Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Κανένα νέο από τους νεόνυμφους;
"Νεκτάριος Λεμονίδης για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Πρέπει να μαγειρεύει, έχει βρει τον άντρα τον σωστό και πρέπει να τον ταϊζει"Νεκτάριος Λεμονίδης για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Πρέπει να μαγειρεύει, έχει βρει τον άντρα τον σωστό και πρέπει να τον ταϊζει
«Κάθε εβδομάδα μου ψάχνει το κινητό» πρόσθεσε ο γιατρόςwww.protothema.gr
Ρε τι γίνεται στη σόου μπιζ..."Νεκτάριος Λεμονίδης για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Πρέπει να μαγειρεύει, έχει βρει τον άντρα τον σωστό και πρέπει να τον ταϊζει"
Έτσι είναι το βαρύ αρσενικό Άλφα.
"Κάθε εβδομάδα μου ψάχνει το κινητό» πρόσθεσε ο γιατρός"
Εδώ όμως γίνεται Βήτα αρσενικό.
Ε διπλα στον τυπο Λιζα,λογικο ακουγεται"Νεκτάριος Λεμονίδης για Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Πρέπει να μαγειρεύει, έχει βρει τον άντρα τον σωστό και πρέπει να τον ταϊζει"
Έτσι είναι το βαρύ αρσενικό Άλφα.
"Κάθε εβδομάδα μου ψάχνει το κινητό» πρόσθεσε ο γιατρός"
Εδώ όμως γίνεται Βήτα αρσενικό.
Σαν να αδυνάτισε ο τύπος.Πέφτει το παντελόνι άδειασαν σιγά σιγά οι τσέπες.
Το μηχάνημα απαιτεί τάισμα όμως (σαν τα φρουτάκια, παλιά)Σαν να αδυνάτισε ο τύπος.Πέφτει το παντελόνι άδειασαν σιγά σιγά οι τσέπες.
Το Κατερινακι ηθελε επιχειρηματία η εφοπλιστή οπως η Βασια Λοη και η Μαριέττα Χρουσαλά. Πίστευε οτι ειναι καθε μερα του τ' Αγιαννιού εφοπλιστές να παντρεύονται τηλεπαρουσιάστριες.Ποιος να της το έλεγε …….. Από ανθυποσελέμπριτι στην Καλαχάρι και σεργιανοκαλντεριμιτζού στα Ματογιάννια , γκράντε κυρία στα 5στερα με τον μπούλη να τη ντύνει στα Gucci
Τα ακούς Κατερινάκι ; (Καινούργιου) Ξεκίνα να εκμεταλλεύεσαι τον προγναθισμό , άσε τα σταριλίκια και άρχισε να καταπίνεις , γιατί σε έφαγε ακόμα και η κορδελιάστρα
Ρε ο γιατρός είναι ο κλασσικός αγάμητος στριπτιτζάκιας.Είχε γαμηθεί στις μαλακίες με τσόντες είχε όνειρο να γαμήσει αφρικανή και τελικά του έκατσε μία και σου λέει εδώ για πάντα.Θα έβλεπε τίποτα ελλεινίδες γιατρίνες νοσοκόμες σταφιδιασμένες ενώ αυτός ήθελε βιτσιόζικα γαμήσια.Ρε τύποι μου πρέπει να έχει πολύ ειδικά γούστα ο γιατρός.
Είναι εφιαλτικά άσχημη.
Πρεπει να εχει αρρώστια ο γιατρός με την συγκεκριμένη. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα την παντρευόταν, η τυπισσα ειναι ΑΣΧΗΜΗ!Ρε τύποι μου πρέπει να έχει πολύ ειδικά γούστα ο γιατρός.
Είναι εφιαλτικά άσχημη.
Αυριο θα παρω τηλ να ερθουν να καθαρισουν τα φρεατια, ειναι εποχη που γεννάνε οι κατσαρίδεςΕίναι εφιαλτικά άσχημη.
Ολα καλά πάντως.Το Κατερινακι ηθελε επιχειρηματία η εφοπλιστή οπως η Βασια Λοη και η Μαριέττα Χρουσαλά. Πίστευε οτι ειναι καθε μερα του τ' Αγιαννιού εφοπλιστές να παντρεύονται τηλεπαρουσιάστριες.
Για αυτο εμεινε στο ραφι.
Να σου πω , έχεις ένα δίκιο .