Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
αν σε σταματήσει καμιά μέρα στο δρόμο ένα λευκό φορτηγάκι να σου δώσει ένα μικρό πακετάκι και ένα σάντουιτς μην ψαρώσεις από τον οκανα θα είναι
αν σε σταματήσει καμιά μέρα στο δρόμο ένα λευκό φορτηγάκι να σου δώσει ένα μικρό πακετάκι και ένα σάντουτς μην ψαρώσεις από τον οκανα θα είναι
αν σε σταματήσει καμιά μέρα στο δρόμο ένα λευκό φορτηγάκι να σου δώσει ένα μικρό πακετάκι και ένα σάντουιτς μην ψαρώσεις από τον οκανα θα είναι
τα ξερεις απο δικη σ πειρα??
στην φορμα που συμπληρωνεις οταν πας για αιμοδοσια εχει μια επισήμανση που αναγραφει οτι απαγορευετε να δωσει αιμα οποιοσδηποτε εχει ερθει σε επαφη τους τελευταιους 6 μηνες με ατομα που πληρωνονται για σεξ η κανουν χρηση ναρκωτικων.
Δεν ξερω κατα ποσο ο μεσος χρηστης του μπου ειναι καταλληλος δοτης για τετοια...
και δεν το λεω καθολου για πλακα η για να μειωσω την καλη θεληση οποιων δινουν αιμα εθελοντικα εννοείτε.
Το ανεφερα επειδη ειδα πιο πανω που μιλανε για αιμοδοσια. Ξανα λεω βεβαια οτι σε καθε περιπτωση οποιος ειναι εθελοντης αιμοδοτης του αξιζουν 1000 μπραβο.οκ παντως για να γινεις δοτης μυελου των οστων δεν χρειαζεται να δωσεις αιμα!
Το ανεφερα επειδη ειδα πιο πανω που μιλανε για αιμοδοσια. Ξανα λεω βεβαια οτι σε καθε περιπτωση οποιος ειναι εθελοντης αιμοδοτης του αξιζουν 1000 μπραβο.
οτι κυκλοφορει το εχει κουμπωσει ο πακηςτα ξερεις απο δικη σ πειρα??
έτσιστην φορμα που συμπληρωνεις οταν πας για αιμοδοσια εχει μια επισήμανση που αναγραφει οτι απαγορευετε να δωσει αιμα οποιοσδηποτε εχει ερθει σε επαφη τους τελευταιους 6 μηνες με ατομα που πληρωνονται για σεξ η κανουν χρηση ναρκωτικων.
Δεν ξερω κατα ποσο ο μεσος χρηστης του μπου ειναι καταλληλος δοτης για τετοια...
και δεν το λεω καθολου για πλακα η για να μειωσω την καλη θεληση οποιων δινουν αιμα εθελοντικα εννοείτε.
τα ξερεις απο δικη σ πειρα??
οτι κυκλοφορει το εχει κουμπωσει ο πακης
Εχθές που έδωσα αίμα και συμπλήρωσα τη σχετική φόρμα είδα ότι το συγκεκριμένο διάστημα το έχουν κάνει 12 μήνες!!!στην φορμα που συμπληρωνεις οταν πας για αιμοδοσια εχει μια επισήμανση που αναγραφει οτι απαγορευετε να δωσει αιμα οποιοσδηποτε εχει ερθει σε επαφη τους τελευταιους 6 μηνες με ατομα που πληρωνονται για σεξ η κανουν χρηση ναρκωτικων.
Οι 12 μηνες που αναγραφουν δεν ειναι μαλακια οπως πιστευεις αλλα βαση στοιχειων και αυτο συμβαινει οτι πολλες απο τις ασθενειες που μεταδιδονται με το σεξ κανουν μεχρι και 12 μηνες να εμφανισουν αντισωματα στον οργανισμο. Τωρα προφανως και θα μπορουσαν να βαλουν ενα μικροτερο χρονικο διαστημα αλλα ρε αδερφε αιμα μας να δοσεις για την υγεια του αλλου, δεν θα επρεπε να υπαρχει ενα δυχτι ασφαλειας για κατι τετοια? Χωρια οτι υπαρχουν ασθενειες που μεταδιδονται ακομα και με την χρηση προφυλακτικου.Εχθές που έδωσα αίμα και συμπλήρωσα τη σχετική φόρμα είδα ότι το συγκεκριμένο διάστημα το έχουν κάνει 12 μήνες!!!
Ωστόσο η ένστασή μου είναι η εξής: Τί σημασία έχει όταν ασχολείσαι με τον αγοραίο έρωτα τηρώντας ΠΑΝΤΑ τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία τόσο τη δική σου όσο και της κοπέλας; Δηλαδή αν έχεις σταθερή (και καλά) σχέση και η άλλη ενώ σου το παίζει γούτσου γούτσου και έχει παρτουζωθεί (πίσω από την πλάτη σου φυσικά) με ό,τι κινείται, θεωρείσαι πιο ασφαλής και "καθαρός"; Θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο θέμα έχουν μπερδέψει το θέμα του κοινωνικά αποδεκτού (σχέση) με την ουσία ("καθαρός" αιμοδότης) τη στιγμή μάλιστα που ΟΛΟΙ γνωρίζουν πολύ καλά την έκταση του πληρωμένου έρωτα (άσχετα αν εθελοτυφλούν). Κοινώς, έχουν μπλέξει τα @@ με τα μύδια και στο συγκεκριμένο ζήτημα!
Αλλά από τους πιρφόρους που μας κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια, μόνο τέτοιες πιρφοριές μπορούμε να περιμένουμε...
Εχθές που έδωσα αίμα και συμπλήρωσα τη σχετική φόρμα είδα ότι το συγκεκριμένο διάστημα το έχουν κάνει 12 μήνες!!!
Ωστόσο η ένστασή μου είναι η εξής: Τί σημασία έχει όταν ασχολείσαι με τον αγοραίο έρωτα τηρώντας ΠΑΝΤΑ τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία τόσο τη δική σου όσο και της κοπέλας; Δηλαδή αν έχεις σταθερή (και καλά) σχέση και η άλλη ενώ σου το παίζει γούτσου γούτσου και έχει παρτουζωθεί (πίσω από την πλάτη σου φυσικά) με ό,τι κινείται, θεωρείσαι πιο ασφαλής και "καθαρός"; Θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο θέμα έχουν μπερδέψει το θέμα του κοινωνικά αποδεκτού (σχέση) με την ουσία ("καθαρός" αιμοδότης) τη στιγμή μάλιστα που ΟΛΟΙ γνωρίζουν πολύ καλά την έκταση του πληρωμένου έρωτα (άσχετα αν εθελοτυφλούν). Κοινώς, έχουν μπλέξει τα @@ με τα μύδια και στο συγκεκριμένο ζήτημα!
Αλλά από τους πιρφόρους που μας κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια, μόνο τέτοιες πιρφοριές μπορούμε να περιμένουμε...
:-* :-* :-*εμένα με σταματάει η ασυνομία γιατί μοιάζω με πακιστανός
είμαι μαυριδερός με μουστάκι και έχω τα μαλιά χωρίστρα και τους βάζει σε υποψίες... μαλάκες μπάτσοι
:-*
μηπως τρως πολλα αλλαντικα; μπανιο κανεις;εμένα με σταματάει η ασυνομία γιατί μοιάζω με πακιστανός
είμαι μαυριδερός με μουστάκι και έχω τα μαλιά χωρίστρα και τους βάζει σε υποψίες... μαλάκες μπάτσοι
:-*
Δεν εμπιστευεσαι τους συγγενεις φιλε;