Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Τι ν' αφήσει ρε, αυτός ούτε στο εφηβαίο δεν έχει βγάλει τρίχες ακόμη
ΑΜΑΝ !!!!!!!!
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ???????????
Τι ν' αφήσει ρε, αυτός ούτε στο εφηβαίο δεν έχει βγάλει τρίχες ακόμη
στο ειπα βρε αδέρφι, ΑΣΕ ΜΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ
Εγώ δε χαλάω το ίματζ μου,για μια γκόμενα
Ε όχι και με τον μαλάκα τον Κανάκη,το πιθηκάκι με το χιούμορ γυμνασιόπαιδου ρε Ελίνα...
Ε όχι και με τον μαλάκα τον Κανάκη,το πιθηκάκι με το χιούμορ γυμνασιόπαιδου ρε Ελίνα...
Τριχες.
Ο Κανακης τα εχει με το θεομουνο τη Χριστινα απο το Ραδιο Αρβυλα.
Ενώ το δικό σου χιούμορ είναι εφάμιλλο του Γούντι Άλεν
ΕΓώψ αυτό το χαρακτηρίζω μαγκιά.......κάντο και εσύ αν μπορείς.....οτιδήποτε μπορεί και πουλάει είναι μαγκιά.....αν εσύ μπορείς να λες κρυόκολες παπαριές και να πουλάς....το ξαναλέω ΜΑΓΚΙΑ (και σφίγκει και την ελίνα τούμπανο)Μου τη σπάει πολύ ο κρυανάλατος,που μας το παίζει ιστορία.....
Ένα Κομφούζιο,ένα ΑΜΑΝ και ένα Ράδιο Αρβύλα έχει κάνει.....το δε τελευταίο είναι το αποκορύφωμα....μαζεύετε με τα άλλα πηθικάκια,λένε μαλακίες ανέκδοτα,σχολιάζουν διάφορα βίντεο και γενικώς επαναλαμβάνονται.....
και μάλιστα πολλές γυναίκες,βγάζουν σέξυ ατυτό το ξέρατο
ΕΓώψ αυτό το χαρακτηρίζω μαγκιά.......κάντο και εσύ αν μπορείς.....οτιδήποτε μπορεί και πουλάει είναι μαγκιά.....αν εσύ μπορείς να λες κρυόκολες παπαριές και να πουλάς....το ξαναλέω ΜΑΓΚΙΑ (και σφίγκει και την ελίνα τούμπανο)
Ενώ το δικό σου χιούμορ είναι εφάμιλλο του Γούντι Άλεν
Αλλη αυτη παλι?????????Βιομηχανια μοντελων γιναμε
Να τιs βαλουμε να δουλευουνε τοτε....να τα κονομησουμεΤο μόνο εξαγώγιμο Ελληνικό προϊόν: Τα τουμπανάκια.