gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τώρα εξηγείται γιατί τις κράζεις όλες!εσυ η εγω;
Άντε βάλτε καμμιά φωτό ρε μάγκες να έχει υλικό για σχόλια η Λου...
Τώρα εξηγείται γιατί τις κράζεις όλες!εσυ η εγω;
Ρε μόνο εγώ δεν το 'χω δει ακόμα????
δεν γαμιεσαι και συ ρε μαλακα;αμα ξαναδεις ψηφο σφυρα μου...
Τώρα εξηγείται γιατί τις κράζεις όλες!
Άντε βάλτε καμμιά φωτό ρε μάγκες να έχει υλικό για σχόλια η Λου...
μωρη βαλβιδα ξερεις εχουν βγει κατι κουτακια που τα λενε αποκωδικοποιητες αυτα που λες πιανουν ψηφιακα τα καναλια ετσι και εσυ μπορεις να βλεπεις διχως ντροπη μπιγκ μπραδερβαλε κι εμενα. και να θελα δλδ ειναι αδυνατον, δεν πιανω αλφα ουτε κατα διανοια
μωρη βαλβιδα ξερεις εχουν βγει κατι κουτακια που τα λενε αποκωδικοποιητες αυτα που λες πιανουν ψηφιακα τα καναλια ετσι και εσυ μπορεις να βλεπεις διχως ντροπη μπιγκ μπραδερ
εχω προηγουμενα.....μου χρωσταει λεφτα.....Κι εσύ τί ζόρι τράβηξες με το ποστ του Σταμ?
Ούτε από αυτό το αποκωδικοτέτοιο έχω...
παλιοκομμουνι δεν εισαι;φανταζομαι θα στρωνετε και φλοκατη ακομα....Ούτε από αυτό το αποκωδικοτέτοιο έχω...
ναι και θα σκουπιζονται με πετρες αντε στην καλυτερη με κανενα ριζοσπαστηπαλιοκομμουνι δεν εισαι;φανταζομαι θα στρωνετε και φλοκατη ακομα....
χαχααχαχαχαχχαχαχχαχα καμενοιιιι, ζωαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Ουστ , μαλακες θα σας γαμησω αναποδα το θρεντ, καθε ποστο απο δω και περα θα ειναι
ζηλευεις;χαχααχαχαχαχχαχαχχαχα καμενοιιιι, ζωαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Ουστ , μαλακες θα σας γαμησω αναποδα το θρεντ, καθε ποστο απο δω και περα θα ειναι
παλιοκομμουνι δεν εισαι;φανταζομαι θα στρωνετε και φλοκατη ακομα....
οοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!μουναρα!!!!!!!!!!!!!!!
μαλακα....να της βαζεις κωλοδαχτυλο και τι αλλο θες.....
ναι και θα σκουπιζονται με πετρες αντε στην καλυτερη με κανενα ριζοσπαστη
παλτο εχεις για τον χειμωνα ή γιδινη καποτα ακα καπα;Τράβα πήξε κανα καρδάρι τυρί ρε που θα μιλήσεις και για φλοκάτες...
Οχι και εσυ μωρε μαλακα τι να ζηλευω? Την μαλακια σας? Το καμενο μυαλο που κουβαλατε ολοι? Γιαυτο μας γαμανε οι πολιτικοι διοτη ασχολουμαστε με αλλα εμεις ,, δεν πειράζει εχετε εμενα να αντιπροσοπευω τον μαλακα που εχετε μεσα σας...ζηλευεις;