Νέα

Elite Emily !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tresurert
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 896
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Παιδιά τα πράγματα είναι απλά
Νομίζω ότι τα κάνετε σύνθετα

1. Σε κάποιους από εμάς μας αρέσει η φωτογραφία μιας κοπέλλας ή μας προτρέπει κάποιος που την έχει
  δει, και μετά τη συναντάμε:
  1α: Την συναντούμε και μας αρέσει και σαν εμφανιση και σαν υπηρεσίες
  1β: Την συναντουμε και μας αρέσει σαν εμφάνιση, αλλά δεν ικανοποιούμαστε από τις υπηρεσίες
  1γ: Την συναντουμε και δεν μας αρέσει σαν εμφάνιση, αλλά ικανοποιούμαστε από τις υπηρεσίες
  1δ: Την συναντουμε και δεν μας αρέσει σαν εμφάνιση, αλλά δενικανοποιούμαστε από τις υπηρεσίες

Και στις περιπτώσεις 1α, 1β, 1γ, και 1δ έχουμε βιώσει κάτι πραγματικό με τα δικά μας πάντα υποκειμενικά κριτήρια. Συνεπώς η γνώμη μας, όποια και αν είναι αυτή είναι εμπεριστατωμένη και βασίζεται σε μια αληθινή εμπειρία

2. Σε κάποιους από εμάς δεν μας αρέσει η φωτογραφία μιας κοπέλλας ή εχουμε διαβάσει κακές κρτικές
  καιτελικά δεν τη συναντάμε:
  2α: Εκφράζουμε τη γνώμη μας ότι δεν μας αρέσουν οι φωτογραφίες της και δεν την συναντάμε
  2β: Εκφράζουμε τη γνώμη μας ότι δεν ακούσαμε καλά λόγια και δεν την συναντάμε
  2γ: Δεν μας αρέσουν οι φωτογραφίες της και δεν την συναντάμε και χωρίς να την έχουμε δει κανουμε
      κριτική σαν την είδαμε από κοντά       
  2δ: Δεν ακούσαμε καλά λόγια και δεν την συναντάμε και μετά κάνουμε κριτική σαν να την συναντήσαμε

Στις περιπτώσεις 1α και 1β μέσα από λογική σκέψη και επιχειρήματα εκφράζουμε την σκέψη μας
Στις περιπτώσεις όμως 1γ και 1δ πως μπορούμε να είμαστε τόσο αιχμηροί και "σίγουροι" όταν δεν έχουμε βιώσει την πργματική εμπειρία? Είναι κριτική αυτή βασιζόμενη σε λογικά επιχειρήματα?  Κατά τη γνώμη  μου, σαφώς όχι. Δεν μπορεί κάποιος που θέλει να θεωρειται αξιόπιστος να μεταφέρει κρτικές για κάτι που δεν βίωσε ο ίδιος
Σωστό σε βρίσκω

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σωστός ο gismo.

Αλλά, όταν σε κάποιες φωτό φαίνονται πράγματα που δεν κολακεύουν και τόσο, μπορούμε να διατυπώσουμε άποψη.

Άλλωστε, συνήθως οι φωτό κολακεύουν. Όταν ισχύει το ανάποδο....τι λέμε?

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ
Ότι όταν δεν μας αρέσουν απλά εκράζουμε την άποψη μας επί της φωτογραφίας όμως

Όταν ισχύει το αντίθετο πάλι λέμε τη γνώμη μας, αλλά καλό θα είναι να μην εκθειάζουμε

Σωστός ο gismo.

Αλλά, όταν σε κάποιες φωτό φαίνονται πράγματα που δεν κολακεύουν και τόσο, μπορούμε να διατυπώσουμε άποψη.

Άλλωστε, συνήθως οι φωτό κολακεύουν. Όταν ισχύει το ανάποδο....τι λέμε?

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
H εικονα μιλαει μονη της...Μια ξεμαλλιασμενη σαμπρελα με μαλλι τιγκα στην λυγδα κ  με πρησμενα χειλη...

Συγνωμη ποιος ο λογος των 300 ευρω την ωρα???

Συνημμένα

• picture00333.jpg
    picture00333.jpg
    222,5 KB · Εμφανίσεις: 38

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Αληθεια εδω ποζαρει η ξυνεται λογο της κονιδας?

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Εδω τι να πει κανεις?? ειναι δυνατον να δωσεις 300 ευρω γι αυτο το πραμα?

Συνημμένα

• dsc03397y.jpg
    dsc03397y.jpg
    76 KB · Εμφανίσεις: 53

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Ρε αρχηγέ, μήπως και σ' αυτό το θέμα είχε δίκιο η Λάνα; Διότι στις φωτό 41 και 42 ακόμη και τα μαξιλάρια είναι στην ίδια θέση.
Θα μου πεις πως ο ένας έβγαλε τις φωτό και ο άλλος χρησιμοποίησε την δεύτερη από παλιότερο ποστάρισμα του πρώτου. Ενδεχόμενο. Εξ άλλου η 42 ήδη προϋπάρχει στην 28. Μόνο που ο 42 δεν θεώρησε σκόπιμο να πει "παράθεση από 28" και την ποστάρει σαν δική του.

Εξ άλλου η Λάνα είναι παλιά πουτάνα και έχει αποδείξει πως ξέρει τί λέει... ;) ;)
Θα είχε θυμώσει και για την επιλογή του ίδιου νησιού... ;) ;) ;)

OP
OP
tresurert

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μηπως δεν εχεται τιποτα καλο να γαμησετε και εχεται κανει την τριχα τριχια !!
Λεω μηπως !!!
Γιατι οκ ο alohaaaaaaa γουσταρει σαματα !!!!

Εσυ Doc ασχολεισου με τους πονους στην μεση που εχεις τελευταια !!
Ασε που δεν καταλαβαινω τι γραφεις με τα 42 ,43 ,44 !!
Οσο για την Λανα οπως ξερεις την εχω γραμμενη εκει που δεν πιανει μελανι !!
Οποτε ολη δικια σου η Πιτσιρικα !!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εσυ Doc ασχολεισου με τους πονους στην μεση που εχεις τελευταια !!

Ασε που δεν καταλαβαινω τι γραφεις με τα 42 ,43 ,44 !!

Οσο για την Λανα οπως ξερεις την εχω γραμμενη εκει που δεν πιανει μελανι !!
Οποτε ολη δικια σου η Πιτσιρικα !!

Στο προφτάσανε κι αυτό ρε άτιμε. Κάποιος θα με είδε να βγαίνω απο το φυσικοθεραπευτή μου!! :2funny: :2funny:

Οι αριθμοί αναφέρονται σε αντίστοιχες απαντήσεις του παρόντος θρεντ.

Καλά δεν την ερωτεύτηκα κι εγώ! Μια άποψη που είχε γράψει σχολίασα. Και δεν είπα καν πως έχει δίκιο. Μπας κι έχει ρώτησα...

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Στις δυσκολες εποχες που ζουμε δεν εχουμε την πολυτελεια να πεταμε λεφτα...

Οταν λοιπον την βλεπεις απο τις φωτογραφιες που εχει φαει κ το απαραιτητο φωτοσοπ να ειναι σαν τον τζοκερ τοτε ποιος ο λογος να την κλεισω??

Οταν την βλεπω να εχει μεγαλυτερη μπακα απο την δικη μου ποιος ο λογος???

Ξερω οτι δεχεσαι πιεση γιατι θα πεσει παντοφλα εαν δεν την υποστηριξεις αλλα κουλαρισε

Παλλικάρια, ο καθένας από τη μεριά του έχει δίκιο, αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει η κοπέλα να κρίνεται μόνο με βάση την εξωτερική της εμφάνιση και το αν οι φωτό που έχει στα sites είναι παραπλανητικές ή όχι.
Επειδή λοιπόν την Έμιλυ την έχω συναναστραφεί και εκτός meetings (άλλωστε όλα κι όλα έχω κάνει μόνο 2 επίσημα μέχρι τώρα μαζί της), και την έχω δει και ντυμένη με καθημερινά ρούχα αλλά και άντυτη κι απεριποίητη, όπως είμαστε όλοι μας όταν βρισκόμαστε στο προσωπικό μας χώρο, η κοπέλα δεν είναι πράγματι ούτε τόσο λεπτή ούτε και τόσο λυγερόκορμη όπως φαινόταν στις παλιές της φωτογραφίες (με τη στολή του πυροσβέστη κλπ.) ή στις πιο φρέσκες (με τα δαντελωτά εσώρουχα). Ίσως κάποτε να ήταν, αλλά τώρα έχει λίγο "γεμίσει".
Όμως ΕΝΑ πράγμα είναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ: Όσο κι αν για ορισμένους από μας "χάνει" σε εξωτερική εμφάνιση, το αναπληρώνει και με το παραπάνω με το τρόπο που ξέρει να ανάβει εμάς τους άντρες, και μάλιστα όχι μόνο για μια φορά, αλλά ΚΑΘΕ φορά που την συναντάς, δεν υπάρχουν δηλ. σ' αυτήν μέρες που να βαριέται και να το κάνει σαν αγγαρεία. Αυτό ουσιαστικά πληρώνεις στην Έμιλυ, ότι δηλ. είναι μακράν από τις καλύτερες "ανάφτρες" του χώρου, έστω κι αν εμφανισιακά υστερεί κάπως σε σχέση με αρκετές άλλες που είναι όμως κούτσουρα στο κρεβάτι. Κι αυτό δεν το πιστεύω μόνο εγώ από τη προσωπική μου εμπειρία, θεωρώ ότι είναι η γνώμη και άλλων παικτών που την ξέρουν εξίσου ή και καλύτερα από μένα. Και αυτό δυστυχώς για μας το ξέρει και η ίδια, και γι' αυτό επιμένει να μη κατεβάζει τις τιμές της, που συμφωνώ ότι, έστω και με τη μικρή μείωση που έκανε, και πάλι είναι αντικειμενικά ακριβές.

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Είναι παλιό το φρούτο να ξεφεύγει το πράγμα και, αντί να γίνεται κριτική στις 'τάνες, να γίνεται κριτική μεταξύ μας, ποιαν, πώς και γιατί κάνουμε κέφι να σπρώχνουμε.

Το ωραίο είναι ότι συχνά οι "εγκαλούντες" σε μία περίπτωση γίνονται "εγκαλούμενοι" σε άλλη...

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
+100 + καλή παρέα για κρασί!!!
Όμως ΕΝΑ πράγμα είναι ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ: Όσο κι αν για ορισμένους από μας "χάνει" σε εξωτερική εμφάνιση, το αναπληρώνει και με το παραπάνω με το τρόπο που ξέρει να ανάβει εμάς τους άντρες, και μάλιστα όχι μόνο για μια φορά, αλλά ΚΑΘΕ φορά που την συναντάς, δεν υπάρχουν δηλ. σ' αυτήν μέρες που να βαριέται και να το κάνει σαν αγγαρεία. Αυτό ουσιαστικά πληρώνεις στην Έμιλυ, ότι δηλ. είναι μακράν από τις καλύτερες "ανάφτρες" του χώρου, έστω κι αν εμφανισιακά υστερεί κάπως σε σχέση με αρκετές άλλες που είναι όμως κούτσουρα στο κρεβάτι. Κι αυτό δεν το πιστεύω μόνο εγώ από τη προσωπική μου εμπειρία, θεωρώ ότι είναι η γνώμη και άλλων παικτών που την ξέρουν εξίσου ή και καλύτερα από μένα. Και αυτό δυστυχώς για μας το ξέρει και η ίδια, και γι' αυτό επιμένει να μη κατεβάζει τις τιμές της, που συμφωνώ ότι, έστω και με τη μικρή μείωση που έκανε, και πάλι είναι αντικειμενικά ακριβές.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Παίδες...ο καθένας βάζει το εργαλείο του και ακουμπάει τα χαρτάκια του όπου γουστάρει.

Άλλος τον νοιάζει μόνο εμφάνιση, άλλος μόνο υπηρεσίες, άλλος θέλει και τα δύο και μερικοί θέλουν απλά προδέρμ.

Κανείς δεν θα πει κάτι αρνητικό εάν ειπωθεί πως η τάνα δεν είναι για καλλιστεία αλλά πατσίζει το θέμα της εμφάνισης με υπηρεσίες ή συμπεριφορά ή επειδή μαγειρεύει καλά.

Όταν όμως χαρακτηρίζεις ως μουνάρα μία πουτάνα η οποία αντικειμενικά δεν φυσάει, μόνο και μόνο επειδή σου έκανε καλό κρεβάτι, λογικό είναι να υπάρχει κράξιμο.

Αυτά εν συντομία.

OP
OP
tresurert

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πειραζει που ειναι Μουναρα για μενα !!!
Εαν οχι εχει καλος !!
Εαν ναι στα [size=30pt]@@[/size] !!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν πειράζει...

Αλλά και τα σχόλια του αλόχα δεν πειράζουν!

:grin:

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Aρσιβαριστας ειναι