Νέα

Ελίνα Μπεκάκου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα biancoverdi13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 262K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η Ελίνα Μπεκάκου είναι:

• Μουνάρα

Ψήφοι: 224 17,5%
  • Μπάζο

Ψήφοι: 320 24,9%
  • Μέτρια

Ψήφοι: 156 12,2%
  • Αξιογάμητη

Ψήφοι: 489 38,1%
  • Αδιάφορη

Ψήφοι: 94 7,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.283

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
φανταχτερό παγώνι μου θυμίζει με όλη τη φουκαριάρικη ματαιοδοξία της να λάμπει.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
1001303_163465880501792_1143146488_n.jpg

Υπάρχει κ 2η. Guest Star κ έτσι μάλλον ε;

Στειλτε μου τα λινκ ρε τυποι!!

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
444
Πόντοι
166
Η Ελίνα Μπεκάκου γνώριζε καλά πώς με την απόφασή της να πάρει μέρος σε μια ταινία Πορνό θα προκαλέσει.

Είναι ωστόσο άλλο να συμμετέχει κάποιος και να μην παίζει και άλλο το προφίλ που κάποιοι προσπάθησαν να κοτσάρουν στην εντυπωσιακή χορεύτρια.

Η ίδια μιλώντας αργά χθες το βράδυ στο blog μας ξεκαθάρισε πώς στην ταινία δεν είχε καμία σεξουαλική επαφή με κανέναν και πώς σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη.Μέχρι και εφημερίδες έγραψαν για καυτές σκηνές. Καλά δε θα αναφερθώ σε ιστοσελίδες. Είναι χυδαίο. Χωρίς να δουν τις ταινίες μου βάζουν μια ταμπέλα πορνοστάρ και σήμερα ντρέπομαι να μιλήσω με την μητέρα μου. Θα το πληρώσουν όλοι αυτοί που έσπευσαν να με χαρακτηρίσουν με χυδαία σχόλια».

Θα βρει το δίκιο της; Θα βρεί την χαμένη τιμή της; Πάντως Ελίνα θα έπρεπε να το περιμένεις…

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Στη νέα ταινία , η Μπεκάκου τον παίρνει ή έστω τσιμπουκώνει ???

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Στη νέα ταινία , η Μπεκάκου τον παίρνει ή έστω τσιμπουκώνει ???
Για ποια την πέρασες ρε φίλε, για καμιά πουτάνα να κάνει τέτοια πράγματα?? Τον ρόλο "είδα φως και μπήκα" παίζει, αυστηρά εξ αποστάσεως γιατί στο κάτω κάτω για ένα κούτελο ζει/ζούμε σ'αυτή τη γκενωνία

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
Η Ελίνα Μπεκάκου γνώριζε καλά πώς με την απόφασή της να πάρει μέρος σε μια ταινία Πορνό θα προκαλέσει.

Είναι ωστόσο άλλο να συμμετέχει κάποιος και να μην παίζει και άλλο το προφίλ που κάποιοι προσπάθησαν να κοτσάρουν στην εντυπωσιακή χορεύτρια.

Η ίδια μιλώντας αργά χθες το βράδυ στο blog μας ξεκαθάρισε πώς στην ταινία δεν είχε καμία σεξουαλική επαφή με κανέναν και πώς σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη.Μέχρι και εφημερίδες έγραψαν για καυτές σκηνές. Καλά δε θα αναφερθώ σε ιστοσελίδες. Είναι χυδαίο. Χωρίς να δουν τις ταινίες μου βάζουν μια ταμπέλα πορνοστάρ και σήμερα ντρέπομαι να μιλήσω με την μητέρα μου. Θα το πληρώσουν όλοι αυτοί που έσπευσαν να με χαρακτηρίσουν με χυδαία σχόλια».

Θα βρει το δίκιο της; Θα βρεί την χαμένη τιμή της; Πάντως Ελίνα θα έπρεπε να το περιμένεις…

Τς τς τς δεν ντρέπονται...
Η κοπέλα εχει πραγματοποιήσει ρεσιτάλ ερμηνείας ...
Αλλα έτσι ειναι στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζεται τίποτα...
Θα μας τρελαίνει ρε πουστη μου ήθελε να δείξει τις υποκριτικές της ικανότητες και διάλεξε πορνο;;;
Θελει να γίνει ηθοποιός και είπε φοβερη ευκαιρία για την καριέρα μου;;;;

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Σε ποια ταινια μπορουμε να θαυμασουμε την  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: Ελινα συναγωνιστες???

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
και σήμερα ντρέπομαι να μιλήσω με την μητέρα μου.
Δλδ το να είσαι τσίτσιδι στα κωλόμπαρα είναι ηθικό για τη μητέρα της;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε η ελινα θα εκδικηθει λυσσαλεα για αυτην την προσβολη.η εκδικηση της θα ειναι την ωρα που  θα τους πιπωνει να βαλει δοντι  :pipa1:  :pipa2:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
και σήμερα ντρέπομαι να μιλήσω με την μητέρα μου.
Δλδ το να είσαι τσίτσιδι στα κωλόμπαρα είναι ηθικό για τη μητέρα της;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τυπε αυτο ειναι τεχνη υψηλου επιπεδου  :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
για τρελά  :fuck2: