εσυ που πας με πουτανες που εχουν παρει οτι πιο σιχαμενο κυκλοφορει κ ακαποτα εισαι καλυτερος??
Πολυ ωραιο το θεματακι που ανοιξες...
Βεβαια εχεις εναν τροπο να γαμας ακομα και τα καλιτερα θεματα με το δικο σου μοναδικο τροπο...
Στο παρασυνθημα τωρα...η αιμοδοσια ειναι οτο καλιτερο μπορει να κανει κσνεις για τον οργανισμο του..και για το κοινωνικο συνολο
Υπηρξα αιμοδοτρια επι σειρα 10 ετων και πλεον...
Δυστυχως μετα τη γεννηση των.παιδιων μου και ισως γιατι οι εγκυμοσυνες μου ηταν η μια κοντα στην αλλη δεν καταφερα ν ανεβασω ποτε ξανα τον αιματοκριτη μου σε ικανοποιητικες τιμες..κι ετσι σταματησα
Τωρα...οσον αφορα τις χοντρομαλακιες που λες οτι οι πουτανες γαμιουνται με οτι πιο σιχαμερο υπαρχει.εισαι τελειως φαουλ...Εχω υπεροχους ανθρωπους για πελατες...τους προσεχω και με προσεχουν...Εχω μπει σε φτωχικα σπιτια εχω μπει και σε βιλαρες παντα ομως με αντιμετωπιζαν με σεβασμο κι εγω επισης..και η καθαριοτητα παιζει τον πρωτο ρολο και μετα η καυλα
Ααα..και το κυριοτερο μωρο μου...δεν ειχα βραδινες λιγουρες απ αυτες που σε κανουν να θες να σε γαμησει γυφτος..πακιστανος..η τελειωμενο πρεζονι..αρκει να ξεθυμανεις