pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγω προτιμω την ηλιακη...χωρις το μπαροκ!!!!!!!!!
εγω προτιμω την ηλιακη...χωρις το μπαροκ!!!!!!!!!
εγω προτιμω την ηλιακη...
επειτα απο μεγαλη εσωτερικη διαμαχη με το εγω μου πηρα την αποφαση να γραψω....
δεν το ειχα σκοπο να χαραμισω κ αλλη ενεργεια πατωντας τα κουμπια του πληκτρολογιου μου για ενα ακομα μπαζο,αλλα ελεος ρε παιδια
η γκομενα ειναι βαλτη εκει μεσα για να την βλεπουν οι αγαμητοι κ να τον παιζουν.ειναι ενα μπαζο με 15 κιλα παραπανισια κ με βυζια πλαστικα.....να με πληρωνατε δεν την γαμουσα κ το εννοω.ασε που αν την δει κανεις αβαφη ειναι σαν τον σκυλο που χασαμε
ρε η γκομενα φαινεται αν ειναι ομορφη το πρωι κ οχι οταν εχει σε κοινη θεα το ψευτικο βυζι........
εκανα κ ρημα ο πουστης
Ρε φιλε, μπορει οντως φατσα να μη λεει πολλα αλλα οχι επειδη εσενα σου αρεσουν οι γραμμωμενες αν βρεθει καποιος να του αρεσουν οι γκομενες με πιασιματα να ναι αγαμητος.Εγω πχ γυναικες τυπου Βαλερια και Ναρα δε θα κοιταγα αλλα δεν κατακρινω αμα σε καποιον αρεσουν.Αλλωστε αμα δεν υπηρχαμε κ μεις τι θα καναν αυτες οι γκομενες???Καλογριες θα γινοντουσαν???επειτα απο μεγαλη εσωτερικη διαμαχη με το εγω μου πηρα την αποφαση να γραψω....
δεν το ειχα σκοπο να χαραμισω κ αλλη ενεργεια πατωντας τα κουμπια του πληκτρολογιου μου για ενα ακομα μπαζο,αλλα ελεος ρε παιδια
η γκομενα ειναι βαλτη εκει μεσα για να την βλεπουν οι αγαμητοι κ να τον παιζουν.ειναι ενα μπαζο με 15 κιλα παραπανισια κ με βυζια πλαστικα.....να με πληρωνατε δεν την γαμουσα κ το εννοω.ασε που αν την δει κανεις αβαφη ειναι σαν τον σκυλο που χασαμε
ρε η γκομενα φαινεται αν ειναι ομορφη το πρωι κ οχι οταν εχει σε κοινη θεα το ψευτικο βυζι........
εκανα κ ρημα ο πουστης
μοντελογαμιαδες και αγαμητες σε κρεσεντο παπαριας...
οκ,το πιασαμε...ΔΕΝ ΤΗ ΓΑΜΑΤΕ...
εγώ να δεις τι ακούω που θέλω να σε πηδήξωρε μανια αμα δε σ'αρεσει κατι, να σε βγαζουν αγαμητο
εγώ να δεις τι ακούω που θέλω να σε πηδήξω
μέχρι και κτηνοβάτη με είπανμπαζογαμη :-
σημερα ξεκιναει και το νεξτ τοπ μοντελ!