας προτιμήσεις χαρακτηρίζονται ομαλές ή ανώμαλες?
Διαινωζοντας τα στερεότυπα και τα ταμπού δεν πετυχαίνεις απολύτως τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα.
Καλό είναι που εμείς οι έλληνες αναζητούμε έναν εναλλακτικό τρόπο ερωτικής ζωής, ακόμα κι αν αυτό δεν αντιπροσωπευεται απο αναζητήσεις στο google.
Όπως κι αν έχει, δεν βάζουμε ταμπέλες σε ανθρώπους, προσωπικότητες και προτιμήσεις.
Το τι είναι ανώμαλο ή ομαλό συνδέεται με το τι μας έχουν διδάξει εκκλησία, πατρίδα και λοιπά κατάλοιπα του βυζαντίου.
Πριν κάποιους αιώνες και η πίπα ήταν ανωμαλία και ταμπού.

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Απογοητεύτηκα!

Περίμενα, βλέποντας τον τίτλο του, ότι το τόπικ θα αναφερόταν στην καθημερινή συμπεριφορά του έλληνος,
στον τρόπο που σου λέει καλημέρα, που σε μαχαιρώνει συντροφικά, που σηκώνει αυθαίρετο στα ανοιχτά της θάλλασσας,
που καίει τα δάση, που θρέφεται με 40 ώρες τηλεόραση ημερησίως, που μπαστακώνεται στα αριστερά της κυλιόμενης σκάλας,
που κατόπιν σκέψεως κατέληξε ότι του φταίν οι πούστηδες και οι ξένοι, που σου τρώει τη σειρά στην τράπεζα κοκ,

αλλά μπαίνοντας είδα ότι ομιλείτε για στραπ ον
(που στο κάτω κάτω δείχνει κι ένα τι αυτογνωσίας- τους χρειάζεται, για να στρώσουν ορισμένοι).

Όχι, μάγκες μου, κουλάρετε.
Το πρόμπλεμ είναι, όταν ο κώλος ανεβαίνει στο κεφάλι :jerking:
και όχι το τι τοποποθετεί ο καθένας μέσα σ' αυτόν.

Κατά τα άλλα, ο σεξουαλικά πεινασμένος τρεντς ονειρεύεται :rolleyes:.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αν προσέξετε καλύτερα, θα δείτε ότι στο Google trends όρους σχετικούς με το σεξ και τις διάφορες σεξουαλικές πρακτικές βάζουν κυρίως άνθρωποι από λιγότερο αναπτυγμένες χώρες. [size=15pt]Λείπουν οι χώρες της δυτικής Ευρώπης[/size] και οι Ηνωμένες Πολιτείες απλούστατα γιατί οι χώρες αυτές τα έχουν λύσει τα ζητήματα αυτά δεκαετίες πριν. Η σημερινή π.χ. σεξουαλική ελευθερία που απολαμβάνουν για πρώτη φορά οι γυναίκες στην Ελλάδα και που τους παρέχει τη δυνατότητα να πειραματίζονται με πολλούς και διαφορετικούς συντρόφους υπήρχε στη Δυτική Ευρώπη και στην Αμερική εδώ και κάτι δεκαετίες.

Λες ΑΝΟΗΣΙΕΣ.
Δεν ξέρεις καν τι είναι τα Google trends και φτιάχνεις ολόκληρες θεωρίες.
Δεν έχεις την διανοητική ικανότητα να κατανοήσεις τα διαγράμματα και ξεφουρνίζεις ότι βλακεία έχεις στο κεφάλι και νομίζεις ότι έτσι υποστηρίζεις με επιχειρήματα και στοιχεία τα κολλήματα σου.

Έχουμε και λέμε:
1) Η υπηρεσία είναι beta
2) Έχει άμεση σχέση με την εμφάνιση των key words στα news του Google.
3) Tα γραφήματα δείχνουν την αναλογία του key word σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα searches. Volume Index λέει

Και για να δούμε πως εφαρμόζεις τις ανόητες θεωρίες σου σε επίπεδο Ελλάδας:
Όπου θα δει κανένας ότι η Αχαΐα έρχεται μπροστά από την Αττική και στην Αττική η Κηφισιά είναι πρώτη.
Τι σημαίνει αυτό ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ φωστήρα;;;;

Και εξήγησε μας γιατί η προχωρημένη Ιταλία είναι τρίτη, η προοδευτική Δανία 4η, η Σουηδία 6η, η Φινλανδία 7η και η Ολλανδία 8η. Και το Μιλάνο ψηλά - ψηλά εεεεε;
www.google.com/trends?q=strapon&ctab=0&geo=all&date=all&sort=0]http://www.google.com/trends?q=strapon&ctab=0&geo=all&date=all&sort=0[/url]
Πως κολλάει αυτό με τις θεωρίες σου για στέρηση και άλλα τινά; (τελικά σε υστέρηση είναι μόνο το μυαλό σου, δεν έχεις διαβάσει καν τα αποτελέσματα του Google trends για το συγκεκριμένο ερώτημα).

Αλλά το κυριώτερο είναι ότι τα στατιστικά του Google μπορεί να μην έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με το strapon που έχεις εσύ στο μυαλό σου. Γιατί αν πας στην είδηση (Henrikson v. Strapon) αναφέρεται σε μία δικαστική υπόθεση όπου ο Strapon είναι ένας από τους εναγόμενους.
Πλην όμως εσένα σε πλαστικό καβλί πήγε αμέσως ο νους σου.

Και όχι μόνον πήγε εκεί ο νους σου αλλά μας έβαλες και ολόκληρη εξήγηση γιατί δεν είσαι gay.
Ποιός σου το ζήτησε;;;
Και σε καμία περίπτωση δεν γίνεται κάποιος gay απλά και μόνο για να πάει κόντρα στο περιβάλλον του. Τότε προσωπικά εγώ θα έπρεπε να ήμουνα ο μεγαλύτερος gay. Είχα ένα πατέρα αυταρχικό που προσπαθούσε συνέχεια να με ελέγξει - και τα είχα πάρει στην κράνα. Ο πατέρας μου είχε κόλημα με τους "πούστηδες" - όπως τους έλεγε ο ίδιος - θεωρούσε μεγαλύτερο κακό στην οικουμένη για ένα πατέρα να του βγει ο γιος του πούστης, μου βροντοφώναζε συνέχεια ότι περίμενε από μένα να γίνω μεγάλος γαμιάς και βέβαια μου έσπαγε συνέχεια έτσι τα αρχίδια. Από την άλλη, η μάνα μου ήταν ένα πολύ τρυφερό πλάσμα που με γέμιζε αγκαλιές και γλύκα συνέχεια, όσο με βομβάρδιζε ο πατέρας μου με ξυνίλα και αυταρχισμό. Έζησα δηλαδή σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που αποτελεί την ιδανική συνταγή για να γίνει κάποιος gay. Αντίθετα, όμως, όχι μόνο gay δεν έγινα, όχι μόνο δεν έζησα ποτέ μου ούτε καν μία σχετική εμπειρία, αλλά από τα 12 μου (όταν πρωτόχυσα) ήμουν τρελαμένος με το μουνί (και συνεχίζω να είμαι μέχρι σήμερα), ανέκαθεν κυνηγούσα και κυνηγάω γυναίκες πορωμένα - γιατί οι γυναίκες με χοντρο-καυλώνουν (ίσως έπαιξε ρόλο το μεγάλο μου ποσοστό τεστοστερόνης, είναι δηλαδή τελικά θέμα ορμονών).

Αλλά όπως λένε στο χωριό μου όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.

Και βρε ανόητε ποιός σου είπε ότι οι Gay δεν έχουν υψηλά ποσοστά τεστοστερόνης.
Άκου τι βρήκε το άτομο για να αποδείξει τον ανδρισμό του.... την τεστοστερόνη του.

Και για να χαρείς λίγο για το αδελφάτο σου βάζω και τα Google trends για μερικές λέξεις:
www.google.com/trends?q=strapon,+anal,+blowjob,+gay,+bourdela&ctab=0&geo=all&date=all&sort=0]http://www.google.com/trends?q=strapon,+anal,+blowjob,+gay,+bourdela&ctab=0&geo=all&date=all&sort=0[/url]

Για εξήγησε μας τώρα τι βλέπεις εδώ τεστοστερινούχα διάνοια.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Άλλη μια πολιτισμένη συζήτηση.
Με επίπεδο.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Εγω σας προτεινω να κανετε μια ερευνα ρωτωντας 100 ελληνες-ελληνιδες τι ειναι το strapon και το foot fetish.

Ζητημα να ξερουν οι 5............

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Απογοητεύτηκα!

Περίμενα, βλέποντας τον τίτλο του, ότι το τόπικ θα αναφερόταν στην καθημερινή συμπεριφορά του έλληνος,
στον τρόπο που σου λέει καλημέρα, που σε μαχαιρώνει συντροφικά....

αλλά μπαίνοντας είδα ότι ομιλείτε για στραπ ον
Παίκτη - είσαι νέος εδώ, γι' αυτό κι αναρωτιέσαι. Τα ΄χουμε βαρεθεί αυτά... :rolleyes:

Γι' αυτό το 'χουμε ρίξει στα strap-ons, θεία σε γουστάρω - πειράζει, χύνω & κλάνω - λες να πεθάνω κλπ. :cheesy:

Με πιανςςςς... ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.618
Πόντοι
22.785
αυτη ειναι η ...........