Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
παντως νομιζω οτι το κασε της θα κινηθει πολυ πανω απο 200ευρω
εγω θα την πληρωνα κιολας και ασε τον αντι να λεει.....Εσένα άμα σου καθότανε δε θα την γαμούσες?
παντως νομιζω οτι το κασε της θα κινηθει πολυ πανω απο 200ευρω
εγω θα την πληρωνα κιολας και ασε τον αντι να λεει.....
ε πώς να χορέψει με τέτοια μαστάρια
α ρε ζήλια
ασε ρε ...ολοι εδω μεσα εχουν φαει καλυτερες τι να σου πω....:o :o :o :o
σε λίγο θα σκάσει μύτη κι ο άλλος που γάμησε τη 62χρονη και θα την πει μπάζοασε ρε ...ολοι εδω μεσα εχουν φαει καλυτερες τι να σου πω....
Οφείλω να πω ότι έχει ωραία κωλομάγουλα!!
εδω θα σε σιγονταρω γιατι συμφωνω .o tofalos με την τραβελοφατσα ειναι ωραια γκομενα?
μαλιστα....
ανοιχτε κ γ την αλλη την ξανθια με την φατσα αρουραιου...
μουναρες!!!!
τα λεω ροξυ αλλα ποιος με ακουει?!εδω θα σε σιγονταρω γιατι συμφωνω .
Πες τα χρυσοστομη
ναι...απο κωλο μουρη(λεμε τωρα) και απο μουρη κωλος.
ε μα.....δεν μας χεζουν ολοι;εγω την γαμαω την χοντρη και την χυνω και στις βυζαρες και μετα ριχνω και εναν υπνο αναμεσα στα μπουτια της.....''σε λίγο θα σκάσει μύτη κι ο άλλος που γάμησε τη 62χρονη και θα την πει μπάζο
εσυ εισαι καλυτερη και λες αυτην μπαζο?βαλε φωτο να δουμε!αλλιως μη μιλας!μπαζο!!τα λεω ροξυ αλλα ποιος με ακουει?!
τωρα θα βγει καποιος εξυπνος οπως παντα κ θα πει:εσυ εισαι καλυτερη και λες αυτην μπαζο?βαλε φωτο να δουμε!αλλιως μη μιλας!μπαζο!!
τα λεω ροξυ αλλα ποιος με ακουει?!
τωρα θα βγει καποιος εξυπνος οπως παντα κ θα πει:εσυ εισαι καλυτερη και λες αυτην μπαζο?βαλε φωτο να δουμε!αλλιως μη μιλας!μπαζο!!
ειδες δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ τετοιο....τα λεω ροξυ αλλα ποιος με ακουει?!
οχι σαν καποιες καποιες που καινε τις μπριτζολες.....
εδω θα μαι!!!!!!!μην αργησεις σε καμια ωρα παιζει ν φυγω!οκ συνεχισε να τους κραζεις οση ωρα θα λειπω γιατι θα πεταχτω καπου . τα λεμε λεϊτερ.
εσυ εισαι καλυτερη και λες αυτην μπαζο?βαλε φωτο να δουμε!αλλιως μη μιλας!μπαζο!!