asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 378
- Πόντοι
- 2.287
Θα τρελαθω ρε συμπαιχτες,300 για αυτη τη γυναικα και χωρις κωλο? Ειδα τις φωτο και φρικαρα
150 με το ζορι τα εδινα
Θα τρελαθω ρε συμπαιχτες,300 για αυτη τη γυναικα και χωρις κωλο? Ειδα τις φωτο και φρικαρα
Εχει καταντησει ΓΡΑΦΙΚΗ η Πολωνεζα!!!!!!
150 με το ζορι τα εδινα
With "My ass" could start from 500h - 1h for sure not lower, so I guess......only this left for 150e
...anyway... not in a hurry to decide about this "additional service"
For those who like me, more Cretan beauty below ;)
Enjoy!
With "My ass" could start from 500h - 1h for sure not lower, so I guess......only this left for 150e
Enjoy!
Πλάκα μας κάνει.. Ct ετών 40. Όπως και πολλές άλλες βέβαια αλλά αυτές ντρέπονται να δείξουν τις φώτο τους, έχουν αυτογνωσία και κρύβονται πίσω από φωτοσωπιαρισμένες. Αυτήν την έχουν κάνει με μάγουλα οι αγαπούληδες και πουλάει και πνεύμα. Ρε παιδιά έλεος. Δεν ξέρω αν κάνει καλό μαμήσι, δεν ξέρω αν έχει καλό social time, αλλά 300 για τη γιαγιά δεν δικαιολογούνται και να μας δουλεύει πως δίνει τον κώλο της με 500 και με 150 για να το φιλήσουμε! Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως μερικοί έχουν Humor και πάνε μαζί της!
Emily stop sending sms messages about your tours ;)
Please
Πρεπει κανεις να ειναι η πολυ πιωμενος η πολυ απελπισμενος για να δωσει 300 χωρις κωλο.no ass no cash ;)Πλάκα μας κάνει.. Ct ετών 40. Όπως και πολλές άλλες βέβαια αλλά αυτές ντρέπονται να δείξουν τις φώτο τους, έχουν αυτογνωσία και κρύβονται πίσω από φωτοσωπιαρισμένες. Αυτήν την έχουν κάνει με μάγουλα οι αγαπούληδες και πουλάει και πνεύμα. Ρε παιδιά έλεος. Δεν ξέρω αν κάνει καλό μαμήσι, δεν ξέρω αν έχει καλό social time, αλλά 300 για τη γιαγιά δεν δικαιολογούνται και να μας δουλεύει πως δίνει τον κώλο της με 500 και με 150 για να το φιλήσουμε! Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως μερικοί έχουν Humor και πάνε μαζί της!
That's for sure. I'll sue you the dinosaurs if they put it next to you and they will go you to court for libel.O la llaaaaaa I was born in Dinosaur times
Mη της βαζεις δυσκολα ρε παιχτη Απλα μονο που δε θελουν σκεψη...Even a
some times is better than meeting others and then
Relax!none wants your ass.its a well preserved monument that some day will remind you of the "fallen"With "My ass" could start from 500h - 1h for sure not lower, so I guess......only this left for 150e
Enjoy!
Enjoy!