aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ακομα να πας να γαμιθεις εσυ;;αν το δω κι αυτό!!!!
ακομα να πας να γαμιθεις εσυ;;αν το δω κι αυτό!!!!
Αχααχαχαχαχχααχαχχαχαχαχ, ρεσιτάλ πάλι.
Το ηλίθιο ζζζζμπαόκι ντουέτο με τον Λάκη.
Λάκη πες μας τώρα για τις επιστημονικές σου ανακοινώσεις στα συνέδρια της ADA και για την εμπειρία σου στο summer (gay) campus (sic) στο Αμέρικα.
εγώ, μικρό μου κλωνάρι, δεν έχω άποψη για τίποτε...
μόνο για κάτι πουτάνες....
είμαι εδώ για ν' ακούω τις σοφίες σας...
φώτισέ με λοιπόν!
επειδή έχω γράψει 20 μηνύματα και εσύ έχεις φάει τη μισή ζωή σου πίσω απο μια οθόνη προσπαθώντας να αποκτήσεις σεβασμό γράφοντας όλο το 24ωρό σε αυτό το site και έχοντας φτάσει τα 243.456 μηνύματα, θα ήταν τιμή μου πραγματικά να μου πεις την αποψή σου....θα μάθαινα πολλά απο την σοφία σου
επειδή έχω γράψει 20 μηνύματα και εσύ έχεις φάει τη μισή ζωή σου πίσω απο μια οθόνη προσπαθώντας να αποκτήσεις σεβασμό γράφοντας όλο το 24ωρό σε αυτό το site και έχοντας φτάσει τα 243.456 μηνύματα, θα ήταν τιμή μου πραγματικά να μου πεις την αποψή σου....θα μάθαινα πολλά απο την σοφία σου
πηγουλα?μην ξεχνάς....τα μισά του ποστ είναι ερωτήσεις
Όταν βρεθούμε από κοντά , θα στα πώ όλα ...
"Ογδόντα δύο παιδιά ακολουθούν σήμερα πρόγραμμα απεξάρτησης από τα διαδικτυακά παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς. Εκατόν πενήντα δύο ελληνόπουλα, αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν το 2010, επειδή ο διαχειριστής κάποιου ηλεκτρονικού παιχνιδιού τους απέβαλλε για ορισμένες ώρες, ή επειδή συνομιλούσαν με επικίνδυνα άτομα στα διάφορα chats!
Κι ο αριθμός αυτός αναμένεται να διπλασιαστεί το 2011 σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών και της αστυνομίας, επειδή οι γονείς υποτιμούν αυτό το σύγχρονο φαινόμενο. Επειδή εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η μάστιγα αυτή δεν τους αφορά. Επειδή πιστεύουν ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί στα δικά τους παιδιά.
Η κατάσταση όμως επιδεινώνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Όποιος ασχοληθεί έστω και δύο λεπτά με τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για τον εθισμό των νέων στο διαδίκτυο, νιώθει ξαφνικά ένα σφίξιμο στο στομάχι.
Αλλά οι έλληνες εξακολουθούν να ασχολούνται με το γιατί φόρεσε πλισέ φούστα ο Σισέ και με τον Λάκη Λαζόπουλο που συνδέεται ζωντανά πότε με τους κατοίκους της Κερατέας και πότε με τις πρώην αεροσυνοδούς της Ολυμπιακής!"
οι τιμές δεν αποδίδονται στον καθένα!
αν όντως θέλεις να μάθεις από τη "σοφία μου" μπορείς να εντρυφήσεις στο PP-Corpus ...
΄Ο βλαχοπασόκος έμαθε και τις ΗΠΑ ...
Πριν το 1981 το πιο μακρινό ταξίδι ήταν στο αγρίνιο με κτελ ....
απ' το χωριό του ήρθε καροτσάδα , με τη φέτα τυλιγμένη σε πετσέτα ,
αλλά τώρα πάει κάθε σάββατο στο ... casa di pasta το αρχίδι ....
Πότε θα έρθει η ώρα να πληρώσουν οι κλεφτες
Ρε λάκι κανένας πολιτισμένος πασόκος δεν υπάρχει,όλοι καράβλαχοι είναι;;;Ο βλαχοπασόκος έμαθε και τις ΗΠΑ ...
Πριν το 1981 το πιο μακρινό ταξίδι ήταν στο αγρίνιο με κτελ ....
απ' το χωριό του ήρθε καροτσάδα , με τη φέτα τυλιγμένη σε πετσέτα ,
αλλά τώρα πάει κάθε σάββατο στο ... casa di pasta το αρχίδι ....
Πότε θα έρθει η ώρα να πληρώσουν οι κλεφτες
δε μίλησα για τον καθένα!
περιμένω να μου μεταλαμπαδεύσεις την σοφία σου διδασκαλε του κυβερνοχώρου
΄βρήκε και διαδικτυακό γκόμενο.....τον Terrel Owens!!!!
μαζί πίνουνε τσάι στο Ψυχικό και συζητάνε για το NFL....
μπορείς να ξεκινήσεις να μελετάς τις παραδόσεις μου!
σου προτείνω να αρχίσεις από τα νήματα που άνοιξα εγώ, στα οποία διατυπώνω τις θέσεις μου κάπου στην αρχή....
αλλιώς μπορείς να διαβάσεις και το corpus!
τέλος, μπορείς να παρακολουθείς τις παραδόσεις μου (νέα ποστς) από δω και πέρα...
Για ποιον λες;;;50 χρονών σκατάς που δεν έχει δουλέψει ποτέ
και κονόμισε σε βάρος του κορβανά ,
θέλει να το παίζει κουλτουριάρης ......
μπας και πείσει κανέναν ότι η φυσική του θέση δεν ήταν για χαμάλης ...
παραδόσεις κατευθείαν για recycle bin...!
απαντησε με κενο μηνυμα....και ενα μηνυμα παραπανω θα προσθεσεις στο παλμαρε σου και δε θα γραψεις τιποτα...σκεψου το...συμφερει...εισαι πολυ κοντα να μπεις στο πανθεον της onanism historia!!