Για μένα το θέμα είναι η "χημεία"
Σχεδόν όλα τα πράγματα στη ζωή είναι δράση και αντίδραση
Γιατι ακόμα και σε αυτού του είδους τις συναντήσεις έχω παρατηρήσει για παράδειγμα από τον εαυτό μου, ότι δεν έχω την ίδια συμπεριφορά σε όλες τις κοπέλες. Το ίδιο ισχύει και από την μεριά τους. Έτσι σε αρκετές περιπτώσεις οι συναντήσεις ξεφεύγουν από τα στενά όρια του επαγγελματισμού, και αναπτύσσεται κάποιου είδους χημεία. Προσχή δεν μιλάω για έρωτα ή καψούρα.
Αλλά για συναντήσεις όπου και τα δύο μέρη περνάνε ευχάριστα και υπάρχει οικειότητα
Επομένως εδώ πέρα η απόλυτη ομορφιά και το κόστος δεν παιζουν τον κυρίαρχο ρόλο. Τον παίζουν αλλά μόνο στην πρώτη συνάντηση ή πριν από την πρώτη συνάντηση.
Άρα το θέμα έιναι καθαρά υποκειμενικό. Δεν γίνεται να αρέσουν τα ίδια πράγματα σε όλους τους ανθρώπους
Ειδικότερα όμως για την Έμιλυ, δεν έχω ακούσει άσχημα πράγματα για την προθυμία της και τη διάθεσή της να παράσχει όσα πράγματα περγράφονται στο προφίλ της.
Το θέμα το έχουμε ψιλοξεσκίσει!
Λοιπόν να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη!
Προσωπικά την κυρία δεν της έχω επισκεφθεί και ούτε που πρόκειται! Παρατηρώ όμως πως έχει φανατικούς υποστηρικτές οι οποίοι (κατα δήλωσίν τους) την συναντούν ξανά και ξανά. Προφανώς κάτι αποκομίζουν. Κάποια "χημεία" έχουν αποκτήσει, κάποια καύλα μαζί με class τους βγάζει κλπ.
Σεβαστά!
Κι εγώ μπορεί να έχω μια μίλφ classy γκόμενα και να είμαι καψούρης και να κάνω και θεϊκό σεξ, βρίσκοντας και ανταπόκριση εκ μέρους της ταυτόχρονα. Ενδέχεται να είναι και μετρίας εμφανίσεως αλλά εγώ να την βλέπω ως την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου. Στα μάτια μου...
Προφανώς όμως δεν θα την χρίσω κορυφαία έσκορτ, ούτε και θα βγάλω όλους όσους (καλόπιστα) δηλώνουν πως ΑΥΤΟ που βλέπουν στις φωτογραφίες (οι οποίες και συνήθως εξωραίζουν τα πράγματα και κρύβουν ατέλειες) δεν τους αρέσει, κακόγουστους, "βλάχους", συκοφάντες κλπ.
Συνεπώς σε όσους αρέσει (και θεωρούν και τις χρεώσεις της λογικές!) μπράβο τους και να συνεχίσουν να την συναντούν. Επίσης όσοι δεν τους αρέσει (ο γράφων συμπεριλαμβάνεται) καλά θα κάνουν να μην ασχολούνται μαζί της...
Αυτά για να τελειώνουμε με τις ανούσιες αντιπαραθέσεις.