τότε γιατί ασχολείσαι με την ταπεινότητά μου;
γιατι ασχολεισαι εσυ με την δικια μου
τότε γιατί ασχολείσαι με την ταπεινότητά μου;
γιατι ασχολεισαι εσυ με την δικια μου
Ποσες καρπαζιες πρεπει να φανε οι γονεις, των οποιων τα παιδια αποπειρωνται να αυτοκτονησουν επειδη ο αντμιν τα απεβαλε απο το τσατ?
Η πολιτεία θα ασχοληθει και με αυτο? Εχουμε σαλταρει εντελως?
Εχουμε παραδωσει την επιμελεια των παιδων μας στο...Κρατος? Και διαμαρτυρομαστε επειδη δεν τα...επιμελειται καλα????
Οι γονεις εχουν αυτοκαταργηθει τελειως? Ή φοβουνται να ριξουν και καμια ξαναστροφη για να μην τους πουν αναχρονιστικους?
καλά!
πες μας για την προφητεία Κίσιγκερ...
καλά!
πες μας για την προφητεία Κίσιγκερ...
χμμμμ...λοιπον καποια θετικα
καλυτερες συναυλιες και ποικιλια απο μπαντες
φθηνοτερη ενδυση και διατροφη
πορνοφεστιβαλς με κυρος
spring break
college girls
και επιτελους θα μπουν στην χασισοκουλτουρα μας τα bongs
τα αρνητικα πολλα περισσοτερα
άμα κάψουμε ΚΑΙ ελληνική, μέσα!!!
κάτω όλες οι σημαίες, όλα τα κράτη, όλοι οι στρατοί!
ΣΥΜΦΩΝΑΜΕ;
Όταν ξεκίνησα το θέμα, πίστευα ότι το ΟΧΙ θα ήταν μπροστά....
Όμως με μεγάλη χαρά βλέπω πως έκανα λάθος, αφου σταθερά το 55% θα ήταν υπέρ του να γίνουμε η 51η πολιτεία των ΗΠΑ.
Το αστείο είναι πως υπέρμαχος του ΟΧΙ είναι ο ΠΠάπιος, τόσο πατριωτισμό δεν το περίμενα....
Τί κάνεις αγκάπημο;
Πότε θα έλθεις να με μπατσίσεις;
πέρασα τράνζιτ από ελ.βεν. αλλά δεν είχα βίζα για το ψευδοκράτος.
ίσως στην επιστροφή!
Ρε μουνι!
1. μπορείς να παραδώσεις στο ελληνικό (ίσως και στο αμερικάνικο) κοινοβούλιο τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ζητώντας την έναρξη των σχετικών διαδικασιών, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η "λαϊκή απαίτηση"!
2. ο ΠΠ έχει δηλώσει πως δεν διεκδικεί τον τίτλο του "πατριώτη", διότι είναι κενός περιεχομένου, αλλά δεν τον χαρίζει, επίσης, σε κανένα φασιστοεθνίκι.
3. αν τέτοιες "ψηφοφορίες" δίνουν νόημα στην άχαρη ζωή του στεκούλη, ας γίνονται πιο συχνά!
1. Ότι πέτυχε το facebook, youtube στην Αίγυπτο με τη παραίτηση Μουμπάρακ, θα το πετύχει το bourdela.tv στην Ελλάδα...ο δρόμος για να γίνουμε η 51η πολιτεία των ΗΠΑ είναι ποιο κοντινός από όσο νομίζεις.
2. Το ΟΧΙ σου είναι πολύ πατριωτικό, φασιστοεθνίκια - αριστεριστές έχουν κοινό τρόπο έκφρασης άλλωστε.
3. Βλέπω πως τέτοιες ψηφοφορίες δίνουν νόημα στην άχαρη ζωή σου, οπότε θα φροντίσω να γίνονται πιο συχνά!
θα έρθω όταν θα καταθέσει ο στεκούλης το αίτημα για προσάρτηση (μόνο της πολυπολιτισμικής αθήνας ελπίζω) στις ΗΠΑ!
να κάνουμε κερκίδα στη Βουλή!
οι περιφέρειες της (νυν) ελλάδας θα αυτοδιατεθούν....
Ειναι θεμα DNA και αυτο.Όταν ξεκίνησα το θέμα, πίστευα ότι το ΟΧΙ θα ήταν μπροστά....
Όμως με μεγάλη χαρά βλέπω πως έκανα λάθος, αφου σταθερά το 55% θα ήταν υπέρ του να γίνουμε η 51η πολιτεία των ΗΠΑ.
Το αστείο είναι πως υπέρμαχος του ΟΧΙ είναι ο ΠΠάπιος, τόσο πατριωτισμό δεν το περίμενα....