centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
ξερεις...ειναι οξυμωρο το πρωι να πηγαινουν α αραζουν να πινουν τον καφε τους ...το βραδακι το ποτο τους ...( οι χαφιεδες των καναλιων )...και σε στρηψη ματιου επειδη τους χτυπαν τα δαχτυλα οι καναλαρχεςνα σηκωνουν καμερα και μικροφωνο και να αρχιζουν το ...βομβαρδισμο...
αυτα δε μπορω να τα χονεψω....δεν κυκλοφωρω στην πλατεια...ποτε δεν πηγα ...περαστικος ναι ...οχι ομως να κατσω...δεν την απαξιωνω ομως...δεν εχω το δικαιωμα......τα εξαρχεια ειναι θεσμος...δεκαετιες τωρα...κανεις δεν μπορει να τα σπιλωσει ...σε αυτα τα στενα εχουν περπατησει απιστευτοι ανθρωποι...που εχουν αφισει ανεξητιλο σιμαδι στον ελληνικο πολητισμο...ποις ειμαι εγω...κι ο καθενας σαν εμενα που θα τα πιασει στο στομα του...
ομως σε κανεναν δεν πρεπει να δινουν ασυλο για να κανει τις ....μαγκιες ...του
...τις πολητιστικες μαγκιες ΝΑΙ...το θελουμε...
στις αλλες μαγκιες ομως οχι...τις αντρουα μαγκιες ...ειτε ειναι απο τη μερια του νομου ...ειτε απο την απεναντι...
Το 99% των θαμώνων της "πλατείας" όχι μόνον δεν έχει καμία απολύτως "οργανική" σχέση με το χώρο αλλά δεν γνωρίζουν ούτε στο ελάχιστο την μεταπολιτευτική ιστορία του.
Η περιοχή πλέον ρεμαλο-κρατείται από πρεζόνια, λαθρομετανάστες, χουλιγκάνους, δήθεν ψαγμένους εναλλακτικούς και βουτυρόπαιδα σε κατάσταση προ-επαναστατικών ονειρώξεων.
Το φοιτηταριό που περιφέρεται από μπάρ σε μπάρ στα πλαίσια της καθιερωμένης δηθενιάς του "κατεβαίνω Εξάρχεια" ανάθεμα και ξέρει το τι σήμαινε 10ετίες πρίν, για πολλούς από εμάς, ο "χώρος προετοιμασίας" στο 55 της Καλλιδρομίου ...