Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
Mε προσβαλλεις τωρα,αλλα πινω καφεδακι και τα νευρα μου ειναι νορμαλ
Διπλη παραθεση,τρεμουν τα χερια σου απο την καφεϊνη λογικα
το γαμημενο το σαιτ ναπουμε , οταν πλησιαζει σκ γαμιέται όλοΔιπλη παραθεση,τρεμουν τα χερια σου απο την καφεϊνη λογικα
Να βαλουμε μια συνδρομη για να γινει αναβαθμιση.Επρεπε να ειχαμε εναν Χατζηδακη εδω να μας εξυγιανειτο γαμημενο το σαιτ ναπουμε , οταν πλησιαζει σκ γαμιέται όλο
ε καλα απο το μαυρικιο μαυρικιου σιγουρα καλυτερο ζευγαρι ειναιΕίναι τo ζευγάρι της χρονιάς ο Λεμονίδης και η Ελέτσι: «Την φωνάζω ερωτιάρα γυναίκα»Είναι τo ζευγάρι της χρονιάς ο Λεμονίδης και η Ελέτσι: «Την φωνάζω ερωτιάρα γυναίκα»
Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη παραχώρησαν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο αγαπημένος της, Νεκτάριος Λεμονίδης. Οι δυο τους μίλησαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. «Αγαπάει ο γενναίος και όχι ο ωραίος. Το πήγα θαρραλέα και είπα ότι βγει. Ήθελα πάρα πολύ την Ελίζαμπεθ. Όταν έχειςwww.diaforetiko.gr
Πρέπει να τα καταπίνει όλα η μαυρούλα.... λεφτά,σπέρμα,αισθήματα, όλα μέσα!!!Είδα πρόσφατα τον τυχερό ανήρ. Ευτυχισμένος φαίνεται.
Οι μαυρουλες πάνε όπου υπάρχει μεροκάματο τύπεΠρέπει να τα καταπίνει όλα η μαυρούλα.... λεφτά,σπέρμα,αισθήματα, όλα μέσα!!!
6 μηνες μετα το γαμο ποσο λεφτα λετε να εχει φαει απο τον μαλακα;
Εν τω μεταξυ εκει εξω υπάρχουν κλάσης ανώτερες μαύρες που θα εκαναν κρα για να παντρευτούν ενα γιατρο. Τι να πεις...Τον λυπαμαι αυτον τον κακομοιρη . Κατι εχει πουλησει αυτος και καταθετει στην Ελιζαμπεθ . Αν το ακινητο εκανε 200,000€ του χρονου δεν θα εχει μεινει τιποτα . Τον βλεπω και αυτον στον Κορυδαλλο για ξυλοδαρμο σε μια διετία .
Γούστα και βίτσια τύπε μου.Εν τω μεταξυ εκει εξω υπάρχουν κλάσης ανώτερες μαύρες που θα εκαναν κρα για να παντρευτούν ενα γιατρο. Τι να πεις...
Πάνω που είχε άρχισε να με πιάνει το στερητικό μου σύνδρομο απουσίας νεότερων από το επιτυχημένο ζεύγος.Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Γιόρτασε τον ένα χρόνο από τη μέρα που γνώρισε τον σύζυγό της, Νεκτάριο
Ένα χρόνο μαζί και συνεχίζουμε, του έγραψε στο Instagramwww.protothema.gr
Αυτά παθαίνουν τύπε μου, όσοι δεν είναι μέλη στο Μπου.Δηλαδη το ναυαγιο μουνοειλωτας γιατρος παντρευτηκε την τυπισσα σε λιγοτερο απο 4 μηνες απο την ημερα που την γνωρισε η τελος παντων εκαναν σχεση.