loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Δεν μου αρέσει τόσο η εμφάνιση της όσο το attitude που έχει.
λουκρητια...
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ!!!!!ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΖΟ!!!!!!!!
Δεν μου αρέσει τόσο η εμφάνιση της όσο το attitude που έχει.
λουκρητια...
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ!!!!!ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΖΟ!!!!!!!!
Καριόλες
Τετοια κανεις και μετα ???
Απο αύριο κομμένα όλα!!! νηστεία, προσευχή και εξομολόγηση ;)Τετοια κανεις και μετα ???
Δοξα σοι ο Θεος. Το κορίτσι πηρε το σωστό δρόμο. Η όλη κατάσταση θα έπρεπε να ονομάζεται " Οταν η Ελίνα συνάντησε τον Σπυρο" οποτε καταλαβαίνουμε ολοι ποια θα είναι η εξέλιξη της.
όποιος συνάδελφος έχει το τηλέφωνο του Σπύρου ας πάρει να ρωτήσει τιμούλες
Ε μα!!!!!!!!!! Πεσατε ολοι πανω του και τι ακριβη εκπομπη ειναι αυτη!!!!Τον Σπυρο Παπαδοπουλο? Δεν την παλεψε με την εκπομπη στην ΝΕΤ και εγινε νταβας?
Ε μα!!!!!!!!!! Πεσατε ολοι πανω του και τι ακριβη εκπομπη ειναι αυτη!!!!
Ο ανθρωποs ασχοληθηκε με μπιζνα
Λαθοs επαγγελματικη κατευθυνση θα ελεγα.....Και η Τζουλια ξεκινησε ωs μιs ομορφη αλλα ειδε οτι εχει καλυτερη εξελιξη σαν μιs καταπιολαΠιο τιμιο θα ηταν να ειναι νταβατζης παρα τσαμπα μαγκας κωλοτουμπας διασκεδαστης με τα λεφτα των "συνυπευθυνων για την κριση" ελληνων πολιτων ;)
Λαθοs επαγγελματικη κατευθυνση θα ελεγα.....Και η Τζουλια ξεκινησε ωs μιs ομορφη αλλα ειδε οτι εχει καλυτερη εξελιξη σαν μιs καταπιολα
Θα μου πειs οτι για την Τζουλια δεν δωσαμε φορουs ναι.....
Τι λέτε ρε;;; Τι δουλειά έχει ο Παπαδόπουλος,με την Ελίνα;;;;; Ήμαρτον......... :S :S :S :S :S :S
μαλακίστηκαν οι συνάδελφοι και το παρεξήγησες
αν δεις το βίντεο που ανέβασε ο διομήδης στην αμέσως προηγούμενη σελίδα, δηλ εδώ , θα παρατηρήσεις στην αρχή ότι μαζί με τις κοπέλες βρίσκεται και ο γνωστός βιζιτομανατζαρέος Σπύρος Ρέβης ;)
κάποιος από εδώ τον σχολίασε αναφέροντας μόνο το όνομά του (Σπύρος), αλλά μετά κάποιος το πήγε στην πλάκα στον "Σπύρο" Παπαδόπουλο και κάπου εκεί χάθηκε η μπάλα