asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
που να την δεις και από κοντά....
πούστης θα γίνεις,δεν ξανακουμπάς γυναίκα!!!!
που να την δεις και από κοντά....
Υπαρχει καποιος που δινει 500Ε? χωρις πλακα πρεπει να εχει προβλημα αν υπαρχει
I see nothing "fallen" yet in my humble opinion
All the rest depends on someone's personal preference and choice
Ερχεται θεσ/νικη συντομα μαθαινω Θα κλειστω μεσα εκεινες τις μερες μη τη πετυχω πουθενα και μεινω :S.Ειμαι και σ'ευαισθητη ηλικια,τοσο δυνατες συγκηνησεις δε μου κανουν καλο...που να την δεις και από κοντά....
[tt][/tt]Που θα άφηνες την ευκαιρία να απαντήσεις να πάει χαμένη!...
Προφανώς είσαι ξύπνια (κάτι διάολο πρέπει να "πουλάς" σαν έσκορτ) και ενδεχομένως καλή στο σεξ.
Κατά τα άλλα ασφαλώς και είσαι υπερφίαλη και έχεις πάρει τον αμανέ πολύ φηλά. (Δεν φταις εσύ, αυτοί που σε κάναν φίρμα φταίνε)
"Δικό" σου θα ήταν το θρεντ αν το είχες πληρώσει, οπότε θα είχες το δικαίωμα να ελέγχεις τί θα γραφτεί και ποιος έχει "χιούμορ" και γράφει "ουσιώδη" πράγματα. (Ποια είναι αυτά αλήθεια σε ένα θρεντ για μια σιτυτουρίστρια;)
Τώρα είναι (όπως και όλο το σάιτ) δικό ΜΑΣ και θα γράφουμε όπου γουστάρουμε τη "μαλακία" μας, αν έτσι την εκλαμβάνεις όπως άφησες να εννοηθεί.
Δεν έχω τίποτα το προσωπικό εις βάρος σου και δεν σκοπεύω να το συνεχίσω.
Και δεν θα ασχολούμουν καν αν δεν με είχες "ενοχλήσει" με το sms σου.
Ρε Αιμιλία σταμάτα να ποστάρεις φωτογραφίες σου! Δεν σε κολακεύουν και δεν σε βοηθάνε και στη δουλειά σου.
Ή δεν είσαι φωτογενής, ή δεν είσαι (πλέον) ωραία.
Επί πλέον με το να διαφημίζεις μόνη σου και επίμονα το εαυτό σου "καρφώνεσαι" πως βαράς μύγες.
Καταλαβαίνω βέβαια πως κάπως πρέπει να διατηρείσαι στην επικαιρότητα ("any publicity is good"), αλλά τόσους φίλους έχεις, δεν μπορεί κάποιος να την κάνει αυτήν την δουλειά;
Στην ανάγκη δώσε και κανένα free fuck. Έξω θα πέσεις; (Σοβαρά στο λέω αυτό)
Παρεπιπτόντως το τηλέφωνό μου που στο καλό το βρήκες και μου είχες στείλει κι εμένα μήνυμα;
Ασφαλώς και δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ (ούτε και πρόκειται άλλωστε), αλλά σπάω το κεφάλι μου ποιά ( ή ποιός) είναι η κοινή μας γνωστή (ή γνωστός)...
Dear
I thought we ve already stopped all those above conversations...
Its "My personal thread" Dear, so it means I can place any amateur photos I like for my friends that like me and ask me about this in pm.
Believe me, no sense to start blee bleee... again and again the same stories that already ALL of US know, as it will never finish...
"De gustibus non est disputandum"
You want to express your own opinion - you are welcome - call me or pm please
I'd appreciate progressive discussions in my thread with people who has sth really interesting to say,humorous and meaningful
Thank you!
Emily
τσ,τς μουναρααααα!!!Summer time
Dear Emily,Hi Dear
Actually, my friend Julia left yesterday for Myconos, but.... for those guys who would like to meet us both in Athens, she will be back from Wednesday.
Weekend - yes, true!!!! we are gonna have LB-Duo on Myconos, so..... great time and new photos for ALL that LIKE my PHOTOS here
Are you joining us there once more???
Dear Emily,
how are you?i need your help...next days come to Thessaloniki a famous star for ct.
cause is first time here i would like to ask you if you know her and what suggest for her???
the girl is and maybe you know her cause of same age with you or maybe knew her during your staying in the army days !(κοινως παλιοκαραβανες η παλιοσειρες)
regards and hope to help us... !
Unfortunatelly, cannot help as....already my mind is focused on another BLOND BEAUTY