You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελίνα Μπεκάκου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biancoverdi13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 262K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.829
- Πόντοι
- 6.536
Καύλα το πατριωτάκι...
Έσκασε στόρι ?? Στο προφίλ του πάντως, μόνο φώτο με την Βουλγάρα έχει....Έσκασε στορυ με ρεβη στη Μύκονο σήμερα. Οπότε εκεί μπορεί να ναι η ακρη
ROGERMOORE
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 14
- Like
- 464
- Πόντοι
- 290
Για άγρια γούστα!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Ξέρει καποιοσ Συναγωνιστής αν κάνει ραντεβού αυτή;
Απαντηση με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτερων
Απαντηση με πμ
Με λεφτά δεν κάνει...έχει λεφτά δεν της λείπουν. Αν σε γνωρίσει και σε γουστάρει σου έκατσε αμέσως μόνο με 1 ποτάκι κέρασμαΞέρει καποιοσ Συναγωνιστής αν κάνει ραντεβού αυτή;
Απαντηση με πμ
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Αμα ειναι με τον Ρεβη θα κανει καριερα
DSF515
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2015
- Like
- 1.561
- Πόντοι
- 216
Είχε περάσει ξόφαλτσα από τσόντα σε μια που είχε γυρίσει ο Βαρβάτος, αλλά απλά συμμετείχε για 2 λεπτά χωρίς να παίξει σε σκηνή. Φοβερή πλαστική bimbo βυζαρού και κωλαρού και γουστάρω που είναι δέκα χρόνια τώρα συνεπής πουτάνα. Αλλά ρε Ελίνα, κάνε μια τσόντα να πέσει το ίντερνετ.
elecman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 219
- Πόντοι
- 280
Ναι ρε παιδιά και εγώ που την ξέρω δεν νομίζω να κάνει επαγγελματικά και ούτε ανωμαλίες. Μια φορά την έψηνα να κάνουμε με την δικιά μου φάση και γελούσε ... με τίποτα ...! Αν σε γουστάρει όμως μπορεί να σε πάρει εκεί μέσα στο κόσμο που λέει ο λόγος! Αν τώρα κάποιος έχει πληροφορίες ότι έχει μπει στο παιχνίδι ας μας δώσει ινφο ... Αααα και κάποια στιγμή τραβιόταν με τον Κασιδιάρη Χ.Α Αυτός γουστάρει τις πουτάνες απ όσο μπορώ να ξέρω αλλά αυτή δεν πρέπει να είναι ....
DSF515
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2015
- Like
- 1.561
- Πόντοι
- 216
Α τραβιόταν με την κουράδα κι αυτή; Μήπως λες για τη Σαατσάκη;Ναι ρε παιδιά και εγώ που την ξέρω δεν νομίζω να κάνει επαγγελματικά και ούτε ανωμαλίες. Μια φορά την έψηνα να κάνουμε με την δικιά μου φάση και γελούσε ... με τίποτα ...! Αν σε γουστάρει όμως μπορεί να σε πάρει εκεί μέσα στο κόσμο που λέει ο λόγος! Αν τώρα κάποιος έχει πληροφορίες ότι έχει μπει στο παιχνίδι ας μας δώσει ινφο ... Αααα και κάποια στιγμή τραβιόταν με τον Κασιδιάρη Χ.Α Αυτός γουστάρει τις πουτάνες απ όσο μπορώ να ξέρω αλλά αυτή δεν πρέπει να είναι ....
elecman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 219
- Πόντοι
- 280
Γιατί θα τον χαλούσε και την Ελίνα ... ?και εγώ ξέρω ότι ο κασιδιάρης γαμούσε τη σαατσάκη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις