stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.529
- Πόντοι
- 566
Ειναι θεμα DNA και αυτο.
εσκασε μύτη και ο ποντικοπατριώτης...
Ειναι θεμα DNA και αυτο.
Δια της τεθλασμενης ο χερ ισιος παραδεχεται οτι υπαρχει ενας σχετικος κινδυνος οταν λεγονται ΜΑΛΑΚΙΕΣ δημοσια...Δηλαδή αν ενσωματωθούμε στις ΗΠΑ θα μπορούμε επιτέλους να αναφερόμαστε μειωτικά σε μπελογιάννηδες, τεμπονέρες και άλλα τοτέμ/ φετιχ της αριστεράς;
Γιατί στην Ελλάδα μπορείς να βρίσεις τα πάντα εκτός από αυτά...
Δια της τεθλασμενης ο χερ ισιος παραδεχεται οτι υπαρχει ενας σχετικος κινδυνος οταν λεγονται ΜΑΛΑΚΙΕΣ δημοσια...
Και εκτός του bou;;;εγώ και πολλοί αλλοι γκρεμίζουμε καθημερινά τα τοτέμ της αριστεράς....
Μην βαζεις αποσιωπητικα,γραψε και την υπολοιπη φρασουλα.Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος....ο ισιος, εγώ και πολλοί αλλοι γκρεμίζουμε καθημερινά τα τοτέμ της αριστεράς....
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος....ο ισιος, εγώ και πολλοί αλλοι γκρεμίζουμε καθημερινά τα τοτέμ της αριστεράς πισω απο την οθονη του πισι,γιατι αμα βγουμε και τα πουμε αυτα στον δρομο δεν μας βλεπω καλα.
Μην βαζεις αποσιωπητικα,γραψε και την υπολοιπη φρασουλα.
Παντως εγω εναν μπαρμπα σκετο φασιστομουτρο που τα λεγαμε φατσα με φατσα,πολιτισμενα βεβαιως,εχω κατι μηνες να τον δω.Και εκτός του bou;;;
Εγώ έχω εδώ 3 γείτονες στην σειρά που έχουνε υψωμένη την σημαία 365 ημέρες τον χρόνο...Παντως εγω εναν μπαρμπα σκετο φασιστομουτρο που τα λεγαμε φατσα με φατσα,πολιτισμενα βεβαιως,εχω κατι μηνες να τον δω.
Μπορει βεβαια και να τον καλεσε ο Κυριος κοντα Του,ποτε δεν ξερεις απο μια ηλικια και μετα.
Το"αριστεροστροφο ιερατειο των ΜΜΕ"δεν κανει τιποτε για αυτο το αισχος?Μπα...
Με εξαίρεση κάτι γενικές συνελευσεις "συλλογικοτήτων" μια χαρά λέγονται και δημόσια...
Και γράφονται πλέον και σε εφημερίδες μεγάλης κυκολοφορίας, όχι βέβαια χωρίς απειλές από ένοπλα σώματα των ως άνω συλλογικοτήτων...
Το"αριστεροστροφο ιερατειο των ΜΜΕ"δεν κανει τιποτε για αυτο το αισχος?
Μην βαζεις αποσιωπητικα,γραψε και την υπολοιπη φρασουλα.
o tempora o mores!!!Κάνει, όταν κυβέρνηση είναι η νδούλα!
Αλλά οπωσδήποτε τα πράγμτα δεν είναι όπως ήταν τη δεκαετία του '80 και του '90.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος....ο ισιος, εγώ και πολλοί αλλοι γκρεμίζουμε καθημερινά τα τοτέμ της αριστεράς....
βρε βρε τα παιδιααααα.....o tempora o mores!!!
Σε τι κόσμο θα μεγαλώσουνε τα παιδιά σας... :'(
Μπα...
Με εξαίρεση κάτι γενικές συνελευσεις "συλλογικοτήτων" μια χαρά λέγονται και δημόσια...
Και γράφονται πλέον και σε εφημερίδες μεγάλης κυκολοφορίας, όχι βέβαια χωρίς απειλές από ένοπλα σώματα των ως άνω συλλογικοτήτων...
παπαβλημα, καταπιες τη γλωσσιτσα σου?Oυστ κλώνε!!!
Άει ρε που θα το παίξεις κ μέμος!!!παπαβλημα, καταπιες τη γλωσσιτσα σου?