memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ολα σουπερ απολυτε τυπε! δες αναφορα για Μινσκ! αντε να σε παρω επανω γιατι ηδη εχει δυσκολεψει πολυ το πραγμα!!!!τυπε εισαι εσυ οντως?
τι γινεται δικε μου ολα καλα?
ολα σουπερ απολυτε τυπε! δες αναφορα για Μινσκ! αντε να σε παρω επανω γιατι ηδη εχει δυσκολεψει πολυ το πραγμα!!!!τυπε εισαι εσυ οντως?
τι γινεται δικε μου ολα καλα?
τυπε δεν μπορω να παω εκειολα σουπερ απολυτε τυπε! δες αναφορα για Μινσκ! αντε να σε παρω επανω γιατι ηδη εχει δυσκολεψει πολυ το πραγμα!!!!
τα καπιταλιστικα φασιστακια σαν εμας τυπε μου εχουν μεγαλη περαση εκει!τυπε δεν μπορω να παω εκει
με εχουν επικυρηξει γιατι ειμαι καπιταλιστικο γουρουνι
Μην βαζεις αποσιωπητικα,γραψε και την υπολοιπη φρασουλα.
Πολύ όρεξη για πάντως ρε συ...Λες να κινδυνεύω ποντικέ και από ποιους? Από ακροαριστερούς, αναρχικούς, φασίστες?
Εγώ μια ψηφοφορία ανέβασα και το 57% συμφωνεί. Πάντως αν γίνουμε η 51η πολιτεία των ΗΠΑ, θα τεθούμε εκτός Ε.Ε. και Ευρωζώνης, βασικό αίτημα του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών αριστερών δυνάμεων.
Άντε ποντικέ, κάτι θα κερδίσετε και εσείς....
Πολύ όρεξη για πάντως ρε συ...
Τόσα ξέρεις,τόσα λες,ρε μέχρι κ η Σουηδία έχει κομμούνια(635 αλλά δεν έχει σημασία)!!!η μόνη χώρα που έχει κόμμουνιστικά ....τι να λέμε...
Και με την υπογραφή ΠΑΣΟΚ εεε...Ε, αφού δεν θέλετε να γίνετε πολιτεία της Αμερικής, φάτε μία μερκελοποίηση να ισιώσουν τα κορμάκια σας.
Και με την υπογραφή ΠΑΣΟΚ εεε...
Αυτό θα πει σοσιαλισμός!!!
Θα πει η Μέρκελ ότι δεν γουστάρει Αμερική, και δεν θα ακουστεί κιχ αντίδρασης.
Υπό αυτήν την προϋπόθεση ακόμη και τον Χότζα θα φέρναμε στην Ελλάδα.
Ότι να είναι, αρκεί να είναι αντιαμερικανός.
Τόσα ξέρεις,τόσα λες,ρε μέχρι κ η Σουηδία έχει κομμούνια(635 αλλά δεν έχει σημασία)!!!
Το κάνω,μέχρι κ για Δαπίτη με περνάς άμα θέλω!!!Το να αρχίσετε να πλένεστε και να ντύνεστε σαν άνθρωποι δεν θα ήταν μια καλή αρχή?
Το κάνω,μέχρι κ για Δαπίτη με περνάς άμα θέλω!!!
Σαν την μύγα ξεχωρίζω στην ΚΝΕ,θα με περάσουνε για κατάσκοπο καμιά μέρα κ θα με μαυρίσουνε!!!ΠΛΕΝΕΣΕ??? Μεταμφιέζεσαι και σε ΔΑΠίτης???
Σαν την μύγα ξεχωρίζω στην ΚΝΕ,θα με περάσουνε για κατάσκοπο καμιά μέρα κ θα με μαυρίσουνε!!!
Έχουν ήδη μία Ελλάδα:
www.huffingtonpost.com/sheldon-filger/is-sacramento-americas-gr_b_586536.html]Is Sacramento America's Greece? California Debt Crisis is an Economic Time Bomb[/url]
California's Debt Rating Worse Than Greece
Δεν χρειάζονται άλλη.
Μην υπερβάλουμε...μη ξεχνάς πως η Καλιφόρνια είναι από τις πλουσιότερες πολιτείες, μόνη της είναι η 8η οικονομία του Κόσμου.
Όλες οι αμερικανικές πολιτείες -εκτός από μόλις τρεις- αντιμετωπίζουν κενά για τα οικονομικά έτη 2010 και 2011 με το συλλογικό έλλειμμα να φτάνει τα 350 δισ. δολ. σύμφωνα με το Center on Budget & Policy Priorities, μη κυβερνητικό οργανισμό με έδρα την Ουάσινγκτον.
Γιατί λοιπόν να μη τους βοηθήσουμε και εμείς να ανακάμσουν?