Νέα

Elite Emily !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tresurert
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 896
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Υπαρχει καποιος που δινει 500Ε? χωρις πλακα πρεπει να εχει προβλημα αν υπαρχει  :headbang: :tickedoff:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Υπαρχει καποιος που δινει 500Ε? χωρις πλακα πρεπει να εχει προβλημα αν υπαρχει  :headbang: :tickedoff:

ολο κ καποιος αγαπουλης θα βρεθει να τα δωσει :grin:..τεσπα,τα λεφτα του τα διαθετει ο καθενας οπως γουσταρει..κ εμφανισιακα,για μενα προσωπικα, μια χαρα ειναι η κοπελα(ασχετα ή οχι αν θα δινα τα 300)..εμενα αυτο που με ενοχλησε ειναι το "υφακι" της μικρης ;)..

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
:2funny:
που να την δεις και από κοντά....

πούστης θα γίνεις,δεν ξανακουμπάς γυναίκα!!!!
Ερχεται θεσ/νικη συντομα μαθαινω :idiot:Θα κλειστω μεσα εκεινες τις μερες μη τη πετυχω πουθενα και μεινω :S.Ειμαι και σ'ευαισθητη ηλικια,τοσο δυνατες συγκηνησεις δε μου κανουν καλο... :2funny:

eliteemily

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2009
Like
0
After so many "Exiting personal opinion exchanges" in my thread lately ;), time to loosen up

Morning to all :grin:

Συνημμένα

• Emily beach.jpg
    Emily beach.jpg
    170,4 KB · Εμφανίσεις: 69
  • Emily beach1.jpg
    Emily beach1.jpg
    175,5 KB · Εμφανίσεις: 70

eliteemily

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2009
Like
0
:)Summer time :)

Συνημμένα

• Emily beach2.jpg
    Emily beach2.jpg
    224,9 KB · Εμφανίσεις: 56
  • Emily beach3.jpg
    Emily beach3.jpg
    191,8 KB · Εμφανίσεις: 71

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ρε Αιμιλία σταμάτα να ποστάρεις φωτογραφίες σου! Δεν σε κολακεύουν και δεν σε βοηθάνε και στη δουλειά σου.
Ή δεν είσαι φωτογενής, ή δεν είσαι (πλέον) ωραία.

Επί πλέον με το να διαφημίζεις μόνη σου και επίμονα το εαυτό σου "καρφώνεσαι" πως βαράς μύγες.

Καταλαβαίνω βέβαια πως κάπως πρέπει να διατηρείσαι στην επικαιρότητα ("any publicity is good"), αλλά τόσους φίλους έχεις, δεν μπορεί κάποιος να την κάνει αυτήν την δουλειά;
Στην ανάγκη δώσε και κανένα free fuck. Έξω θα πέσεις; (Σοβαρά στο λέω αυτό)

Παρεπιπτόντως το τηλέφωνό μου που στο καλό το βρήκες και μου είχες στείλει κι εμένα μήνυμα; :think:

Ασφαλώς και δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ (ούτε και πρόκειται άλλωστε), αλλά σπάω το κεφάλι μου ποιά ( ή ποιός) είναι η κοινή μας γνωστή (ή γνωστός)...

eliteemily

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2009
Like
0
Dear

I thought we ve already stopped all those above conversations...
Its "My personal thread" Dear, so it means I can place any amateur photos I like for my friends that like me and ask me about this in pm.
Believe me, no sense to start blee bleee... again and again the same stories that already ALL of US know, as it will never finish...
"De gustibus non est disputandum"
You want to express your own opinion - you are welcome - call me or pm please

I'd appreciate progressive discussions in my thread with people who has sth really interesting to say,humorous and meaningful

Thank you!

Emily

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Που θα άφηνες την ευκαιρία να απαντήσεις να πάει χαμένη!...

Προφανώς είσαι ξύπνια (κάτι διάολο πρέπει να "πουλάς" σαν έσκορτ) και ενδεχομένως καλή στο σεξ.

Κατά τα άλλα ασφαλώς και είσαι υπερφίαλη και έχεις πάρει τον αμανέ πολύ φηλά. (Δεν φταις εσύ, αυτοί που σε κάναν φίρμα φταίνε)

"Δικό" σου θα ήταν το θρεντ αν το είχες πληρώσει, οπότε θα είχες το δικαίωμα να ελέγχεις τί θα γραφτεί και ποιος έχει "χιούμορ" και γράφει "ουσιώδη" πράγματα. (Ποια είναι αυτά αλήθεια σε ένα θρεντ για μια σιτυτουρίστρια;)
Τώρα είναι (όπως και όλο το σάιτ) δικό ΜΑΣ και θα γράφουμε όπου γουστάρουμε τη "μαλακία" μας, αν έτσι την εκλαμβάνεις όπως άφησες να εννοηθεί.

Δεν έχω τίποτα το προσωπικό εις βάρος σου και δεν σκοπεύω να το συνεχίσω.
Και δεν θα ασχολούμουν καν αν δεν με είχες "ενοχλήσει" με το sms σου.

mits1a9b

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Που θα άφηνες την ευκαιρία να απαντήσεις να πάει χαμένη!...

Προφανώς είσαι ξύπνια (κάτι διάολο πρέπει να "πουλάς" σαν έσκορτ) και ενδεχομένως καλή στο σεξ.

Κατά τα άλλα ασφαλώς και είσαι υπερφίαλη και έχεις πάρει τον αμανέ πολύ φηλά. (Δεν φταις εσύ, αυτοί που σε κάναν φίρμα φταίνε)

"Δικό" σου θα ήταν το θρεντ αν το είχες πληρώσει, οπότε θα είχες το δικαίωμα να ελέγχεις τί θα γραφτεί και ποιος έχει "χιούμορ" και γράφει "ουσιώδη" πράγματα. (Ποια είναι αυτά αλήθεια σε ένα θρεντ για μια σιτυτουρίστρια;)
Τώρα είναι (όπως και όλο το σάιτ) δικό ΜΑΣ και θα γράφουμε όπου γουστάρουμε τη "μαλακία" μας, αν έτσι την εκλαμβάνεις όπως άφησες να εννοηθεί.

Δεν έχω τίποτα το προσωπικό εις βάρος σου και δεν σκοπεύω να το συνεχίσω.
Και δεν θα ασχολούμουν καν αν δεν με είχες "ενοχλήσει" με το sms σου.
[tt][/tt]

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ρε Αιμιλία σταμάτα να ποστάρεις φωτογραφίες σου! Δεν σε κολακεύουν και δεν σε βοηθάνε και στη δουλειά σου.
Ή δεν είσαι φωτογενής, ή δεν είσαι (πλέον) ωραία.

Επί πλέον με το να διαφημίζεις μόνη σου και επίμονα το εαυτό σου "καρφώνεσαι" πως βαράς μύγες.

Καταλαβαίνω βέβαια πως κάπως πρέπει να διατηρείσαι στην επικαιρότητα ("any publicity is good"), αλλά τόσους φίλους έχεις, δεν μπορεί κάποιος να την κάνει αυτήν την δουλειά;
Στην ανάγκη δώσε και κανένα free fuck. Έξω θα πέσεις; (Σοβαρά στο λέω αυτό)

Παρεπιπτόντως το τηλέφωνό μου που στο καλό το βρήκες και μου είχες στείλει κι εμένα μήνυμα; :think:

Ασφαλώς και δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ (ούτε και πρόκειται άλλωστε), αλλά σπάω το κεφάλι μου ποιά ( ή ποιός) είναι η κοινή μας γνωστή (ή γνωστός)...

η κοπέλα είναι τεράστιος μάγκας πραγματικά

με δυσκολία θα στεκόταν σε μπουρδέλο του Μεταξουργείου για 15 ευρώ

και όμως-έστω και με την αβάντα κάποιων-μπορεί και εξασφαλίζει 300άρες και 500άρες την ώρα!!!!

gamicool

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Dear

I thought we ve already stopped all those above conversations...
Its "My personal thread" Dear, so it means I can place any amateur photos I like for my friends that like me and ask me about this in pm.
Believe me, no sense to start blee bleee... again and again the same stories that already ALL of US know, as it will never finish...
"De gustibus non est disputandum"
You want to express your own opinion - you are welcome - call me or pm please

I'd appreciate progressive discussions in my thread with people who has sth really interesting to say,humorous and meaningful

Thank you!

Emily

Hi Emily
Julia told me that she will be at Myconos for a party
Are you thinking to go over there too?

eliteemily

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2009
Like
0
Hi Dear

Actually, my friend Julia left yesterday for Myconos, but.... for those guys who would like to meet us both in Athens, she will be back  from Wednesday.

Weekend - yes, true!!!! we are gonna have LB-Duo on Myconos, so..... great time and new photos for ALL that LIKE my PHOTOS here :grin:
Are you joining us there once more??? :dancing:

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Hi Dear

Actually, my friend Julia left yesterday for Myconos, but.... for those guys who would like to meet us both in Athens, she will be back  from Wednesday.

Weekend - yes, true!!!! we are gonna have LB-Duo on Myconos, so..... great time and new photos for ALL that LIKE my PHOTOS here :grin:
Are you joining us there once more??? :dancing:
Dear Emily,
how are you?i need your help...next days come to Thessaloniki a famous star for ct.
cause is first time here i would like to ask you if you know her and what suggest for her???
the girl is and maybe you know her cause of same age with you :2funny: or maybe knew her during your staying in the army days :rockon:!(κοινως παλιοκαραβανες η παλιοσειρες)
regards and hope to help us... :helpplea:!

gamicool

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
I had very good time with you and Julia and for sure we are going to do it again.

eliteemily

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2009
Like
0
Dear Emily,
how are you?i need your help...next days come to Thessaloniki a famous star for ct.
cause is first time here i would like to ask you if you know her and what suggest for her???
the girl is and maybe you know her cause of same age with you :2funny: or maybe knew her during your staying in the army days :rockon:!(κοινως παλιοκαραβανες η παλιοσειρες)
regards and hope to help us... :helpplea:!

Unfortunatelly, cannot help as....already my mind is focused on another BLOND BEAUTY  :dancing:

Συνημμένα

• IMG_3958_800_kadr_2.jpg
    IMG_3958_800_kadr_2.jpg
    330,5 KB · Εμφανίσεις: 59

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom